Banki hitelek

végrehajtó1 # 2011.11.25. 13:18

elkeseredett2

A bank el adhatja a követelését.De erről utólag is bizonyíthatóan kell értesíteni az adóst.Ezt szinte mindig elmulasztják.
Valamint én az ilyen esetekben mindig azt tanácsolom hogy a végén a FMH-nak mondjanak ellent, mert sokszor már hasra ütésszerü összegeket követelnek ezek a cégek.
A per folyamán pedig sokszor kiderül hogy nem jogos.

A követeléskezelők nem visznek el semmit sem.Csak fenyegetőznek.

A gyerekek akkor öröklik ha van egyáltalán örökség.

Azaz örökölnek pl: 10.000ft-ot akkor csak ezen összegig felelnek a tartozásért.A többiért nem felelnek.

Csillagszem63 # 2011.11.25. 17:16

Sziasztok!

Kérem, legyetek szívesek abban segítséget adni, hogy az eladott hitelemet megvevő faktorház jogosan és sorozatosan zaklathat-e a munkahelyemen?

Hogyan/mikor tehetem azt meg, hogy nem járulok hozzá a fizetésemből való letiltáshoz? És mit jelent az -előző fórumozóknál olvastam -, hogy így 5 évig is el lehet "húzni" a "behajtást" ?

Köszönöm válaszotokat!

végrehajtó1 # 2011.11.25. 17:21

Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen és majd kiderül hogy nyomoznak-e az ügyedben.

hogy így 5 évig is el lehet "húzni" a "behajtást" ”?

Nem el lehet húzni, hanem 5 éven belül általában mielött elévülne jogi útra terelik az ügyet.De lehet elöbb is.

Csillagszem63 # 2011.11.25. 18:12

Köszönöm Végrehajtó1!

Ha 1 személyi kölcsön miatt van adósságom, amit nem tudok már fizetni, de a lakásomon jelzálog bejegyzés van mit tehetnek velem?

Üdv.: Csillagszem63

Kovács_Béla_Sándor # 2011.11.25. 18:20

A végrehajtó lefoglalhatja az ingatlant, és akkor a jelzálogkölcsönt is felmondják.