Eladott jegyek, ki nem nyitott szektor


the big cat # 2005.10.13. 12:47

Nem kelet volna semmit felírni. Valaki itt pénzt szedett egy solgáltatásért, amit nem nyújtott. talán az MLSz talán más valaki, de a jegyen biztosan rajta, ő a felelős.

Katica1 # 2005.10.13. 12:37

Tisztelt Mindenki!

A tegnap esti Magyarország- Horvátország mérkőzésre vettünk 4.000.- Ft-ért jegyet a "B terasz közép" szektorba. Mikor kiértünk legnagyobb megdöbbenésünkre zárva volt a szektor. A rendező azt mondta, hogy a rendőrség nem engedi kinyitni a szektort, de a meccs előtt 10 perccel ki fogják nyitni talán. Ebben reménykedtünk. De aztán kijöttek a csapatok, és mi még mindíg ott álltunk a csukott szektor mellett. Akkor már többen háborogtak jogosan, hogy miért nem engednek be oda, amikor fél órája vette a jegyet a stadion pénztárába. A rendőr annyit mondott, hogy nekik azt mondták, nem mehet be senki. Ezek után 4.000.-ért állva néztük végig a meccset. De persze a lezárt szektorba hogy-hogynem kb. tíz horvát mezben lévő egyén üldögélt.
Ezek után az a kérdésem, hogy ki ezért a felelős? Ki adja vissza a jegyek árát? Vagy kit kell ezért feljelenteni, mert kicsalták az emberektől a pénzt?
Az MLSZ már elhárította a felelősséget magáról mondván, hogy fel kellett volna írni a rendőr vagy a rendező számát.

Tisztelettel:
Kató János