Tartozás!


Metrika # 2011.10.22. 07:37

Köszönöm a választ! De a baj az, hogy a hitelhez tartozik ez a számla erről is megy a törlesztés. Ha erre bármikor befizetek a végrehajtó elviszi mert a férjem a főtulajdonos én csak a társ, és így nem tud törlesztődni a hitel. Ez a legnagyobb probléma és ezzel nem tudok mit kezdeni. Ezzel lehet valamit kezdeni?
További szép napot!
Metrika

végrehajtó1 # 2011.10.21. 16:23

A fizetésed utaltasd más számlára.

Metrika # 2011.10.21. 14:36

Tisztelt Szakértő!
A férjem belebukott egy vállalkozásba. A ház 1/1 tulajdonban az enyém. Van 3 gyermekünk. Most úgy néz ki nincs munkája. Amíg volt a fizetésének az 50 %-át letiltották. Amíg rendben ment minden a házunkra vettünk fel jelzálog kölcsönt ami kettőnk nevén van. Erre a számlára már csak az én csekély fizetésem érkezik, és befizetem a hitelre a fennmaradó részt ( amit a nagyszülők pótolnak ki). De most hogy a fizetéséből nem tudnak levonni félek, hogy a közös számlánkat fogják inkasszó alá vonni. De akkor az én fiztésem hiába megy oda, a hitelt nem tudom törleszteni. Már elmentem ügyvédhez, hogy beadjam a válást, mert nagyon nehéz vele, de most akkor mi lesz a számlával?
Segítségét köszönöm!
Tisztelettel:
Metrika

végrehajtó1 # 2011.10.14. 19:01

Elöször döntsd el hogy mi a helyzet.

kutyuskaka # 2011.10.14. 18:03

Azt szeretném kérdezni a Tisztelt Ügyvéd Úrtól,hogy volt 65000 ft számlatartozásom a lakásszövetkezetnél.Tavaly rátetette a lakásomra és az autómra.Most a napokban kaptam egy levelet,miszerint ha kifizetem a kért összeget,nem terelik jogi útra az ügyet.De hát elfelejtették, hogy már a végrehajtónál van?Ezért én kértem részletre,mert gyesen vagyok.Megkaptam a részletet.De mi van ha fizetem, lejár a tartozás ,és akkor mi van a végrehajtóval?Akkor elvileg most le kellene vegye a jelzálogot a lakásról és az autóról.Küldjek egy levelet a végrehajtónak?A levél szerint ugyanis még nincs jogi úton.Pedig már ott van!Mi tegyek?Köszönettel:Ildikó.