Kedves Válaszoló!
Gyed alatt szeretnék visszamenni dolgozni. Az egész még 2022.novemberben kezdődött. Kellett volna egy igazolás a bölcsődéhez , illetve szerettem volna megbeszélni a visszamenetel menetét és a szabadságok számát...Betelefonáltam, közölték, hogy 2 hét múlva hívjam vissza őket, mert nem érnek rá....Vártam, 2 napi hivogatás után felvették (minden telefonálás megbeszélt napon volt, de nem akarták felvenni a telefont...). 2022.11.18. -kor sikerült elérni a HR osztályt, megbeszéltük a dolgokat, megígérték a bölcsihez az igazolást, hogy jövő héten...Ebből 2022.12.15. lett... Illetve a fizetés nélküli szabadság megszüntetésének kérelmét leadtam 2022.11.20-án. 30 nap múlva telefonáltam ezzel kapcsolatban. Le lettem rázva, hogy nem is értik minek a 30 nap, majd keressem őket 2023.01.13-án. Meg is tettem. Kaptam szóban ajánlatot. Papír formában azonban SEMMIT. Telefont felvenni nem akarják... Elvileg 2023.02.01-én szűnik meg a fizetés nélküli szabadságom. Ilyenkor mit lehet tenni? Ez normális? Nem köti a vállalatot semmi? Előre is köszönöm a segítséget. Ui.:Anna