Felderítetlen gyilkosságok


prucsok55 # 2011.11.07. 19:16

Nagyon szomorú vagyok, hogy nem jelentkezett egy "DALMADY RAJONGÓ" sem. Nem tudjátok mit csinál és hol van?!

prucsok # 2010.11.22. 17:19

Bocsi az előző hozzászólásomhoz még: bbs cikkét végig olvastam, kezdem érteni a dolgot, miért úszták meg, arra emlékszem, hogy én feljelentettem őket a XIII. kerületi rendőrségen és valami Szabóhoz kellett mennem, azért a XIII. kerületbe, mert ott volt a székhelye az Ecolognak a Népfürdő utcába, előtte meg a Váci úton. Aztán én nem mentem el mert telon lebeszéltük ezzel a Szabóval a dolgokat és elküldött engem az Üllői útra valami csődeljárást intéző nőhöz, akivel szintén telon beszéltem és azt mondta, hogy beadhatom a papírjaimat (mindenről van számlám), mit követelek, de nincs értelme mert nincs vagyonuk. Aztán én ezzel be is fejeztem a dolgot, kár volt és nagy kár volt akkor még nem volt net. Azóta mióta net van én igen sok mindent elintéztem MAGAMNAK és ügyvéd nélkül, jogász nélkül, bíróság nélkül. Szóval a tájékozottság az jelent valamit és sok a kiskapu, amit mi szegény kis csóró magyarok nem ismerünk. Dalmady Úr is azzal érvelt folyamatosan, hogy ő jogász. Na ezért nem csináltak vele semmit és gondolom jók voltak az összeköttetések, mert komolyabb vállalkozókat is becserkésztek, volt olyan aki öngyilkos is lett, én is az lettem volna, ha a gyerekeimet nem kell valakinek felnevelnie. Másik vidéki házról lévén szó rólunk beszélt a falu apraja-nagyja, szóval szégyen volt!?
A két levelemmel csak azt kívánom ecsetelni: tanulni lehet belőle, s amit szabad Jupiternek, nem szabad a (kis)ökörnek

prucsok # 2010.11.22. 17:07

Tisztelt Fórumozók, aki tud a következők információt jelentkezzen: Nem olvastam végig a cikket (nem is érdekel a nagyobbik része), de a családomat az Ecolog KFT. Dr. Dalmady György vezetésével és bandájával tette tönkre 15 évvel ezelőtt. Azóta is ennek iszom a levét és 15 éve nincs lakásom, azóta is fizetek (ők pedig a pénzemet lenyúlták, a gyerekeim kicsik voltak és odamentem hozzájuk, hogy nincs kajára sem pénzem, adjanak vissza valamit, visszaadtak: 50 eft-ot) akkor már a lakásunkból kiraktak az Ecolog kft. jóvoltából. A cégemtől kaptam rá 8 évre lakást. A lakásunk 150 m2 volt, most 37-ben lakunk öten!? Ha nem értett volna meg a cégem, akkor a híd alatt vagyunk. A pénzünket azóta sem adták vissza, a vállalkozásunk tönkre ment, ugyan mi csak 500 eft-ot fizettünk be az Ecolognak, de nekem ez borzasztó nagy pénz volt (a lakásunkon magánhitel volt uzsorával, az uzsorásnak is adtak egy nyilatkozatot, hogy a tőlük várt pénzből kifizetjük az ingatlanon lévő terhet), folyamatosan hitegettek, az uzsorás nem várt, a bíróságon nem tudtuk bizonyítani az uzsorás hitelt, így hidlakók lettünk. Mindenféle fórumhoz fordultam, az önkormányzathoz, ügyvédhez, rendőrséghez, senki nem segített. Igaz pénzem sem volt. 15 éve szívunk, a férjem belebetegedett és azóta meghalt,én azóta fizetek az uzsorásnak, mert vállalati kamatmentes hitel volt a házon, ami a visszavásárlással kötött adás-vételi szerződésben úgy volt kikötve, hogy azt kifizetem, de nem tudtam ezért beperelt és a 170 eft kamatmentes hitelem, jelenleg 500 eft+ kamatai?!!! a gyerekeim is megjárták 5 és 8 évesen a hadak útját. Az Ecolog meg röhögött a markába. a pénzünk azóta is náluk van. Egy ügyvéd azt mondta, hogy duplán járna vissza mert vállalkozó volt a férjem. Sehol nem tudtam a mai napig érvényesíteni az igazamat: Tehát tudtok valamit? a mai napig fizetek és se házam semmim nincs az ECOLOG jóvoltával, mert a magánhitelre is ők vettek rá. Az egész életünk munkája a családi ház volt. Mivel ez már rég történt, azt hiszem semmit nem lehet már kezdeni vele, de: Magyarországon nincs igazságszolgáltatás, vagy MI VAN???? Az Ecolognak miért nem kell fizetni, nekem miért kell. A mai helyzet: 41 éves munkaviszony után munkanélküli vagyok, 40 eft februárig, 43 özvegyi nyugdij februárig, ebből az uzsorásnak és a vh-nak vonnak 33%-ot, az uzsorás 840 ft-ot kap havonta, ja és a házamat eladta több mint 3 milkáért 1995-ben, az ő kölcsöne 1 milka volt számunkra fél évre és 1,7 milkát kellett volna visszafizetni. Fizetek neki és még nyert rajtam 1,3 milkát, valamint 400 eft kamatot kifizettem neki. Van valakinek erre válasza: 1. az Ecolognak mindent szabad volt és csődöt jelentett, tehát nem tud fizetni. 2. az uzsorás nem sértett jogszabályt, hogy nagy haszonnal adta el az ingatlant? 3. én abban hibáztam, hogy az Ecolognak nem kellett volna kifizetni a pénzem, az uzsorástól nem kellett volna felvennem a hitelt. Én megszívtam, ők nem!!!

Kovács_Béla_Sándor # 2010.04.12. 17:17

Szégyeld magad!

bbs2028 # 2010.04.12. 15:15

Egy felderítetlen gyilkosság krónikája
Miért halt meg Kuzma Mihály R. Alezredes?
Az egykori Békés Megyei főrendőr gyanús halála soha be nem gyógyuló fekély a rendőrség lelkén (már ha van ilyen). Újabb adatok csordogálnak az alezredes halálával kapcsolatban a média felé.
Az már tény hogy Kuzma halála napja előtti éjszakán két hosszabb mobiltelefon beszélgetést folytatott. Az egyiket Dr. Ábrahám Bélával több, mint 45 percen át, a másikat 32 percen keresztül egy máig azonosítatlan hívóval.
Halála napjának reggelén korán bement a főkapitányságra. Ezen a reggelen 6 óra után egy fehér Ford- Combi állt meg a főkapitányság Munkácsy utcai bejáratánál. Mindennapos látvány volt az őr azonnal beengedte mivel a BM. futárszolgálatának járművei minden nap ebben az időpontban érkeznek.
A gépkocsi leállt a főkapitányság udvarán, majd egy nagyobb méretű aktatáskával indult az első emeletre a sofőr. Ekkor már Kuzma az első emeleten tartózkodott. Ez a férfi kb 30 perc múlva távozott azon az útvonalon, amelyen érkezett. Kuzmát átlőtt fejjel találták meg az első emeleten. Amiről eddig nem szólt a FÁMA az, hogy kb. 8.40.-kor megérkezett a BM futárszolgálatának valódi gépkocsija és futára.
Amikor rákérdeztek, hogy talán ott felejtett valamit? Értetlenül állt a kérdés előtt, hiszen ő most érkezett először ezt bizonyítani is tudta. Igen ám, de akkor ki volt az akit futárnak véltek és gond nélkül bejutott az épületbe ráadásul az első emeletre? Arra a szintre ahol halva találták Kuzmát.
Senki sem tudja. Az őrök azt gondolták futár, se személyleírás se semmi. Ki volt ez az ember? Mélyen hallgatnak erről a blamázsról is, mint ahogy Kuzma jó barátjának Szabó Andrásnak a halála is csupa rejtély.
Őt szolgálatban érte a halálos lövés és 9 órán át nem találták holott ott volt a főkapitányság udvarán. Több mint vicc.
Az viszont tény, hogy Kuzma egy olyan bűncselekményre bukkant ami a Pintér nevével fémjelzett Preventív RT.-hez köthető. Busás haszon az őrző védő munka meg szerzése Békés megyében az Agrimill RT.-n keresztül.
Ebben több magas rangú rendőr segítette Pintért. Kuzma nagyon sokat tudott, sok bizonyítékot beszerzett de teljes bizonyíthatóságra törekedett, de nem fejezhette be a felderítést mert meghalt, megölték.
A Preventívet Pintér már papíron eladta, hű csatlósa Czájder viszi tovább. A legújabb történet az Eclips – Zrt.-hez fűződő kapcsolata amely 20 milliárdos buli volt. Ebben Ignác István seggnyalója volt a kapocs, de a Civil RT. sem különb.
Amikor erőt és félelmet kellett vagy kell felmutatni ott van a jó öreg Bökönyi az In-Kal-Securityvel.
A FÁMA szerint Kuzma halálának igazi okát még mindig tudják néhányan. Az egyik Dr. Borka József békéscsabai ügyvéd akinél a bizonyítékok egy példányát elhelyezte. Az ő szakértője mondta ki, hogy ha Kuzma öngyilkos lett volna kizárt, hogy olyan testhelyzetben találják meg.
Borka ügyvédet egy bűncselekménybe keverve lehetetlenítették el. A letartóztatás az ellene összekapart terhelő adatok örökre elhallgatatták az ügyvédet.
A másik aki állítólag tudja az igazságot Dr. Ábrahám Béla. Ő a fővárosi éjszakai életben jól ismert casinóban dolgozik már évek óta. Rendkívül jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességét általános műveltségét és intelligenciáját jól hasznosítja és elismert tagja a casinó kollektívájának.
Ebben a világban jól ismert figura az egykori úttörőparancsnokból lett Xénia Lázas Schmuck Andor a Tisztelet társaság testes elnöke. Andor a VIP vendégek között is a gyémántkártyás kategóriába tartozik. Ez a legmagasabb fokozat, az ilyen vendégnek minden kívánságát teljesítik (taxi viszi - hozza, hitele van stb.) kb. két hónappal ezelőtt Schmuck Andor aki nem ritkán 20-30 millió forintot is ott hagy egy éjszaka azt kérte az igazgatótól, hogy találkozni szeretne Ábrahámmal mivel úgy 19-20 óra körül megy játszani.
Az egykori főrendőrt rögtön behívták a Schmuck által megadott időre aki készségesen állt a VIP vendég rendelkezésére. Ábrahám baráti köréből terjedt el, hogy az egykori ifjú szocialista Pintérről szeretett volna információkat megtudni amiért fizetett volna nem is keveset.
Ábrahám azonban állítólag csak annyit mondott, hogy ne harapdáld a Pintér bokáját, mert ő a torkodat vágja át. Pintérnek az a titka, hogy nincs titka. Hihetetlenül nagy munkabírású, képes 14-16 órákat dolgozni hónapokon keresztül.
Ehhez nagyon komoly elméleti felkészültség és gyakorlati tapasztalat párosul. Ezért volt sikeres, mint rendőr és, mint vállalkozó. Mindössze ennyit mondott Schmucknak Ábrahám meg talán azt, hogy ő nem is ismeri soha sem beszélt vele. Ehhez képest másnap Andort egy ismeretlen számról hívták és a hívó Dr. Pintér Sándor volt.
Ábrahám leadta a drótot. A történetnek még nincs vége. Dr. Dalmady György egykori állambiztonsági tiszt, mint az Ecolog KFT., Ely KFT. képviselője többszázmilliós csalási ügybe keveredett.
A XIII. kerületi rendőrkapitányság, amit Kiss Ernő (Pintér híve) vezetett és a gazdaságvédelmi osztály vezetője Tóth Imre azonban úgy látta nincs bűncselekmény ezért megszüntették. Most a sértettek a XII. kerületben próbálkoznak ahol Fülöp Valter ezredestől, mint tisztakezű rendőrtől várják az igazságot.
Dalmady azzal henceg, hogy Pintér a társa igaz, hogy sokat kér, de megéri. Az OTP-nél lévő 600. millió Ft. felszabadításáért 300 milliót kért az egykori belügyér. De hát ilyen az élet a kutya ugat a karaván halad.
Majd lesz valahogy. Pintér belügyminiszter lesz előjöhet Katzenbach Imre, reaktiválják Kovács Lajos sztár zsarut aki várja a kockacukrot Pintértől, hiszen kijelentette, ország világ előtt, hogy Kuzma öngyilkosságához nem fér kétség. Vagy mégis?!
Felvetődik a kérdés miért ez a sok kérdőjel? Hogyan tudnak a nagyok, Zuchlagok, Hunvaldok, Pintérek és a többiek halászni a zavarosban. Azért mert pl.: a nemzetbiztonsági bizottságban olyan sült*ok ültek évekig, mint Tóth Károly.
Kényelmesen üldögélt az értekezleteken, nem is értette miről van szó, még beszélni sem tud csak makogni. A szép kis summát zsebre tette és ezért némán tűrte, hogy az ügyeskedők a gátlástalanok a fejére szarjanak.
Oda is szartak. De hát valamit valamiért.