Feljelentés online - kutyatámadás


drbjozsef # 2023.02.22. 12:30

Hát nem online fognak meghallgatni, az biztos. :)

Rezeske # 2023.02.22. 12:00

Rajtam már nem múlik, megtettem a bejelentést online :-)
Aztán majd keressenek... jeleztem az elektronikus kapcsolattartást is, tehát mindenre fel vagyok készülve :-)

Kovács_Béla_Sándor # 2023.02.22. 09:04

elkerülhető az, hogy órákig ücsörögjek a rendőrségen:
Az pont nem, mert úgyis be fognak idézni. De talán kevesebbet kell várni valamivel.

Rezeske # 2023.02.22. 07:46

Kedves drbjozsef!

sajnos igen, volt sérülés is: igaz, szerencsére nem nagy, de térdhajlatban eret ért a kutya foga, és egy gyermekről van szó.
Most jártunk gyermekorvosnál, aki azt mondta, hogy az ANTSZ felé Ők hivatalból lejelentik az esetet, és az a hivatal majd elrendeli az eb megfigyeltetését helyi hatósági állatorvossal.
De mivel ez nem az első, de remélhetőleg az utolsó támadása a kutyának, ezért rendőrségi feljelentést is kérnek, pláne több olyan szülő, akinek hasonlóképpen járt a gyermeke.

drbjozsef # 2023.02.22. 07:03

egy kutyatámadás miatt, ami az egyik családtagomat érte

Attól függően, hogy ez mi, például történ személyi sérülés, akkor én a Bűnügyi szakterület - Bűnügyi ügyintézés bűncselekményekre vonatkozóan - Bűncselekményekkel kapcsolatos beadványok (feljelentés, indítvány, panasz, bejelentés, beadvány) vonalat indítanám.

Majd a rendőrség elbírálja, hogy a bejelentésed pontosan minek minősül a tartalma alapján, és aszerint indít eljárást. Nem a megnevezés számít.

Rezeske # 2023.02.22. 06:43

Tisztelt Szakértők!

online szeretnék feljelentést tenni egy kutyatámadás miatt, ami az egyik családtagomat érte.A tulajdonos jelentkezett ugyan, de oltási könyve az ebnek természetesen nincsen.
Ezen az oldalon: https://ugyintezes.police.hu/…gy-inditasa/ elméletileg online is lehet feljelentést tenni, ezzel elkerülhető az, hogy órákig ücsörögjek a rendőrségen: amit nem tudok eldönteni az az, hogy ilyen típusú feljelentés hová tartozik? Melyik ügycsoportot válasszam ki a fenti oldalon?
Tudom, hogy ügyfélkapus, digitálisan aláírt feljelentés mehet így csak be, ezek szerencsére megvannak, csak a megfelelő csoportot szeretném megkérdezni Tőletek.
Előre is köszönöm.