Részvételi szabály (nyereményjáték)


Kovács_Béla_Sándor # 2007.01.23. 20:13

Az tutti! Már csak a határidők sajátos megadása miatt se.

Lyonee # 2007.01.23. 17:48

Szerintem, ha a szabályzatnak mindennek megfelelő nyertesről kiderül, hogy mégsem felel meg mindennek, vagyis a valamely okból kizárásra kerül körülmény nem alkalmazható a nyereményt át nem vevő nyertesre.

Kovács_Béla_Sándor # 2007.01.23. 13:43

Aranyos :)

Endre # 2007.01.23. 12:03

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az alább leírt esetben ha a nyertes nem jelentkezik a nyereményért vagy nem felelmeg annnak akkor a nyeremény nem kerültovább adásra a tartalék nyertesnek?

" Szervező a sorsolás nyertesét a sorsolást követően haladéktalanul értesíti telefonon, e-mailben és írásban a nyeremény átvételének részleteiről. A sorsoláson kihúzott, jelen szabályzatnak mindenben megfelelő nyertes a nyeremény átvételére az értesítés kézhezvételét követően, legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül jogosult. "

Amennyiben valamely nyertes jelen szabályzat szerint valamely okból kifolyólag kizárásra kerülne, úgy arról a Szervező haladéktalanul írásban értesíti a soron következő tartalék nyertest, aki a nyeremény átvételére az értesítés kézhezvételét követően, legkésőbb azonban a sorsolást követő 15 (tizenöt) napon belül jogosult.

Az a kérdés hogy akkor most ha valaki 30 napig nem jelentkezik a nyereményért,és mivel a tartasléknyertest kisorsolják az igazi nyertessel egyidőben akkor ez a része a szabálynak eleve kizárja a tartaléknyertest a sorsolásból,mivel a 30 napot meg kell várni,és ha nem jelentkezik a nyertes akkor tartalék nyertes már a sorsolást követö 15ik napon elesett a lehetőség hogy nyerjen ,vagy nem?


a jövöheti lotto számok 41,55,63,68,10