Elküldtem az "A" betűt az ALK. TOPICBAN. Az is elveszett. Technika ördöge előjött.
Lehetne csak jogászoknak kialakított topicot indítani?
Ma viszont az Alkotmányjogi topicba tettem fel egy új témát. Az is elveszett. Mi a teendő?
Egy sajnálatos műszaki hiba miatt a pénteki nap sok hozzászólása elveszett, ezért tűnik úgy, mintha több témát kimoderáltunk volna.
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!
de... :) ugyan az a játszótér ment már a végén mint pl. az offtopikba. Ettől függetlenül szerintem se kellett volna törölni a teljes topic-ot, vagy lehet hogy kérésre törölték.
Ezért érdekes, mert szerintem az a topic kivételesen nem lett elhülyülve...már amíg én figyeltem. Ezért nem értettem a törlést.
"Ebből a topicból az összes többi hozzászólás miért tűnt el (még Szilágyi Károly úré is)????"
gondolom mert el lett hülyülve ez a topic is mint a többi a moderátor meg véletlen a kollégájának is törölte a bejegyzéseit :)
Ezért a topikért, mondjuk nem nagy kár.
A tegnapi hozzászólások mintha eltűntek volna a fórumról.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Ebből a topicból az összes többi hozzászólás miért tűnt el (még Szilágyi Károly úré is)????
Kedves Attika,
az alábbi oldalon mindezt megteheted:
Egyébként mi a laikusokért vagyunk... szerintem.
Vannak szakmai kérdések, amit szertnék jogászokkal megvitatni. Nem érdekel a laikusok véleménye. jogászi, tömör nyelvezetet szeretnék használni.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02