Tavalyi útiköltség/munkavégzés, mint mi?


the big cat # 2005.04.21. 17:43

A munakör megnevezésének mindenképpen benne kell lennie a munakszerződésban, ha nincs, az a munakszerződés létre sem jött. Ha van neve, akkro azt kell csinálnod, amit a neve sugall, vagy amit a amás iylen beosztásúak csinálnak a cégnél. A munaköri leírás elkészítése a munkáltató feladata, annak hiányára a munkaválló hátrányára és a asaját előnyére nem hivatkozhat. Az utiköltségtérítéseket 3 évre visszamenőleg követelheted, azt kötelesek kifizetni.

figó # 2005.04.21. 16:23

Sziasztok.
A problémám a következő: egy ázsiai cégnél dolgozom,a tavalyi /nov.dec./ útiköltségtérítésemet nem akarják elszámolni arra hivatkozva, hogy az a múlt év.Minden hónapra jut egy új bérelszámoló akinél reklamáltam nov. óta, hogy végre kifizessék.Ezt megtehetik?/A kifizetést a HR vezetője nem engedélyezte../
A másik gondom az, hogy javító-kézibeültető operátor trénernek vettek fel,ennek ellenére javító-operátori munkát végzek.Munkaköri leírásom nincs,nem is írtam alá semmi ilyesmit. A szerződésemben csak annyi van: munkáját a közvetlen felettes/test enginer supervisor/ utasítása alapján végzi...Mit lehet tenni,hogy olyan munkát végezzek amire felvettek?