Csip,
küldj bikinis képeket a tengerpartról. (Mármint te a tengerparton... érted) :D Nem kell megtudnia a férjednek, és ez jótékonykodásként fogható fel a JF közönsége számára (de jöhet privátban is e-mail-re). :D
Csip,
küldj bikinis képeket a tengerpartról. (Mármint te a tengerparton... érted) :D Nem kell megtudnia a férjednek, és ez jótékonykodásként fogható fel a JF közönsége számára (de jöhet privátban is e-mail-re). :D
Imp.,
áááááálmodik a nyomor.... :D
Csipke
jajjj Imp, hagyd mar szegeny Csipket, ez a zaklatos attitud nem illik egy kereszteny lelekhez...
LOL
Iwikó
Nem a zaklatás a legrosszabb, hanem hogy fél 2-kor otthon volt; én csak 2 után. XD
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Én kb. 1 óra 10-re otthon is voltam:-P.
Sunshine after the rain.
Az igen! Jól belehúztatok a lecsóba... :) Szóval akkor jól sikerült a buli.
Csipke
Csip,
ja, jól sikerült, még egy állásinterjút is elpróbáltak velem, de nem játszottuk le végig, mert már a legelején annyi hibát találtak, hogy ha folytatattuk volna, csak rólam szólt volna az egész találkozó. :D
Ilyen volt pl. a "kezit csókolom!" köszönésem, ami szerintem udvarias, szerintük viszont "jó napot kívánok!" a bevett formula, és a kezit csókolom bunkóság. Te ezt hogy látod? :)
Ildi,
Te sosem jössz talira? :) Következőre gyere már. Addig is hozzászólhatnál a kezit csókolomhoz. ld. fentebb :D
Ser,
"Nem a zaklatás a legrosszabb, hanem hogy fél 2-kor otthon volt; én csak 2 után. XD"
Hát igen, lehet, hogy rosszabb,
négykézláb minden út hosszabb... :D
kezicsókolom, ügyes!
vagy a 'kívánok!
már belépésnél mínuszban vagy
bajusz,
most akkor nem értem, a kezit csókolom szerinted sem jó?
mármint nőnek :D
Imp.,
a kezicsókolom: hogyismondjam... bunkóságnak nem bunkóság, inkább úgy mondanám: kissé modoros.
A jó napot kívánok az általánosan elfogadott és kellően tárgyilagos.
Csipke
Nem azt mondtuk, hogy bunkóság, hanem azt, hogy az iroda főtulajdonos édesanyjának köszönünk így.
Sunshine after the rain.
"Európában napszak szerint köszönünk."
(Görög Ibolya, protokollos)
Sunshine after the rain.
sok nőt ismerek, akik megsértődnek, ha "jó napot kívánok"-kal köszönnek nekik
ők követelik a "kezit csókolom"-ot igenis
Az más. De ez az állásinterjún előre nem tudható.
Sunshine after the rain.
Az nagy baj, hogy nincs egy kialakult viselkedési rend, mint a Horthy-korszakban. Én pl. olyan 60 év körüli hölgyet ismerek (költőnő), akivel bár tegeződünk, de elvárja a "Kezedet csókolom, drága Mária" köszöntést, és a lovagias bókokat. Sajnos, ez nem túl gyakori. Az úriemberjogász csak nyomokban lelhető fel.
Sunshine after the rain.
"Az úriemberjogász csak nyomokban lelhető fel."
Pl. JF-talikon meg ilyen helyeken. :D
Egyébként még Orbán Viktor is kezit csókolommal köszön a riporternek. Meg nálunk a 35 körüli adjunktus a 20 éves hallgatónak csókolommal.
Leg,
tudom, hogy Te nem azt mondtad, kácsa viszont igen. :D
Egyébként épp erről beszéltem tegnap, hogy az úriember kezit csókolommal köszön, dehát az ugye már ebben a paraszt világban idejétmúltnak tűnik sokak szemében.
"Egyébként még Orbán Viktor is kezit csókolommal köszön a riporternek."
A férfiaknak is?:-D
"Pl. JF-talikon meg ilyen helyeken. :D"
XD, meg ahol pl. Máthé Gábor prof. ott van.
Sunshine after the rain.
És ez nem olyan, hogy na akkor már hozhatom a kőbunkómat is magammal, mert az ókorban meg az volt a divat... de mindegy. :D
Remélem, kácsa nem jár erre mostanában, mert megint szörnyülködni fog, inkább váltsunk is témát. :D
Imp., ne kezdd már megint! Jó napot kívánok és kész!
Az a bajod, hogy annyira túlkompenzálsz, hogy a tömegből való kitűnésed nem pozitív, hanem negatív előjelű lesz.
Majd ha Mancika felvesz az irodájába jelöltnek, akkor majd megkérdezheted, hogy köszönhetsz-e neki kezicsókolommal... :) Addig meg ne a farok csóválja a kutyát. :)
Csipke
Csak megnyugtatásul, ha mégis erre járna: a többi dologban egyetértek (öltözködés, kistáska, bőr szíjú karóra stb. észrevételek), de ez a kezit csókolom... ezzel nem tudok kibékülni. :D
"Majd ha Mancika felvesz az irodájába jelöltnek, akkor majd megkérdezheted, hogy köszönhetsz-e neki kezicsókolommal… :) Addig meg ne a farok csóválja a kutyát. :)"
Jó, majd csóválom Mancikának, és csókolom. :D
a kezit, mi?!? :D
Csipke

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02