Western Union csalás


Dr.Attika # 2016.11.21. 16:50

Édesanyja gondnokság alá helyezését kellene megindítania. Aki azt véli, hogy 8 milliárd dolláros fedezettel rendelkező bankkártyát kap az, bizonyosan korlátozottan cselekvő képes.

Sherlock # 2016.11.21. 15:17

Feljelentést tehetsz csalás miatt. Valószínűleg a büntetőeljárásból nem lesz semmi. De ha el is kapják, nektek attól pénzetek nem lesz. Polgári perben lehetne követelni a pénzt, de az még a büntetőeljárástól is esélytelenebb. Ez tanulópénz volt.

KitKat765 # 2016.11.21. 14:54

Üdv.
Érdeklődni szeretnék, hogy ebben az esetben kihez forduljak segítségért vagy egyáltalán mit lehet tenni?
Anyukám elég befolyásolható idegenek által, utólag tudtam meg ezeket a dolgokat, amiket most említeni fogok: Internetes "romantikus csaló" áldozatává vált.
Egy férfi, aki egy híresebb katonának adja ki magát, ígért egy 8 milliárd dolláros kártyát anyukámnak. Azt mondta, hogy csak a postaköltséget és kártyára a biztosítást kell kifizesse, de aztán mindig jött valami új dolog, ami miatt anyukámnak fizetnie kellett. Több, mint 2 millió forint értékben küldött pénzt ennek férfinak egy Egyesült Államokbeli városba. Anyukám is és én is írtuk már neki, hogy küldje vissza a pénzt. Nekem annyit írt vissza, hogy megnyomorítja az életem, nem ad nekem 24 órát és a biztonságos jó életemnek annyi. Anyukámnak nem tudom mit írt vissza, viszont esze ágában sincs visszaadni a pénzt.
A férfi készített magának több profilt, amiről megvezette anyukámat. Az egyik profilján egy konkrétan létező Nemzetközi Kereskedelmi Banknak adta ki magát (utánanéztem, annak a banknak nem is az az e-mailcíme, mint amiről írtak, ráadásul tele volt helyesírási hibával és a bank logója is hiányzott), hogy onnan is tudjon pénzt kicsikarni anyukámból, a másik profilján pedig egy futárszolgálatnak adta ki magát (a helyesírás ennél is ugyanúgy csapnivaló, a futárszolgálat logója ott sem szerepelt). Mivel a pénzt Western Unionon keresztül követelték, így nem tudni, hogy ki ez a férfi. Viszont az IP címe alapján meg tudtam nézni, hogy honnan szokott írni. Abból az apartmanból, ahonnan a legtöbbször írt (szerintem ott lakik), onnan hat percnyi gyaloglásra van egy Western Union iroda. Feltehetőleg ott vette fel a pénzt.
Arra gondoltam, hogy ha tudom, hogy körülbelül mikor vehette fel a pénzt és tudom az összes adatot, amit anyukám megadott a Western Unionos utaláskor ( biztonsági kód, teszt kérdés) , akkor valamelyik alapján vissza tudják-e keresni, hogy valójában ki is ez a személy? Ezek alapján az információk alapján már lehetne valamit kezdeni ezzel az üggyel? Szeretnénk visszakapni a pénzt és szeretnénk ha ez az ember megkapná, ami jár neki, hogy ne tudjon többé másokat is átverni.
Kicsit utánanéztem ennek az embernek és úgy vettem észre, hogy már korábban is csinált ilyet, csak akkor másik e-mailcímet használt meg egy kicsivel másabb nevet és ugyanígy csalt ki emberekből pénzt ugyanezzel a taktikával, hogy ATM kártyát ígért nekik, azok az emberek meg kifizettek több, mint 3 millió forintot. Nyilván a nagy értékű kártya akkor sem érkezett meg.
Szóval felteszem újra a kérdést: Ezek alapján az információk alapján, hogy pontosan tudom, hogy hol lakik, azt is tudom, hogy pontosan hol vehette fel a pénzt stb lehet ezzel a dologgal valamit kezdeni?

Válaszukat előre is köszönöm

Dr.Attika # 2014.10.08. 09:20

A szélhámosok mindig a tudatlan emberekre alapoznak. Ez a népesség 70-80 %-át teszik ki.Nincs már józan paraszti ész.
Ezek a termékbemutatósok is ebből profitálnak.
Felhívják a delikvenst telefonon.

"Korábbi kérdésünkre jól válaszolt. Ezért nyert 25.000,- forintos vásárlási utalványt és ingyen ebédet. A vásárlási utalványt a termékbemutatónkon megvásárolt termék kapcsán válthatja be. Az ebéd az ajándékunk."

Erre özönölnek emberek. Rájuk sóznak bóvlikat több százezer forint értékben, abból kapnak 25% kedvezményt.

A csúcs amit ismerek e körben, hogy 640 ezer forint értékű porszívót sóztak rá egy 50 négyzetméteres panelban élő házaspárra.
Sajnos ez olyan, mint az un. fogyasztói csoportos csalás. Több éve tele van a média, hogy ne szerződjenek, de még mindig tömegével hordják oda emberek a pénzüket. Soha nem látják vissza, de hát a remény. És, mint a mondás mondja: A remény hal meg útóljára.

Dr. Jégember # 2014.10.08. 07:11

Mondjuk nem is értem azokat, akik bedőlnek még ebben a világban az olyan ajánlatoknak, hogy:

1./ külföldi tutti munkát melót kapsz, csak a költségekre ELŐRE utaljál már x összeget

2./ XXIII. századi szuper-hiper műszaki cikk extra olcsón, csak utalj ELŐRE

Mivel külföldön, az utalás után néhány perccel veszik fel a pénzt így a magyar hatóságok esélye ebben az ügyben elfogni a tettest = 0.

Vagyis aki utalt az veheti tanulópénznek. Egy tanult kollegám erre azt mondta:

Ez a sértett is mobiltelefont rendelt interneten, de lovat kapott helyébe. Azt is részletekbe, először a f@szát.........

Erről ez a véleményem.

Dr. Jégember

Regi87 # 2014.10.07. 09:37

Letilttotam már ne jöjjön tőle ilyen üzenet

Regi87 # 2014.10.07. 09:35

Köszönöm

Sherlock # 2014.10.07. 09:16

Mit kell segíteni? Töröld ki és kész.

Regi87 # 2014.10.07. 09:14

Jó napot˘! Én kaptam egy ilyen üzenetet EZ TUTI HOGY VALAMILYEN CSALÓ KÉREM SEGITSEN!

Your money has been sent, please confirm.
Western Union Money Transfer (fsd00011@laposte.net) Felvétel a Névjegyalbumba 2014.10.05. Ezzel a gyorsművelettel a beérkező üzenetek előtt tartható az üzenet
fsd00011@laposte.net
Western Union Money Transfer Burkina Faso
Head Office: Sect 15 Avenue loudin.
Ouagadougou, Burkina Faso

Dear Beneficiary:

The Western Union Money Transfer Operation unit has this morning instructed the transfer of a total sum of US$1,500,000 directed in cash credited to you. This funds as you should know was being donated by wealthy companies from all over the world for payments to individual that were selected through ballot as it done annually and payments are done through Western Union Money Transfer. You were among the lucky individual that was selected in this 2014, our operational centers are rotational and this year’s operational centre fell here in Burkina Faso.

This issue was brought into effect by the Federal Reserve Bank New York and the International Monetary Fund in conjunction with the United Nations and UniceF for us to screen and make a final payment to you the owner of this account which have been authorized and can only be paid to you through Western Union corporate operational centre location here in Burkina Faso.

We scheduled installment payments of the sums of US$5,000.00 daily through the cash fast Western Union till the payment of US$1.5 Million is completed, we have commenced the relevant programming and the documentations of the said funds, your 1st payment of US$5,000.00 out of your total fund of (US$1.5 Million) has been extracted and the MTCN shall be made available to your upon the receipt of your immediate response for us to commence the transfer.

Contact our Operational office agent Mr. Gary Lawson through this E-mail address: western_union.bf@outlook.com

You can as well call him on phone for more enlightenment for the payment of your funds, 00226 77931390

Thanks.
Ms. Kathy Benitez,
Western Union Money Transfer,
Management office B/F.

mescalin # 2014.04.30. 02:27

Jó napot.Nem egészen ideillő,de Western Unionos a kérdésem.Nem tudok regisztrálni,mert a személyes adatoknál CSAK Amenrikai allamok vannak megadva lehetőségként.Az pedig nem igaz hogy csak amerikaiak regisztrálhatnak :).Kérem szépen egy regisztrált tag válaszát,vagy valaki aki felvilágosit ez ügyben.Fontos lenne....
Válaszukat előre is köszönöm

Agent Cooper # 2014.04.29. 10:14

Kedves hunnia!

Bármelyik rendőrkapitányságon megteheti a feljelentést, de sajnos semmi esélye nincs arra, hogy a pénzét viszont lássa. De ennek ellenére célszerű megtennie a feljelentést, hátha ez segít, hogy mások ne kerüljenek hasonló helyzetbe.

A pénzével pedig nagy valószínűséggel valamely afrikai országot támogatta.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

hunnia # 2014.04.28. 18:48

Sziasztok! Sajnos én is a Western Unionos csalások áldozata lettem. Segítséget szeretnék kérni, hogy hol lehetne ezt "bejelenteni". Tudom, hogy azt az összeget már soha nem fogom visszakapni, amit elutaltunk az illetőnek, de azért szeretnék erről informálódni, mert nagyon meggyőzőek voltak az emailek amiket kaptam.
Februárban eladtunk egy telefont ( a hirdetés az akkori apród.hu-n volt fenn, ma már OLX.hu), jött egy email angolul, hogy megvennénk tőlem. Örültem, mivel szükségem lett volna a pénzre. Az illető nő elkérte a paypal azonosítómat, hogy elküldi a pénzt. Jött is egy email nem sok időn belül, DE a paypal számlámon nem volt látható. Furcsának találtam, mivel már többször rendeltem interneten keresztül és ismertem a paypal-t. Pár nap múlva kaptam egy emailt, hogy a nemzetközi utalási limitem 500 $ minimumra van állítva és az eladott telefon pedig 300 $ postaköltséggel együtt. Fel kellett adnom a telefont, mert kaptam egy olyan emailt is, hogy küldjem el a bizonylatát, mivel a paypal meg akar róla bizonyosodni, hogy az adás-vétel tárgyát tényleg feadtam e. Visszatérve az 500 $-ra leveleztem a "paypallal" és a "vevővel", ő azt írta, hogy elküldött még 200 $, hogy kiegyenlítse, én pedig Western Unionnal küldjem el neki a fia címére. Megtörént. Kaptam a paypaltól megint egy emailt, hogy utalás közben sajnos duplán vonták le a számláról a pénzt, ezért nem 500 $ kapok, hanem 1000 $ és utaljak el WU-n 500 $ megint a vevő fiának. Az emailek nagyon hivalatosan jöttek service@intl.paypal.com címről paypal logók, hivatkozások voltak benne, nevemen szólítottak tudtak mindent, nagyon profik voltak. Ezt egészen addig játszották velem amig 1700 $ küldtem el nekik. Az utolsó emailük az volt, hogy már 10 órája elutalták nekem a pénzt de én még mindig nem láttam. Csináltam egy másik felhasznlót és ugyan úgy küldtem magamnak pénzt, ahogy elvileg ő tette nekem. Itt jöttem rá, hogy engem nagyon csúnyán átvertek, ugyanis a pénz 1 percen belül megérkezett a másik számlámra. Aki tudna nekem segíteni, kérem írjon, nagyon hálás lennék érte! Előre is köszönöm!

Agent Cooper # 2014.04.11. 09:40

Kedves szen!

Tehet feljelentést, de túl sok eredményt ne várjon tőle. De semmiképp se hagyja magát becsapni.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

szen # 2014.04.10. 04:22

Üdvözletem!

Engem épp most próbálnak ugyancsak a Western Unionon keresztül lehúzni, a levelezés folyamatban van.
Mi a javaslatuk, mit tegyek?
(Azon kívül, hogy nem hagyom magam)

Üdvözlettel:
szen

enn§ # 2014.02.12. 22:27

Kedves Lanarey!

Ez egy eléggé közismert bűncselekmény, én például az angol Gumtree hirdetési fórumról ismerem. A tettes valóban le tudja venni az Ön pénzét az Ön által küldött kód segítségével, még akkor is ha hozzátartozók között utalt Ön (mindig ezt kérik, hogy eloszlassák a gyanút)...
Hogy a WU-n emiatt bármit követeljen, sok esélye nincs!
Az érintett országban tette meg a feljelentést vagy itt?
Ha ott teszi meg sem valószínű, hogy viszontlátja a pénzét, de legalább segíti az amúgy már biztos folyamatban lévő nyomozást.
És jelentse a hirdetési portálon is, akiken keresztül találkozott a csalóval, hogy másokat megkíméljen!
Aztán várjon jó tett cserébe jót más területen...:)
Sajnálom, hogy nem szolgálhattam jobb hírekkel.

Itt utána tud olvasni annak, hogy mi történhetett, ha tud angolul:

"Here are some key signs to help you spot the few unscrupulous people online:-
Requests to use money transfer services like Western Union or MoneyGram. These services are not meant for transactions between strangers. In our experience they’re favoured by fraudsters. One popular trick is to ask you to prove that you have funds by sending money to a friend or relative via these services and show them the receipt. All they need is the tracking number from your receipt and they’ll be able to collect your money. Any requests by strangers to use these services in any way should sound off alarm bells and shouldn’t be followed. Always meet face to face to exchange cash and items."

Több ilyen:
http://help.gumtree.com/…arning-signs?…

Legjobbakat!
Enn

Agent Cooper # 2014.02.12. 21:19

Kedves Lanarey!

Sajnos nem lehet anélkül állást foglalni az ügyében, amíg pontosan nem ismert az Önök és az elkövető közötti levelezés. Nagyon kicsi esélyét látom annak, hogy valaki a WU-n belül visszaélést követett volna el. Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy csúnyán rászedték Önöket. Ugyanis hiába Ön a kedvezményezett, a kód ismeretében más is felvehette a pénzt. Nem lennék meglepődve, ha ez valójában Nigériában vagy Szenegálban történt...

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Lanarey # 2014.02.12. 15:08

Köszönöm szépen a választ! A feljelentést már novemberben megtettük, de azt mondták januárban hogy nem tudnak mit mondani, mert állítólag kóddal vették fel a pénzt. Elképzelhetőnek tartom hogy a WU-n belül valaki adhatta kis vagy ilyesmi, másra nem tudok gondolni. Mi nem vettük fel és nem adtuk ki a papírt a kezünkből mégis ellopták a pénzt tehát szerintem a szóban forgó pénzintézet vagy annak egy embere követett el hibát amikor illetéktelennek kiadta és ezzel igen nagy mértékben megkárosítottak minket! Sajnos azzal hogy aki felvette meglesz, a pénzünk nem, mert nem hinném hogy be tudnák rajta hajtani, főleg hogy nem is Magyarországon történt a dolog.

Agent Cooper # 2014.02.11. 14:52

Kedves Lanarey!

Az ismeretlen tetteseket kell feljelenteni. A Western Unionnal szemben igényt maximum polgári jogi úton lehet érvényesíteni.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Lanarey # 2014.02.11. 08:36

Sziasztok! első sorban ügyvéd véleményét szeretném kérni a következő ügyben:
Párommal külföldre akartunk költözni, egy netes hirdetésen találtunk is egy lakást, napokon keresztül e-mailoztunk az állítólagos tulajjal, aminek a vége az lett hogy mivel vasárnap költöznénk és akkor nincs nyitva bank, egymás között (a párom nekem, vagy fordítva, vagy egy barátunk nevére, stb) utaljuk el a pénzt western unionon keresztül hogy ott fel tudjuk venni. ez megtörtént mi szóltunk neki hogy megvan, innentől kezdve eltűnt és mint kiderült vele együtt a pénzünk is, mert valaki felvette! de az irodában azt mondták hogy csak az én irataimmal - mivel én vagyok a kedvezményezett - és a kóddal vehetik fel, amit nem mondtunk el senkinek azzal vehetik fel. a rendőrség 4 hónap után csak annyit mondott, hogy nem tudnak mit mondani mert állítólag kóddal vették fel a pénzt. ilyenkor mit lehet csinálni? érdemes feljelenteni a WU.-t mert illetéktelennek kiadták a pénzünket vagy veszett fejsze nyele? nem kevés pénzről van szó, többszáz ezer forint! Előre is köszönöm!

optime74 # 2012.07.31. 08:37

Az előbbiekhez hasonló esetre szeretném felhívni a figyelmet. A részleteket azért írom, hogy hátha így más nem esik bele ebbe a hibába.

Apróhirdetésemre jelentkezett egy hamis vevő, aki Ann Mossnak (vagy Maglila Mossnak) nevezi magát. E-mail címe maglila39@gmail.com, akinek állítólagos lánya Angela Findley. Be is jelölt a Facebookon, ahogy több más áldozatát is. (Nekik írtam tegnap, ebből tudom, hogy mást is becsapott.) Nyilván azért jelölt be, hogy bízzak benne. A lánya részére vásárol állítólag – ebben az esetben a születésnapjára. Ez volna a lánya címe: Angela Findley, 522 13th street, Clarkston, State Washington, 99403, USA. Megadott egy számot is, ami nyilván hamis: + 19172684576. Ő egy agyafurt csaló.

A történet: Ő szeretne venni egy ruhát tőlem, PayPalon fizetne. Jön is egy hamis levél egy hamis címről szép színes PayPal logókkal. A hamis PayPal kéri a csomag postai azonosítóját (tracking number). Csatolva láthatják a vényt. Aztán jön a levél, hogy a PayPal nem tudja aktiválni és így jóváírni az összeget a férjem egyenlegén, akinek valóban van PayPal regisztrációja. A hamis vevőt állítólag ezért kérik,hogy még több pénzt küldjön, mert ez egy kontinensek közötti tranzakció, túl kevés hozzá az átutalt pénz. Kéri, hogy ezt az összeget a lányának küldjük el Western Unionon keresztül. Természetesen ez az összeg hozzáadódik az előzőhöz, nem írják jóvá a csomagért járó összeget, ami jár nekünk, amíg el nem küldjük a pénzt.
Ezután már gyanús volt a dolog. Utánanéztünk PaypPal működésének, fórumokon találtunk hasonló csalásokat. Persze az igazi PayPal megbízható, ezek a levelek viszont egy ingyenes E-mail szolgáltatótól jöttek. A PayPal-t tájékoztattuk, elküldtük nekik a hamis leveleket és írtunk a Washington Sate Patrolnak és a Magyar Interpolnak is, hátha tudnak segíteni. (Természetesen minden hamis levelet, levélváltásokat, chat-es beszélgetést megőriztem.) Nálunk a hamis PayPal E-mail cím ez volt: deskcare@v.gg. Más áldozatnál más címet használt: rbc.epays@v.gg. (A Facebookon eddig magyar és lengyel ismerősök szerepelnek, akiket nemrég jelölt be, tőlük tudom, hogy velük is hasonló történt.) Az igazi PayPal-nál a @ után benne van a paypal.com. Azzal tévesztette meg az embereket, hogy a hamis névben viszont szerepelt a paypal.com. Egy másik áldozatának hamis bankszámla kivonatot küldött az átutalásról. Ugyanúgy az volt az állítólagos történés, hogy csak akkor írják jóvá az összeget, ha utal az illető. Ebben az esetben is Western Unionon keresztül kellett volna küldeni a pénzt a Washington állambeli címre.

Sajnos elvesztettük a csomag feladási díját, de a magyar posta ügyfélszolgálata nagyon készséges volt, megpróbálják visszafordítani a csomagot. Bár már elhagyta a csomag az országot, azt ígérték, ha látható lesz a posta oldalán, hogy az amerikai postára érkezett, akkor jelzik nekik, hogy mi történt. Mi hitegetjük Ann Mosst még pár napig, hátha így legalább másokat tudunk figyelmeztetni fórumokon és a Facebookon keresztül. Jó lenne, ha minél többen el tudnák kerülni ezt a csapdát.

orsi1965 # 2011.01.26. 21:29

Ajánlom figyelmetekbe!http://barikad.hu/internetes_v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s_vesz%C3%A9lyei-20101107

orsi1965 # 2011.01.26. 21:26

Majdnem megjártam az internetes vásárlással.Német oldalon(regionális e-bay) kedvező ár.privát levél elment német nyelven-válasz angolul.Londonban él,válófélben...jeleztem,hogy szükségem lenne a termékre.Megnyugtatás,hogy átadja a küldő szolgálatnak.Kaptam tőlük értesítést az X számon nyílvántartott csomagról+oldal,ahol követhetem.Küldjek a Western Unionon keresztül 600 euró(termék ára)egy ismeretlen személy adataira,aki állítólag a csomagszállító cég képviselője.(vagy nem)majd írjam meg a 10 jegyü ellenőrző kódot+feladó neve,címe...Biztosíték(?)ők,hogy ha nem tetszik az áru,ezt az álatalm küldött pénzt a letétből visszaküldik.Szerencsémre a bajai Ibusz-ban elmeséltem az akció részleteit és elbizonytalanítottak(szerencsére)valamint közölték,hogy eurót egyébbként sem lehet utalni,valamint van egy passzus a kitöltési papíron,hogy internetes vásárlást nem engednek bonyolítani,mert nem biztonságos.Ezek után otthon utánanéztem fórumokon,hogy engem valószínűleg megvezettek volna,ha a hölgy az irodában nincs a segítségemre.Köszönet érte!

manólány # 2010.09.12. 18:16

Sziasztok!
Nektek már nem segítség, de talán másokat még megmenthet:
Döbbenten olvasom, hogy vadidegeneknek szolgáltatjátok ki a személyes adataitokat!!! Ezek után pedig csodálkoztok, hogy ezzel visszaélnek. Számomra mondjuk az is hihetetlen, hogy valaki bedől ezeknek a hirdetéseknek, amik már messziről bűzlenek! De az már végképp érthetetlen, hogy ennek az idegennek, akiről semmi információtok nincs, csak egy név (ami vagy tényleg az övé, vagy nem)képesek vagytok akármennyi pénzt elutalni, és mellékelitek minden személyes adatotokat!!!
És pár tévhit:
A Western Unionnál nem elég az ellenőrző szám (ami nem kód!). A pénzfelvételkor csupán igazolnia kell magát (és ti megadjátok neki, hogy milyen névre hamisítson igazolványt), tudnia kell, hogy ki küldte a pénzt, honnan, és mekkora összeget, amit ti szintén elküldtök neki.
Nem hiszem, hogy ez a szolgáltatás nem biztonságos. Egy normális ember ezeket az adatokat nem ismerteti fűvel-fával. Tehát szerintem csak magát okolhatja az, aki ennek bedől. Mellesleg ha valakinek van annyi esze, hogy előtte megkérdezi a Western Uniont is az utalás előtt, ott készségesen lebeszélnek az ilyen hülyeségről, mint ahogy sokunkkal meg is tették.
Remélem, aki ilyen utalásra készül, elolvas előtte minden ehhez kapcsolódó fórumot, és kiveri az egészet a fejéből!

herbert # 2010.04.14. 15:17

SZIASZTOK SAJNOS NAGYON MEGJÁRTAM EZZEL A WESTERN UNIONNAL EGY SZIVESSÉG OLDALON TALÁLTAM EGY ELADÓT AKI EGY GYÖNYÖRÜ ARA PAPAGÁJT AKART ELADNI 30 000 FT ÉRT ÁLLITÓLAG A PAPAGÁJ KAMERUNBAN VAN VAGY VOLT MÁR NEM IS TUDOM A LÉNYEG HOGY ELKÜLDTEM 17000 FT OT MERT ENNYIÉRT MÁR ADTA MIKOR ELUTALTAM A PÉNZT SE KÉP SE HANG MOST ILYENEKET IRNAK HOGY MOST MÉG FIZESSEK BE 22000 FT OT A MADÁR UTAS SZÁLLITÁSÁRA LASSAN RÁJÖTTEM HOGY CSALÁS LEHET MERT HIÁBA IROK A TULAJNAK ÉS A WU NAK VÁLASZ SEMMI AMIG NEM KAPTÁK MEG A PÉNZT ADDIG EGYFOLYXTÁBAN IRKÁLTAK AZOTA SEMMI UGYAN HOL ÉS HÁNY EMBERNEK KINÁLTAK EGY SZÉP HERBERT NEVÜ PAPAGÁJT ÉS VALAHOGY FURCSA HOGY A MAGYAR POSTA NEM TUD EZEKEN A DOLGOKON SEGITENI?
HA VALAKI TUD VALAMIT TANÁCSOLNI KÉRLEK BENNETEKET TEGYÉTEK MEG TUDOM EZ MÁR NEM SEGIT RAJTAM MÁR MEGFIZETTEM A TANULÓPÉNZT SZIASZTOK

Andra89 # 2010.04.03. 08:28

Elég szomorú ezt a történetet hallanom, ugyanis mi is hasonló előtt állunk. Kocsit szeretnénk venni Angliából, és a tulaj a WU-on keresztül kért 800eurót, és akkor elhozza a kocsit. De ha tényleg nincs biztonságban a pénzem, és bárki leveheti, akkor inkább hagyjuk az egészet a fenébe.