Két tűz között,avagy ilyenkor mi van?


nandy # 2008.04.01. 22:01

Először is bizonyítania kell a követelés alapját. Pl. szervíz számlával...

Tomekk # 2008.04.01. 21:49

Jó napot Kívánok!

Először is le szeretném írni,hogy mikor elkövettem a tettem nem voltam túl beszámítható, össze voltam omolva és elkeseredettségemből cselekedtem. Régebben indítottam is egy fórumot azt hiszem „Szexuális erőszak 16éves diáklány ellen”. Szóval a barátnőm egy pedofil és perverz oktató miatt hagyta ott az iskolát a 3.évében.

Akkor mikor ezeket a dolgokat átélte 16éves volt. Az oktató azzal az ürüggyel vitte a lakására,hogy pecsételni kell valami iratokat ott pedig bezárta az ajtót és … Megfenyegette,hogyha valakinek elmondja mi történt akkor baja esik. Mivel párom elmesélte tudtam milyen ez az ember és többször telefonáltam,hogy még egyszer ne merjen hozzáérni. Mivel ezek a dolgok folytatódtak barátnőm többet nem ment még az iskola közelébe sem, nem hittek neki, még az osztályfőnöke sem. Hát,hogy a K.Gy. nem ilyen, stb. stb. Én ez idő alatt nem tudtam igazából feldolgozni,hogy mi történt, vagyis utáltam az egészet. Nem tudtam aludni és az autómat is totálkárosra törtem, elaludtam. Ezután sajnos még jobban elkeseredtem és inni kezdtem, a munkahelyemen nem álltam meg a helyemet így onnan is kirúgtak. Szóval minden nagyon jól összejött. Kikészültem. Eközben felhalmozódott bennem egy hatalmas gyűlölet ez ellen az ember iránt aki ilyeneket csinál a tanítványaival.

Decemberben elpattant a húr, 2liter kromofággal körbeöntöttem a kocsiját és ott hagytam neki egy levelet, hogy az élettársa is tudjon róla, hogy kivel van együtt. Szóval a rendőrség gyorsan rám talált a céges telefonszám és testvérem telefonja alapján, mint gyanúsított. Barátnőmmel egyszerre lettünk behívva őt hívták be először utána engem. De előttünk a bizonyos oktatót is berendelték és kérdezgettek tőle,hogy történt e valamilyen viszony a barátnőmmel. A rendőr nekünk azt mondta,hogy látszott rajta,hogy gyengén hazudott, hebegett habogott. Tehát párom vallomást tett a rendőr leírt mindent 2órát voltak bent. Mikor kijött nekem csak annyit mondott,hogy őszinte legyek mert akkor sokkal jobban járok. Nem akartam válaszolni semmire. Azzal tisztában voltam,hogy a rongálásért maximum 30-40ezer forint pénzbüntetést kaphatok. Viszont azzal nem,hogy a rongálással okozott kár hogyan fog alakulni. Végül is normális volt a rendőr és neki is összeállt a kép. Azt mondta jobban járok ha beismerem, mivel más gyanúsított nincs. Az anyagi kárról pedig annyit mondott,hogy nem hiszi,hogy a barátnőm által elmondott vallomás súlyossága miatt valaki is polgári peres eljárást indítana ebből. Nemrég tudtam meg,hogy az anyagi kár 940ezer forint, nevetséges de annyi…biztos arannyal volt lefújva…
Azt szeretném megkérdezni,hogy ha elindítja a polgári peres eljárást akkor hogyan fog alakulni az ügy és,hogy ha nincs vagyonom és nincs munkahelyem akkor hogyan hajtják be ezt. Még annyit kérdeznék,hogy a vallomás alapján amit b.nőm elmondott az alapján meggyanúsíthatják-e vagy pedig csak az anyagi kárról van itt szó.

Előre is köszönök mindenféle segítséget!!