Gyilkossaggal valo fenyegetozes.


Véleményem # 2014.12.23. 11:36

A mondandót és az egész sztorit kicsit konkrétabban kellene leírni érthetőbben. Ez ilyen formában semmi. Inkább pszichiátriai kezelés kell az embernek. ( mivel így állítja be az illetőt )

Az nem derül ki, hogy milyen formában ki ellen és pontosan mik hangoznak el, milyen videóban, a videó mit tartalmaz, a videó készítő milyen formában sérti önt, vagy milyen kapcsolatban vannak, hogy ez most szúrja a szemét...
Egy nagy általánosítás van, hogy szidja a mai gyerekeket. Az, hogy utálja is, ezért nem ítélik el. " meg akarja olni oket" kiket pontosan?
Az agyilag beteg fóbiái vannak ember, hol él, hogyan él, milyen körülmények között, áll esetleg gyógyszeres kezelés alatt, családtagjai hogy látják a helyzetét...

Bűnt még nem követett el, de folyamatosan hangoztatja. Milyen bűnt hangoztat...

Semmi konkrétum nincs.

A kérdésre a válasz, hogy nem követett el semmit, ( az Ön leírása megfogalmazása alapján ) így büntetést nem kap. Ha mégis van valami az írásában ami megközelíti a valóságot és tényleg ennyire beteg az ember akkor a zárt osztályra mehet egy beutalóval. Első sorban orvosi kezelés kell.

HugoTheOne # 2014.12.23. 09:33

Udvozlok mindenkit. Bocsanat az ekezet hiany miatt, de nem tudok ellene mit tenni, megprobalom a leheto leg erthetobben leirni a mondandomat.

Van egy ember, aki videokat keszit youtube-ra. Eddig ezzel igy semmi gond nincs, amig nem kezd el olyan szavakat hasznalni, olyan mondatokat mint pl a gyerekeknek KES+TOROK es jolvan.. ez az ember kifejezetten utalja a gyerekeket, es szinte minden videojaban szavakkal bantalmazza, szidja a mai gyerekeket.. le buzizza, kocsogozi oket.. megakarja olni oket, es ezt minden videojaban elhangoztatja..

Na most a fobb problemak ott kezdodnek hogy ez az ember agyilag beteg, fobiaja van, nem tud emberek koze menni, teljesen egy ideg roncs.. tehat en teljes mertekben eltudom kepzelni rola hogy egyik nap gyilkolni fog.. rengeteg videoja van fent, millionyi bizonyitek. Az en kerdesem az, mennyit, milyen buntetest kaphat ilyenert..

Bunt meg nem kovetett el, de folyamatosan hangoztatja..