Köszönjük az infókat, Kacs:-D.
Sunshine after the rain.
Köszönjük az infókat, Kacs:-D.
Sunshine after the rain.
ja, hogy itt isznak is az emberek? akkor meggondolom
mérmint hogy menjek-e :D
Kedves Mindenki,
csütörtök, 19 órára foglaltam asztalt a Caledoniába, 8 fő részére, Jógi Fórum találkozó néven a külön terembe...
egészen új akciók is vannak, amellyel kapcsolatban tovább bővült az egyébként sem gyenge whiskey kínálat!
Kacsa11
A körúton gyorsan oda lehet érni, biztosan ott leszünk még!
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
én 10 körül indulok a Petőfi hídtól
Szia Kacsa!
Bízzunk benne, hogy olyanok is lesznek, akik itt nem jelezték a jöttüket, miként eddig is mindig volt ilyen, meg pl. a párom is várható (a múltkor is eljött). De ez aligha gond, volt elég szék. Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Kedves Nils,
Nem biztos a részvételem, de nagyon dolgozom az ügyön:-).
Kedves Kacsa1111,
Mintha bajussz is jelezte volna jöttét... Vagy lemaradtam volna valamiről?
Sunshine after the rain.
ma este megyek a Caledóniába, addig kérem valaki találja ki, hogy hány főre foglaljak asztalt...
ha nem kapok estig valami ellenkező utasítást, akkor jogi fórum találkozó névre fogok asztalt foglalni 8 fő részére...
Legislator, pazs, Grád András, Csipke, Rexor, Ildikóka82 + én
elnézést, ha valakit kihagytam...
Kacsa11
Kedves Leg,
jól értelmeztem (egy másik topik alapján), hogy a Te részvételed sem biztos még?
Kedves Nils,
Nagyon sajnálom, majd legközelebb.
Sunshine after the rain.
Sajnos nekem sem a csütörtök, sem a péntek nem lenne jó, sőt egész héten távol leszek, de természetesen a következőre majd én is benevezek. Dupla a bánat, mert a Bajuszos Kft. is csődbe megy (legalábbis számomra).
Érezzétek magatokat jól, és majd várom a beszámolókat! :)
jövök én is! Akkor csütörtök, ugye? Az gyakorlatilag biztos, hogy nyolc előtt nem érek oda, de biztos ott lesztek még :)
én KFT koncert miatt megyek BP-re
este 8-kor kezdődik a ZP-ban, én utána tudok csak menni
Rexor,
köszi, egyébként én szeretek szervezni (nem szervezkedni, nagy küldönbség :)). De mostmáraztán csütörtökön lesz, és punktum.. :D
Tanár Úr!
igazán nincs mit, Kacsának megüzenem, hogy intézze a foglalást, mert Caledóniában ő ismerős...:)
Üdvözlettel,
Csipke
Szia Csipke!
Köszi a segítséget, mostanában megint nagyon be vagyok havazva, jól jön! Mit szólnátok akkor a már lefixált jövő csütörtök (július 2) 19 órához? És tényleg mindenkit szeretettel várnánk! Lefoglalod, Csipke a különszobát? Köszi!
Csipke neked vérben van a szervezés. Nem lehetne mégis péntek? :) Olyan ügyesen jelnted be...
Kedves Fórumozók!
A meghirdetett találkozó előreláthatólag nem pénteken, hanem csütörtökön (07.02.) lesz a Caledóniában.
Pontos időpont később.
Gyertek el!
Üdvözlettel,
Csipke
Én csütörtököt támogatnám, úgy látom többeknek inkább ez felelne meg.
Jól hangzik:-).
Sunshine after the rain.
Kedves Fórumozók!
dr. Grád András tanár úr javaslatára újabb találkozó szerveződik.
A terv szerint ez jövő hét péntek, azaz 2009. július 3.-a lenne.
Gondolom, még megálmodásra kerül, hogy pontosan hol és hány órakor lesz az összejövetel.
Szóval mindenki jöjjön, régiek és újak egyaránt.
Üdvözlettel,
Csipke
Velem bezzeg nem akar tegeződni. :( Nemis értem, miért. lol
Megtisztelő, és köszönöm kedves Tanár Úr!
Köszi, Monalisa, és ha már nem is tudsz eljönni (én tudom, miért), hadd ajánljam fel az idősebb jogán, ha már ennyit levelezünk, a tegeződést! Tudod én még ilyen régimódi vagyok, hogy nem tegezem le azt, akivel semmi kapcsolatom soha nem volt, de apránként megismertelek, és tisztelem az emberségedet! Üdv:
Valamennyien érezzétek jól magatokat, gondolatban veletek vagyok.
Impi: lolz.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02