sSegítség kérése elmaradt munkabér miatt


gerilege # 2010.07.06. 07:49

Ennyi információból nem nagyon lehet tanácsot adni, és én nem is tudnám egyébként sem megválaszolni a kérdést, de két dolgot segítő szándékkal hozzátennék.

  1. Attól, hogy a kamion végsebessége le van szabályozva, még vezetéstechnikai hibákból, dugóból vagy az útvonal adottságaiból összejöhet túlfogyasztás. Nem azt állítom, hogy ez volt a helyzet, csak azt, hogy elméletileg lehetséges.
  2. Ha esetleg azon a napon született volna, amikor általában a tüzijáték szokott lenni, akkor javaslom az interneten az óvatosabb felhasználói névválasztást.
eva650820 # 2010.07.05. 18:28

.A férjem három hónapot dolgozott a Waberer's-nél.Ma volt felmondani mivel a múlt hónapban sem kapta meg a teljes bérét.12.000km-t ment távol volt négy hétig,130 ezer Ft-t kapott.A júniusi bére pedig kb.70 ezer Ft-t.Mit lehet tenni,hogy megkapja a neki járó pénzt? A cég túlfogyasztással indokolja,ami képtelenség,mivel a kamionok le vannak szabályozva.Egyébként sem lenne semmi értelme,hogy úgy menjen,hogy rossz legyen a fogyasztás. Tessék elhinni , hogy nem sétagalopp hetekig konzerven élni teljesen idegen környezetben lenni.Imád vezetni,nagy örömmel ment dolgozni,de az életkedvét is elvették.Teljesen kikészült idegileg.Miért lehetséges ez,hogy embereket ennyire átverjenek?? Tisztességesen dolgozott,annak reményében,hogy anyagilag kicsit rendbe jövünk,de nem hogy nem jöttünk,hanem ráfizettünk.Szeretném kérni,hogy tessék nekünk segíteni abban,hova kellene fordulnunk? Nagyon szomorú dolog,hogy az egyszerű emberekkel ennyire elbánnak a gazdagok! Köszönöm!