Internet dijtartozás


Sasfioka # 2006.12.21. 12:41

Lehetséges. Végrehajthatnak is rá.
De ha odakerül, akkor "már érdemes" vele foglalkozni, pártízezer ügyvédi költség, pártízezer eljárási díj, végrehajtási költségek és hasonló nyalángságok, a kamat, stb. szóval ha végrehajtanak, már készülni lehet akár félszázezres tartozásra is.

Mindenesetre az egy dolog, hogy téged nem engednek fel az oldalra. Az meg egy másik dolog, hogy szerinted jogtalan a követelt összeg. Ezt közöld velük. Támasszák alá, hogy miért követelnek. Kérd ki a forgalmadat, stb.

SF

Pipi # 2006.12.21. 09:42

Az Enternetnél volt havi 40 órás havi előfizetésem. Az utolsó hónapokban kiszámláztak plussz pár óra 3200,- Ft dijtartozást. Telefonon többször beszéltem velük, hogy az oneline ügyfélszolgálati oldalon nézzék meg a forgalmi adataimat egyik hónapban sem léptem tul a 40 órát. Az ügyéntéző mindig nyugtázta, hogy ő is látja, de az ADSL-es kollegák számláznak ő nem tehet semmit. Sajnos az oldalt nem mentettem el és már nem engednek fel rá. Jelenleg ott tartunk, hogy ügyvédi levelet kaptam birósági behajtással fenyegetnek. Kérdésem: a "mai világban" lehetséges-e hogy 3200 Ft-ért biróság elé citálnak? Kicsit bántja az igazságérzetemet , hogy az ilyen "multik" ellen tehetetlen az ember.

A válaszokat előre is köszönöm. Pipi