Tisztelet Ügyvédek!Rendvédelmi szervnél dolgoztam évek óta míg 2015 januárjában állásomból felfüggesztettek és fegyelmi eljárást indítottak ellenem.Májusban pedig megszüntették a szolgálati viszonyomat mondvacsinált indokkal.Az ügy többi szereplője máig ott dolgozik ők enyhébb megrovásban részesültek.úgy gondolom hogy a cég hivatalból büntető feljelentést tett az ügy következménye miatt csak azt nem tudom hogy ellenem tették meg a feljelentést vagy ismeretlen tettes ellen mivel a fegyelmi során nem tudták konkrétan megállapítani a felelősségem.néhány napja tudomásom rá jutott hogy az ügy többi szereplőjét az ügyészség meghallgatta viszont én semmilyen idézést vagy tájékoztatást nem kaptam,pedig a fegyelmi során az én felelősségem ezt állapították meg.Vajon 9 hónap elteltével még nyomozati szakaszban van az ügy? Vagy megtették ellenem a büntetőfeljelentést csak engem nem értesítettek? Vagy ismeretlen tettes ellen tették és tanúként fognak meghallgatni?Ha ellenem tették meg a büntetőfeljelentést akkor mennyi idő áll rendelkezésükre hogy engem értesítsenek?Tisztelt Ügyvéd Hölgyek/Urak!Aki tud nekem ebben a kissé bonyolult ügyben segíteni annak a segítségét minél előbb várom!Előre is köszönöm a segítségüket!
Hogyan tudhatom meg hogy van e ellenem büntetőeljárás?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog
bíróság
büntetés-végrehajtás
büntetőeljárás