Rasmanov, te iszonyúan korlátolt vagy. Hülyékkel nem vitázok. Csak azt sajnálom, hogy elriasztjátok az értelmes válaszolókat. Sötétség délben ami itt van.
hozzászólás törlése
- 1
- 2
IRGALMAS SZŰZ MÁRIA! ne hagyj el minket, akik a normális emberi értékek mellett hangot emelünk és megvetjük az emberi aljasság minden formáját és mértékét!!!
Tisztelt Jogászok és jogászok!
Én nem vk az. De ami itt van - az kritikán aluli, a bányászbéke hátsójához hasonlatos.
Nem szégyellitek magatokat?
Ahelyett, hogy segítettetek volna a kutyaugatás problémájában (amit én egy 10 mp-es guglizás után, nem-jogászként megtettem, remélem, mint új hsz, hamarosan meg is jelenik) - fikázzátok egymást,
Elnézést a csúnya szóért, remélem, ez még nem moderálandó.
Shame. Think before You write.
Tudom itt valahogy a hozzászolásomat törölni?
Köszönöm a segitséget.
Dr. Horváth Orsolya !
Szíveskedjék ellátogatni a Polgári jog rovatba, Pereskedés szerződés nélkül című témába érdekes olvasmányokat talál...
nemigaz, hogy az unios jog nem rendelkezik az esszeru alkalmazkodasrol vallasok tekinteteben munkajog alatt - kapasbol 5 jog esetet tudok,
„nemigaz, hogy az unios jog nem rendelkezik az esszeru alkalmazkodasrol vallasok tekinteteben munkajog alatt - kapasbol 5 jog esetet tudok,”
Bocsánat, szóval, ha az uniós jog rendelkezne a munkajog területén, azzal követné el a diszkriminációt.
Ezt nem teljesen értem, itt egy érdekes jogeset elemzése történt, hol van itt a diszkrimináció? A cenzúra szerencsére már kiment a divatból :).
Az emberjogász hajlamúak mindenen össze tudnak ugrani.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
És a többiek kik? Embertelen jogászok? :)
Nem, állat- és növényjogászok...:)
Előbbivel, mármint (jó nagy) állat jogásszal már sokszor találkoztam.....:))
De szerintem már csak idő kérdése, hogy egy ráérős jogász fel fog lépni a kaktuszok hátrányos faji megkülönböztetése miatt:)
Ugyanitt a leghatározottabban tiltakozom a pénteki és szombati munkavégzés és az üzletek pénteki és szombati nyitvatartása ellen is, micsoda fertelmes nagy hátrányos megkülönböztetés ez, hogy csak a keresztény egyházak heti ünnepén nem kell dolgozni?
És már folyamatban van a Hétfőtől Csütürtökig Is Rühellünk Dolgozni Egyház megalapítása is!!!
:)) Sherlock emberjogász hajlamúakról beszélt, így ebbe a körbe olyan állat- és növényjogászok is beletartoznak, akik emberi hajlammal rendelkeznek.
:)) Az hogy kinek milyen hajlama van azt eddig más aspektusban hallottam, de lehet hogy van ilyen jelentése is.
Tisztelt Moderátorok!
Kérem, hogy az alábbi hozzászólásaimat szíveskedjenek törölni:
- szakvizsga - "B" rész (büntető)fórum:
2015.09.10. 20:22
2015.09.06. 10:56
2015.04.12. 09:42
- szakvizsga - "C" rész (alk, közig, TB, EU...)
2015.09.10. 20:22
015.09.06. 10:57
Segítségüket előre is köszönöm!
lajosróbert ne várj senkire, a moderátorok ritkán néznek be, van egy lehetőséged, bejelentkezett állapotodnál kattints a következő sorrendben a a legfelső sorban :
BEÁLLÍTÁSOK (A NICKNEVED MELLETT)
kinyíllik, és akkor több lehetőség van ott mit szeretnél, válaszd a :
REGISZTRÁCIÓ TÖRLÉSE opciót. és ott a Kérem a "lajosróbert" felhasználó törlését:opciónál írd be a négyzetbe, hogy IGEN,
valamint pipáld ki az üres négyzetben a
Összes fórum hozzászólás törlése
Leiratkozás a hírlevélről lehetőségeket;
és nyomd meg a "Törlés" gombot -
- eltűnik minden amit beírtál, igaz ezzel törlöd magadat, de gyere vissza egy új regisztrációval, ami akár csak egy betűvel tér el a régitől, és persze másik emailcímről;
ennyit tudtam laikus felhasználóként segíteni, ez a leggyorsabb, - és szerintem egyszerű ;
ennyit tudtam segíteni,
még annyit, hogy mindent pontosan írjál be, - látod én is ékezettel, hosszú "ó"-val írtam a nicknevedet, ne tévessz ! :)
látom sikerült - ügyes vagy ! XD
Sziasztok!
Jelenleg hogyan lehet törölni a regisztrációmat és lehetőleg a hozzászólásomat? Vagy ez megszűnt. Email címről visszadobják a levelemet.
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02