Kedves Kacsa,
képzeld, azt álmodtam, hogy elmentem JF-találkozóra, te pedig egy nagyon kedves, szürke öltönyös, szürke hajú, kövér ember voltál, akinek azt mondtam, hogy milyen barátságos a hangja. Az álmoskönyvek erről mit mondanak, mit jelent? :D
Kedves Kacsa,
képzeld, azt álmodtam, hogy elmentem JF-találkozóra, te pedig egy nagyon kedves, szürke öltönyös, szürke hajú, kövér ember voltál, akinek azt mondtam, hogy milyen barátságos a hangja. Az álmoskönyvek erről mit mondanak, mit jelent? :D
ez a Dürrenmatt dráma volt az egyik kedvenc olvasmányom gimiben, szerintem nagyon jó kis sztorija van, a maga módján vicces, kedves mű.
olvastam tőle még hú mi a címe, nincs kedvem kiböngészni, mindegy, a római császárosat, az öreg hölgy látogatás-át is.
na meg is keresem a könyvet, de jó, hogy feljött a téma:)
ma délelőtt harmadikos matekfelmérőket javítottam, volt pár feladat, amit nem tudtam volna elsőre:)
Dürrenmatt, Friedrich: Fizikusok (dráma)-nekem erről jutna eszembe. Mert az ukrán front sem volt bohózat. Van, akinek a melegfrontról is a felvonulás jut az eszébe:-D.
Sunshine after the rain.
Kedves Impossible,
a 2. ukrán frontról, hogy jutottak eszedbe a fizikusok???
Kacsa11
Nem gondolnám, hogy a fizikusok különösebben eszes emberek, persze lehet, hogy tévedek.
Sunshine after the rain.
Jó hát nem vagyok fizikus na.
Szerintem csak nem figyelt, mint bajussz a "vagcinával" kapcsolatosan.
Sunshine after the rain.
annyira biztos voltam benne, hogy az alulmuvelt egyén nem fogja érteni...:)))
Kacsa11
„ma egész nap szikrázóan sutott a nap, semmi felho, enyhe szél, és olyan 15 fok korul volt az ido…
tegnap is, de akkor szitalt az eso…:)“
Ha ezt Markovics Tamás hangján tennénk elérhetővé, a hölgyek biztos elalélnának:-D.
Sunshine after the rain.
Azt kérdezted, hogy lesz-e front, erre Mr. Duck/Herr Ente/Monsieur Canard a 2. ukrán frontot ajánlgatta, külön csak Neked:-D.
Sunshine after the rain.
Nem értem.
Kedves Impossible,
neked lesz: a 2. ukrán!:)
Kacsa11
Kacsa, de most akkor lesz front vagy nem? És ha igen, milyen? Ezt kihagytad! :D
jól jártál Kacsa, itthon 2 napja köd van, 8-10 fok
és nincs ginisz:)
de édes...
"ma egész nap szikrázóan sutott a nap, semmi felho, enyhe szél, és olyan 15 fok korul volt az ido…
tegnap is, de akkor szitalt az eso…:)"
felcsaptál időjósnak? :))
Iwikó
Kedves bajussz,
ma egész nap szikrázóan sutott a nap, semmi felho, enyhe szél, és olyan 15 fok korul volt az ido...
tegnap is, de akkor szitalt az eso...:)
Kacsa11
olyan hűvös van, most el tudnék viselni egy kis pálinkát
Iwikó
Tőlem lehet szeszélyes, csak legyen elég gabonapálinka:-D.
Sunshine after the rain.
majdnem Berlint írtam
szóval Dublin:)
60 állóhelyből 20 ingyen, a többi félár? így tervezik, vagy ezt csak jószándékúan jósolod?:)
tényleg szeszélyes arrafele az időjárás?
Kacs,
A trévé szerintem szándékos, Ildi használta egyszer, tényleg tré, ami Magyarországon megy. Csak a CCTV-t fogom nézni:-D. A tré-ről jut eszembe Tré Cool, a Green Day egyik tagja. Mert ami a magyarban tré, az nem lehet egyben cool is:-).
Sunshine after the rain.
a trévé nem volt elgépelés :)
látom ír földön sem tudsz elszakadni a jogi fórum bűvkörétől kedves Kacsa. :)
Iwikó
Nekem olyan torokhangos valaminek tűnt, mint a holland. Talán olvasva könnyebben érthető, mint hallgatva:-D.
Sunshine after the rain.
Kedves Ildikóka82,
a musorok minoséget figyelembe véve a TRÉvé nem is akkora elgépelés...:)))
Kacsa11
Kedves bajussz,
specifikáld a várost, mert még "kint" vagyok, de nem tudom, hogy abban a városban-e:)
és félár!:)))
Kedves Impossible,
a Legislator által felsorolt nyelvek kozul a "megéléshez" is kell ketto...
Kacsa11
Iwikó

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02