Külföldi házasság


Stefie99 # 2024.04.25. 10:14

Foreign marriage can be a beautiful journey of cultural exchange and mutual growth. It offers a unique opportunity to learn from one another and build a life together enriched by diverse perspectives. And when it comes to intimacy in marriage, navigating cultural differences can deepen the bond between partners, fostering a deeper understanding and appreciation for each other's needs and desires. More articles you can find over here https://datewise.org/…in-marriage/

Athene2013 # 2013.01.09. 19:52

Jó napot kivonok!
El keserédesemben kérek tanácsot itt. Nem szeretnék minden részletet elmondani. mert félek.
Külföldön dolgoztam, és mentem férjhez. Cipruson. Egy Pakisztáni férfihoz. Elhittem, hogy szeret és boldogok lehetünk. Kinn éltünk és dolgoztunk. Albérletben. Gyerek nincs.
Most ősszel haza menekültem. Mert minden megváltozott. A kedves és rendes férj eltűnt. Mára egyenesen rettegek tőle. Ő nem akar válni. Én vettem a bátorságot és elkezdtem érdeklődni ,hogy hogy lehet elválni. Ebben kérnek segítséget. Senki nem tudott normális információkat adni nekem, mit kell tennem. Az az egyetlen egy reményem h nem tud bejönni az országba vízum nélkül. Nem tud …megint bántani.
Azt mondtak a hivatalban hogy neki is jelen kell lennie…. stb.Azt hogy be kell jelentenem itthon is a házasságot, de ehhez neki is kell lenni, vagy az adatainak legalább…de ez kb lehetetlen. Mint mondtam haza menekültem nincsenek meg az ő papírjai csak a sajátjaim… nem tudom elkérni tőle.. 1, félek tőle s minnél messzebb akarom tudni tőlem, 2, nem adná oda mert nem akar válni. Bosszúból azért se akar válni….kínoz még a távolból is.
Kérem ha tud valaki segíteni. Írjon. S e-mailban meg megosztok pár információt. De félek így írni… s ezt a levelet is Bátorság volt leírnom...