Megbízási szerződés


Crystalheart # 2015.03.09. 15:12

(Miért írtam netbankot, nem tudom. :) Szóval netbolttal akarunk bővíteni - amit egyszerű adószámos magánszemélyként a netshop folyamatos jellege miatt elvileg nem szabad.)

Ha tényleg segítség kell. # 2015.04.07. 19:30

Amennyiben megbízási szerződést készülnek kötni üdülési jog értékesítő cégekkel, vagy már megkötötték de nem biztosak benne, hogy ténylegesen az lesz e a végeredmény amit ígértek, esetleg abból adódik a kérdés, hogy nem egészen egyeznek az elmondottak a leírtakkal hívjanak fel bizalommal és segítek helyre rakni a képkockákat, ill. segítek hogy ne azok között kössenek ki akiket jól megvezettek. A számom: 70 942 61 29

flaming # 2016.01.08. 22:20

Tisztelt Jogászok, vagy a jogban jártas fórumozók.

A következő ügyben szeretném az Önök segítségét kérni. Egy vidékfejlesztési pályázatban vettem részt azonban a megbízott pályázatíró nem írt bele egy adatomat a pályázati anyagba emiatt pontot vontak le és így nem részesültem a támogatásban.
A megbízási szerződésben van egy olyan rész, hogy a megbízott( a pályázatíró) a rendeletben megadott jogszabályoknak megfelelően jár el...ezt ugyebár megsértette...
Azonban van egy olyan rész is hogy a megbízott (a pályázatíró) nem vállal semmilyen felelősséget sem amiatt hogy én részesülök a támogatásban.
A kérdésem az lenne, hogy van-e értelme perelni, vagy ezzel hogy le van írva hogy nem vállal felelősséget, így már nincs is értelme perelni?