Fórum büntetőjog régebbi elöl     új hozzászólás


Ittas vezetés

Szomorú örökös # e-mail 2017.12.01. 06:47

Carella

Balul sikerült testben a léleknek is sorvadoznia kell!...De vigyázz, mert az epeváladik ami ilyeneknél termelődhet mint te, előbb utóbb megövesedik.

Köszönjük, hogy személyes élményeidet megosztottad velünk, de talán nem kéne a továbbiakban felesleges posztokkal tömködni a topikot. Inkább az ittas vezetési kisérletedről mesélj még, amit a balfék két járőr alkalmatlansága miatt úsztál csak meg, az jobban idevaló. ;-)

Carella # e-mail 2017.11.30. 21:27

Balul sikerült testben a léleknek is sorvadoznia kell! Ez a magyarázata mért is olyan vagy te, amilyen.

Carella # e-mail 2017.11.30. 21:24

Mert a színpadon ahol a bőgődet húzod nincs aki büntethet, a kapualjakban ahol csengőket javítasz biztosan gyalog mész egyiktől a másikhoz. ezt csak az tudja aki egy ilyen városban lakik mint a miénk, vagy aki évente legalább 20-30 ezer km megy.Mindezek ellenére a büntetéseket az ember csak mindig ugyanott abban a városban szedi össze ahol él, mert ott ez a divat ez a módi. Aki hazalátogat a nagyszüleihez néha, többen beszámoltak róla az első ha hazatért hogy egy csekket talál a szélvédőjén!!!De vigyázz, mert az epeváladik ami ilyeneknél termelődhet mint te, előbb utóbb megövesedik.

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.30. 20:05

Carella

"Kisfiam!"

Már rég fejbe lőttem volna magam, ha ilyen apám lenne, mint te! ;-)

a rendőrt nem azért tartjuk mi adófizetők hogy bírságoljon

A rendőrt azért tartjuk, hogy az ilyen szánalmas pojácákat, mint te, megpróbálják - ha kell, bírságokkal - rávenni, hogy betartsák a szabályokat. De sebaj, éld csak ugyanúgy az életedet, mint eddig, az államkassza jól fog belőle szaporodni. Érdekes, tőlem ilyen pénzekkel nem szaporodik, vajon miért? ;-)

Carella # e-mail 2017.11.30. 19:23

Kisfiam! a rendőrt nem azért tartjuk mi adófizetők hogy bírságoljon mert az állam nem akarja protezsálni a túlhalmozott állományt, és nem arra van hogy pénzt gyűjtsön vagy úgy legyen mega bérük vagy egy része hogy minket hülyére vesznek. Van olyan rendőr aki a mi kapitányságunkat azért hagyta el mert megmondta ő nem arra esküdött fel hogy az állampolgárokat zaklassa és megfelelő büntetést kiadjon. Ehhez pofa kell, emberek kellenek akik ezt beválallják és bunkóskodnak. Na ezek azok a pofák akik sehol sem az életben sem otthon sem az iskolában sehol sem érvényesültek, de majd az állományban nagy arcukkal kiélik a szemét aljas énjüket. Van azért rendes rendőr is aki érti és szereti a szakmáját és nem ezért megy oda. A mi kapitányságunkról kitették a főnököt a jobbkezés a közlekedésről a főnököt mert nem fideszes hanem inkább jobbikos csapat volt. Majd odaraktak határőröket és ezekkel van tele a rendőrség. Tehát határőrökkel és egykori rendőrökkel működik a csapat. Ha Orbán megbukik sztem nekik is végük lesz.

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.30. 05:10

Carella

Ahogy elnézem, senkinek sem hiányzik ez a topik úgy, ahogy van - veled együtt. Attól, hogy futtatod magad és hiányolod azokat az ügyeket, amelyekbe értelmetlenül és indokolatlanul belepofázhatsz, félrevezetve ezzel magát a kérdezőt, még nem kötelező életben tartani. ;-)

Lényeg, hogy te járó motor mellett piásan ültél a volán mögött, de szerencséd volt, mert megúsztad egészen más okból. Az, hogy a rendőrök rád szálltak, nyilván volt oka, csak erről érdekes módon mélyen hallgattál. Vajon miért van, hogy engem nem állítgatnak meg úton-útfélen? Nyilván azért, mert törvénytisztelő életet élek. Nagy valószínűséggel te ezt nem mondhatod el magadról. Tudod mit, inkább erről mesélj egy kicsit, hogy miért szálltak rád a rendőrök és akartak mindenáron megbüntetni! ;-)

Carella # e-mail 2017.11.29. 23:41

Nem zárt be úgy látom a cirkuszi porond főbohóca éberen figyel!!

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.29. 19:11

Carella

Na mi van itt már mindenkit elkaptak vagy megjavult az egéasz társadalom?

Mi a baj? Zavart, hogy bezárt a játszótered? :-D

Carella # e-mail 2017.11.29. 16:57

Na mi van itt már mindenkit elkaptak vagy megjavult az egéasz társadalom?

Jogos11 (törölt felhasználó) #   2017.11.05. 09:39

Odanézz, ki fuvolázik jobbra :D
Sexy boy, a nők álma :D:D

Jogos11 (törölt felhasználó) #   2017.11.05. 09:30

Mindenki döntse el magában, hogy bajusz vagy nem bajusz. Szerintem jobb volt a bajusz, mert takarta a csík szájat. Egyébként a bajuszt azok növesztik, akiknek csík-nyúl szájuk van, vagy a felső fogsoruk rendezetlen.

https://yt3.ggpht.com/…ff/photo.jpg

Jogos11 (törölt felhasználó) #   2017.11.05. 09:28

Kérem a gombot a beszélgetés alatt nyomva tartani szíveskedjék!

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.05. 04:40

Jogos11

Úgy őszintén nem unod még, hogy totál semmi köze egyetlen hozzászólásodnak sem a topik témájához? Lehet ez téged cseppet sem zavar, de úgy gondolom, más se szeretné ezeket a személyeskedéseket olvasgatni. Ha a témához nem tudsz hozzászólni, akkor inkább tűnj el a balfenéken és hallgass! Hidd el, senkinek nem fogsz hiányozni itt.

Jogos11 (törölt felhasználó) #   2017.11.05. 02:15

Te senki :)

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.04. 15:29

Jogos11

Megtaláltam a helyed !

Én is a te blogodat :-D

http://blog.hu/…tab/activity

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.04. 15:26

Jogos11

Köszi, nekem nincs szükségem szakmai fórumokra a munkámhoz. :-)

Jogos11 (törölt felhasználó) #   2017.11.04. 14:40

Megtaláltam a helyed !

https://www.hobbielektronika.hu/…ic_5006.html

Nem kell megköszönni, csendben elfogadni elég.

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.02. 21:16

Jogos11

Hogy egyeseknek mennyi ideje van. Egész nap itt lógni. Semmi meló?

Nézzük csak időrendi sorrendben:

Én egészen korán, 5.14-kor és 5.36-kor jártam itt, hogy a tegnapi marhaságaidra, személyeskedéseidre reagáljak. Ezek után megjelentem 12.30-kor és 12.33-kor (megsúgom, ebédidő), majd most, 21 óra után. Ja, hogy esetleg közben pénzt kerestem? Nos, akkor nem szoktam fórumozni, sőt ma kifejezetten sok dolgom volt. :-)

Ehhez képest te itt jártál 10.07-kor, 14.15-kor és 14.37-kor. Nagy valószínűséggel ekkor SEM munka-ügyben evett ide az avas fene. De nekem erről eszembe jut egy klasszikus megjegyzés: „Hogy egyeseknek mennyi ideje van. Egész nap itt lógni. Semmi meló?

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.02. 21:05

Jogos11

Hozzávetőleg fél éve vetődtél ide, nem tudjuk ki hívott

  1. Rosszul tudod, már van az másfél éve is...
  2. No és téged ki hívott? Eddig egyetlen értelmes ON-topik hozzászólásod nem volt két nap alatt, amióta ide evett az avas fene. ;-)

Amig nem voltál itt a társaiddal együtt, szép csend volt, néha feltettek egy szakmai kérdést, és arra valaki jogásznak gondolható válaszolt.

Amíg te meg nem jelentél itt, ez a topik is ittas vezetésről szólt, nem mások cseszegetéséről.

Most begázoltál ide a társaiddal

Nekem itt nincsenek társaim. Maximum ez a te kényszerképzeted, de ha így van, inkább kezeltesd magad. :-)

Szóval mindent összefoglalva ha bajod van velem, akkor megteheted, hogy privátban mondod el és nem a topikot rombolod. Az utolsó ON-topik hozzászólás 2017.10.30. 07:21-kor volt, az is általam. Azóta egyetlen témába vágó komment nem történt, helyette te és Carella is csakis személyeskedtek, semmi más nem történik.

Jogos11 (törölt felhasználó) #   2017.11.02. 14:37

Hozzávetőleg fél éve vetődtél ide, nem tudjuk ki hívott, s miért tekinted ezt a fórumot a játszóterednek, valaki már megfejtette hogy ki vagy, s hogy tanult szakmád a jogtól fényévekre van. vajon miért gondolod, hogy neked itt kell lenni, hogy jogi tanácsokat kell osztogatnod - mint lakásriasztó szerelő? Miért kell már 50 oldalon át olvasni a sületlen dolgaidat, bemásolt szövegeidet? Már mindenkit kizárnál innen, nem gondolod hogy neked kellene offra tenni magad, s nem itt szórakozni? Miért nem keresel kaputelefonszerelő fórumot? Ez valami perverzió, hogy naphosszat itt mindenkinek válaszolgatsz, arra hivatkozva hogy ez nyitott fórum? Amig nem voltál itt a társaiddal együtt, szép csend volt, néha feltettek egy szakmai kérdést, és arra valaki jogásznak gondolható válaszolt. Most begázoltál ide a társaiddal (akik közül már mindenki kifarolt, ha nem vennéd észre csak te maradtál), és hétfőtől vasárnapig cikkeket írkálsz be ide. Ha egy ittas vezető idetéved, azt kell olvasgatnia, hogy egy kaputelefonszerelő és egy elmeháborodott 55 oldalon át írja a butaságait. Te mennyire örülnél ha én mint szobafestő elkezdenék tolakodni feléd és osztanám a tanácsaimat hozzászólásaimat hogy hogy is kell egy csengőt bekötni?
Az lehetetlen, hogy pár napig megpróbálsz háttérbe vonulni és nem írogatsz reggeltől estig ide? Persze lehet írni, tudjuk bárki írhat, de esetleg meg tudod ezt állni? Mert már ki akarsz zárni mindenkit, esetleg egyedül szeretnél itt fórumozni?

Jogos11 (törölt felhasználó) #   2017.11.02. 14:15

Hogy egyeseknek mennyi ideje van. Egész nap itt lógni. Semmi meló?

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.02. 12:33

A moderátorok a jogsértő, továbbá a jelen szabályzatot súlyosan sértő, a kulturált társalgást szándékosan és/vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosultságait korlátozhatják, ezen felhasználókat a Fórumról letilthatják.

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.02. 12:30

Fórum szabályzat

Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz......Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű, valamint kötözködő, rosszindulatú hozzászólások......Egyes regisztrált felhasználókat lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári, bántó, sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások........A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli hozzászólás.

Jogos11 (törölt felhasználó) #   2017.11.02. 10:07

A gomb csak jelzésre szolgál! Beszélgetés alatt nem kell nyomni!

Szomorú örökös # e-mail 2017.11.02. 05:36

Jogos11

Főleg az különösen gyanús, hogy engem cseszegetsz egyedül, aki pedig azt próbálja rendszeresen előadni, hogy lehet egy egyértelmű ittas vezetést megúszni, azt pedig szó nélkül hagyod. Pedig egy jogi segítség nem arról kellene szóljon, hogy miként lehet egyértelmű törvénysértéseket megúszni, hanem arról, hogy egy adott szituból a lehető legjobban jöjjön ki az, aki mondjuk "megbotlik".

Kedves Károly, ideje ezt a játszóteret elhagyni, mert azzal, hogy több különböző azonosítóval szórakozol és követsz el adatvédelmi bűncselekményeket, csak súlyosbítod a helyzetedet. Lassan ideje lenne az összeset kimoderálni egyszer s mindenkorra innen, nem gondolod? ;-)