ingyenes server elhelyezese


doloressa (törölt felhasználó) # 2006.01.15. 14:34

A hozzászólás a felhasználó kérésére törölve

idoor # 2006.01.15. 13:35

Szerintem aki tárhelyet üzemeltet , annak kötelessége a tövényellenes tartalmakat vagy fel sem engedni, vagy ésszerű időben azonnal eltávolítani. Ez egy folyamatos kontroll nélkül nem megy. Nem kötelező ezt csinálni.

Blowfish # 2006.01.14. 18:39

Haha....ez jó.
Nem egyszerűbb letiltani a logolást és kiadni egy végfelhasználói szerződést a regisztráció előtt h. aki ezt a hostot választja a tárhelyének tudomásul veszi hogy a fenntartó semmiféle közvetlen/közvetett felelősséget nem vállal az elhelyezett tartalomért?

Vagy ez ilyen hülye ötlet? :D


Confidentality
Integrity
Availability

doloressa (törölt felhasználó) # 2006.01.14. 14:09

A hozzászólás a felhasználó kérésére törölve

_Lala_ # 2006.01.14. 13:12

Halvány esélyed van rá, de erre fogadást nem kötnék.
Az a gond, hogy ha "ügy" van, akkor először foglalnak, aztán - talán - gondolkodnak. Szóval 3-4 hónapig nagy eséllyel nélkülözheted a gépet.

Az lehet egy "bónusz ajándék" nekik, hogy minden elindulás után rögtön megnézi, és ha letelt a 24 óra, akkor rögtön töröl. Ez egy esetleges szakértői vizsgálatot nagymértékben "leegyszerűsíthet" :))))))

snefi # 2006.01.12. 06:42

Hello

Es ha megis kiirom hogy minden 24 oraban torlok akkor van mar ra eselyem hogy nem keresnek meg a hatosagok?

Royal # 2006.01.09. 16:06

"Vajon hogy lehetne teljesen magarahagyni egy szervert ugy hogy senki ne akarjon engem megkeresni?"

Úgy hogy nem helyezed áram alá :)

Kérdésedre a válasz: egyelőre nincs még olyan módszer, legalábbis nem tudok róla, hogy egy szerver képes legyen magát adminisztrálni, eldöntetni, milyen tartalmak maradjanak fent, és miket kell letörölni. Ez a rendszergazda reszortja. Mp3-és Mp3 között is óriási különbségek vannak. Ha pl; egy kezdő művész hivatalosan publikálja szerzeményeit a szervereden az legális. Ha kiadott jogdijas albumokat helyeznek a gépedre az törvényt sért. Hogy mi maradhat, és mi megy a kukába, azt jelenleg egy szoftver sem képes eldönteni. Tehát 2 út van: az emberi döntés, vagy a gépi direktívák, aminek a legális cuccok is áldozatul eshetnek. Ha minden nap letörölsz mindent, kétlem hogy valaki is használni fogja a gépedet...

snefi # 2006.01.05. 19:38

Hello

Vajon hogy lehetne teljesen magarahagyni egy szervert ugy hogy senki ne akarjon engem megkeresni?

Sasfioka # 2006.01.03. 23:16

Biztos, hogy ügyfélbarát megoldás minden éjfélkor törölni a szerver tartalmát? :) Már megbocsáss, de mire lenne az jó?
Ettől függetlenül megkereshetne a rendőrség, hogy add ki x és y IP címét, vagy akármi. Tehát ezzel magad nem véded be.
Amit tehetsz, egy profin megírt on-line felhasználási feltételek, és a szervertartalom szúrópróbaszerű ellenőrzése. Ezzel te mentesíted magad a felelősség alól.

SF

kiskivancsi # 2006.01.03. 20:39

hi

bár nem vagyok profi, de a feltoltonek kell vallalnia a feleloseget, ezt on-line felteleket elolvassa es elfogasja mikor feltolti, innetol kezdve a szolgaltatok logoljak, v nem hogy ki jart a servereden es ok adjak v nem adjak ki a felhasznalo infoit ettol fuggetlenul tudomasom szerint rendorseg lefoglalhatja az illegalis szoftvermegosztas gyanuja miatt a servert ami utan szakerto velemenyezi a kerdes csupan az kire haritjak a feleleoseget. az igy megoldhato h a feleloseg ne a tied legyen, de a servert lefoglaljak es egy darabig nem tudod hasznalni

snefi # 2005.12.30. 21:19

Hello

Szeretnek egy szervert elhelyezni egy adatparkban.
A celom az lenne hogy tarhelyet adjak ingyen.
mivel sokfele dolog megfordul a neten pl "warez" is ezert arra gondoltam hogy a tarteruleten mindig ejfelkor torolne mindent?
ezel eleget tudnak tenni minden olyan hatosagnak akik ramszalhatnanak hogy azzal hogy valami illegalis dolog van a serveremen? ezzel mar megtudnam magam anyira vedeni hogy a rendorsegtol meg veletlenul se kapjak semmilyen levelet?
vagy milyen mas jo megoldas letezik ilyen helyzetekre?