Megzsaroltak?


Kovács_Béla_Sándor # 2013.03.17. 16:07

Isten hozott az internet varázslatos világában! (Ez már web2 a javából.)

oriontronic # 2013.03.17. 17:01

Szerintem nincs abban semmi szörnyű vagy elítélendő ha egy lány játszik magával a webkamera előtt egy szimpatikus fiúnak és amúgy sokkal gyakoribb az ilyesmi mint itt gondolnák jópáran.

Mondhatnám hogy a "biztonságos" és anonim szex egyik formája, persze ha figyelembe vesszük hogy az egészről felvétel készülhet amivel később visszaélhet a másik fél, aki gyakorlatilag névtelen maradhat, akkor annyira már nem biztonságos, de még mindig sokkal jobb mint egy egy éjszakás kapcsolat, mert arról is készülhet rejtett kamerás felvétel, azzal is ugyanúgy lehet zsarolni és az "elkövető" kiléte sem feltétlenül ismert.

Szóval ugyanez megtörténhetett volna az internet nélkül is.

Meg hány exbarátnő házi szexvideója felkerült már a netre az ex pasija jóvoltából, pedig ott a felvétel a lány tudtával készül, csak akkor még senki nem gondolja hogy később facebookon köthet ki az ilyesmi.

Nem tudom egyébként hogy van-e olyan magánnyomozó, vagy hasonló, akit meg lehetne keresni ilyesmivel, mert meg lehetne találni a srácot még rendőrségi kapcsolatok nélkül is.

oriontronic # 2013.03.17. 17:19

Szóval szerintem itt inkább azon kellene felháborodni hogy a rendőrség hogyhogy nem tesz semmit az ügyben, holott az egész ügy sokkal rosszabb mint akár egy rablás, mert ha valaki ilyesmire képes akkor sokkal aljasabb mint mondjuk egy megélhetési bűnöző aki éjjel betört egy kocsmába.
Egy rablásnál van helyszínelés, vesznek ujjlenyomatot, legalább tesznek némi erőfeszítést hogy beazonosítsák az elkövetőt, itt meg semmit, pedig az interneten mindennek nyoma van.

Ha ilyesmit meg lehet úszni büntetlenül az nagyon nagy gáz.

Kovács_Béla_Sándor # 2013.03.17. 17:47

Szerintem tévedsz, hiperikum nem lány. Nem mintha sokat számítana.

oriontronic # 2013.03.17. 18:35

Erre mondjuk nem gondoltam, és így már érthetőbb számomra ha valaki emiatt viszolyog. (Bár szerintem sem oszt vagy szoroz hogy milyen nemekről van szó)

Mindenesetre ha sorba kéne állítani hogy melyik az erkölcsileg elítélendőbb, nálam így alakulna :

  • a zsaroló tette
  • a rendőrség tenni nem akarása és/vagy cselekvőképtelensége
  • hogy mindezek után valaki még azon lovagol, hogy valaki hogy képes a webkamera előtt játszani magával.

és csak a végén szerepelne, hogy valaki a webkamera előtt játszik magával, függetlenül attól hogy milyen nemek vannak a kamera két végén.
Persze két hímnemű egyednél nekem sincs kedvem belegondolni hogy hogy néz ki az ilyesmi, de ez nálam más lapra tartozik.

Itt valakivel nagyon kib.sztak, a rendőrség semmit nem tesz pedig tehetne sőt tennie is kellene, ezen van itt a hangsúly szerintem.

Véleményem # 2013.03.17. 19:44

Azért a zsarolás címszó alatt komolyabb dolgokkal foglalkozik a rendőrség.
Lehet hogy többen élvezkednek ilyen módon, de aki ezzel pórul jár legyen fiú vagy lány az akkor is egy balek. Ettől még sajnálom az illetőt, de az ember legyen mindig körültekintőbb és tanuljon a hibáiból.

A magán nyomozó akár nem is rossz ötlet....