Fórummal kapcsolatos kérdés


rich # 2005.10.24. 09:57

Először is köszönöm nektek hogy ilyen gyorsan reagáltatok.

Felhívtam a GVH -t ezügybe nem nagyon tudtak segíteni, viszont segítőkész volt akivel beszéltem és ezt ajánlotta http://www.complex.hu/…t0100108.htm .

Bár én még ezt se tartom jónak illetveteljes egészében nem találtam meg benne amire szükség lenne.

Igazából valami olyasmit keresek amiből egy részletet be tudok másolni nekik erre vonatkozóan, persze ami érthetőn leírja hogy törölni kellene :)

Üdv.:Richi

csellos # 2005.10.24. 08:29

Sücyvel egyetértek, esetleg addig is írj az illető fórumba saját nevedben, és tárgyilagosan tájékoztasd a fórumlátogatókat. Kiváncsi lennék, ezt törli-e. Ha igen, azzal is rontja a saját helytzetét. (A beírás után azonnal nyomtass egy példányt az oldalról.)

Mosópor: Én úgy tudom, hogy végül laboratóriumi vizsgálatokkal bebizonyosodott, hogy az OMO tényleg jobb, mint az "Általános mosópor". Meg úgy tudom, hogy - miután az OMO előbb kezdte a kampányt, mint a másik egyáltalán megjelent volna, ők a vizsgálat befejezéséig szüneteltették a kampányt. De lehet, hogy tévedek. Az biztos, hogy az illető "Feltaláló", vagy "névadó" büszkén nyilatkozott a sajtónak arról, hogy ő bepeperelte az OMO-t. Mindenesetre az ő termékének is rövid élete volt.

Sücy # 2005.10.24. 08:06

Szia!

Figyelmeztess be egy jó hírnév megrontása (ez ugyanis az...) című feljelentést, ha nem veszi le, akkor irány a GVH !
(Egy sztori, bár biztosan sokan hallottátok... Anno, az Omo-időszakban volt olyan, hogy mindig azt mondták, hogy jobb, mint egy általános mosópor... Aztán valaki létrehozott egy "Általános mosópor" nevű mosóport, levédette, és marha nagyot kaszált ezeken a reklámokon jó hírnév megrontása címen...)

rich # 2005.10.24. 07:47

Sziasztok.

Segítségetek szeretném kérni hogy létezik -e valamilyen szabályozás fórum üzemeltetésével kapcsolatban, amennyiben van és megtalálható valahol írásos formában ha lehet közöljétek velem.

A problémám az hogy egy céges honlapon ahol webáruház és fórum is van a fórumon a cégem, termékem (hogy az rosszabb mint a konkurenciáé, pedig egy a gyártó) és nevem lejáratása folyik. Megkértem e-mailben az üzemeltetőt hogy törölje ezeket a hozzászólásokat, de mivel a konkurenciával jóba van erre nem hajlandó. Annyit szeretnék ha van erre valamilyen törvény vagy akármilyen dokumentum hogy elküldöm neki s hátha segít.

Előre is köszönöm mindenkinek.

Üdv.: Richi