Szexuális bűnelkövetők listája


Asus # 2005.07.21. 17:24

Tőlünk sokkal tapasztaltabbak választották-ezt a teljes mértékben helyes utat.Nem kényszerből lopókról van szó............

Rexor # 2005.07.21. 15:38

Igen sokfajta bűncselekmény létezik és nem egyformák az elkövetők sem. Egy ilyen pellengérre állítani bárkit szerintem nagyon embertelen. Asus igen felelőtlen ilyen kijelentéseket tenni, nem tudom hogy jogász vagy e, de akkor különösen gázosnak találom. A bosszú, és a viszontgyűlölet csak gyűlöletetet gerjeszt, de nem old meg semmit.

Asus # 2005.07.21. 15:00

Szerintem helyes ,aki elkövetett ilyen jellegű bcs-t bűnhődjön egy életen át!

Rexor # 2005.07.21. 14:43

Nem beszélve arról, hogy ez igencsak alkotmányos jogokat sért (pl. emberi méltóság, személyes adatok védelme). Nem lennék a helyében annak, aki letelepszik egy nyugodt kertvárosi övezetben a szomszédok pedig "véletlenül" betörik az ablakát, stb. Éljen a demokrácia hazája :)

pippi # 2005.07.21. 12:59

Arról nem beszélve, hogy ez is olyan, mint amikor a kamerás megfigyelést védelmi eszköznek tüntetik fel. Hány betörő fenekébe harapott bele a kamera? Mitől véd meg, ha tudom, hogy a szomszédom ittasan gázolt? Nem megyek ki az utcára?

lewho # 2005.07.21. 12:30

nagyondurvaaaaa!

es ha mentesul a buntetett eloelethez fuzodo hatranyok alol, pl.: mert 25 eve kovette el akkor is ujjal mutogatnak majd ra.....
vagy ott nincs ilyen?

a masik oldalon meg ugye csak jo tudni, ra lehet e bizni a szomszedra a kolkoket...

de egy eleten at szegyenbelyeget viselni az egy picit kozepkori nem? bar azt konnyebb volt elrejteni...

praetor01 # 2005.07.21. 12:24

Az Egyesült Államok igazságügyi minisztériumának honlapján közzétették 22 szövetségi államból a szexuális bűncselekmények elkövetőinek adatait (név, cím, ítélet részletei, olykor fotó is).

Az érintettek száma több tízezer, az Egyesült Államokban több mint 500.000 szexuális bűncselekményért elítélt személy él. A visszaesési arány a statisztikák szerint igen magas.

A minisztérium szóvivője szerint a szülők és az aggódó polgárok így jobban tudnak informálódni. Az igazságügyi miniszter májusban jelentette be a tervet és felszólította az összes szövetségi államot a programban való részvételre. A minisztérium képviselője elmondta, hogy a polgárok azonnal a legaktuálisabb információkat tudják beszerezni a szexuális bűncselekmények elkövetőinek személyéről és lakhelyéről. A weboldal lehetővé teszi a szülők és az aggódó polgárok számára, hogy az államot megvédjék a szexuális bűncselekmények elkövetőivel szemben.