pénzhamisítás!


Vivy # 2008.02.23. 11:41

Ja és beismerő vallomásom van, és büntetlen előéletű!

Vivy # 2008.02.23. 11:39

köszönöm a hozzászólásokat (dr. Attila), hát most rendes munkám van, egy szállítmányozó cégnél dolgozom, persze, hogy megbántam, és nem szegtem meg a lakhelyelhagyási tilalmat! Hát csak bízni tudok, hogy nem kell visszamennem! Győri Városi bíroság tárgyalja amúgy az ügyet!

Dr.Attika # 2008.02.23. 05:44

Szerintem Vivy nem letolásért írt a fórumba. A védelemért ügyvédhez forduló személyt sem szoktuk földbe döngölni.

Átvert ember # 2008.02.22. 20:07

Meg hát megdolgozni is lehet azért a k*rva pénzért.....

Átvert ember # 2008.02.22. 20:06

Vazze legalább vetted volna a fáradtságot és NORMÁlIS munkát csináltál volna! Ne haragudj ez kikívánkozott!!
Nem pártollak csak mondom.... nem kerültél volna ide akkor!
Hát nem tudom kibickedni nem akarok,de szerintem számíts arra hogy kapsz még valamit és ha nem akkor jól jársz. Az hogy hitegeted magad hogy nem lesz több úgy rosszabb ha mégis....
( aztán a munkádra mindig legyél igényes és minőségben dolgozzál bármit csinálsz, nem rúgnak ki stb... )

Krisztián2006 # 2008.02.22. 17:31

T. Vivy!

Enyhítő körülmény lehet: beismerő vallomás, büntetlen előélet,

Mindenképpen pozitív, hogy van munkahelyed és nem sértetted meg a lakhelyelhagyási tilalmat. Van esélyed a felfüggesztetre, de 5 hónapot már bent voltál s ha bűnösnek találnak akkor általában letöltendővel súlytanak. Ami lehet anyi, hogy az 5 hónap és a kedvezményt figyelembe véve nem kell visszamenned.

A bűncselekmény bizonyítottsága szempontjából mindegy, hogy milyen munkát végeztél a hamisítás tekintetében.

Megbánó magatartás, munkáltatói igazolás és lehajtott fej ajánlott a bíróságon.

Az ítélet függ még a bűncselekmény elszaporodotságától s attól is, hogy melyik bíróság tárgyalja. Minden megyében más az ítélkezési gyakorlat.

Vivy # 2008.02.22. 08:16

Sziasztok, aki tud kérem szóljon hozzá a témához! A helyzet az, hogy 2006 október 29 óta nyomoztak pénzhamisítás ügyben! Engem kerek 5 hónap után kiengedtek! Tegnap megjött a papír, hogy mikor lesz a tárgyalás, és nagyon félek! Mindenki azt mondja, hogy ne féljek, még anno a rendőrök is azt mondták, hogy szerintük is felfüggesztettet kapok! Amit nagyon remélek, mert elég volt az az 5 hónap is! Mit gondoltok, valóban lehet, hogy felfüggesztést kapok? Milyen enyhítő körülmények vannak, mit vesznek ilyenkor figyelembe! Egészen idáig lakhelyelhagyási tilalom alatt áltam első fokú tárgyalásig, most már lassan egy évig! Rendes munkahelyem van stb! kb 1 millió ft-ról van, szó és a szakértői vélemény szerint nagyon "gagyi" egy egyszerű fénymásolat! lehetséges, hogy nem kapok börtönt? Válaszotokat előre is köszönöm!