pontosan.
Banki hitelek
tiszteletem!
sajnos én is beleestem a devizahitel csapdájába, nem tudom fizetni a bank meg árverezni akar.két ingatlanról szól a történet a mienk és a szüleimé. a mienk nem érdekel de a szüleimét szeretnénk megmenteni valahogy. a végrehajtó most küldött levelet hogy mennyi az ára ha bennt laknak illetve a nélkül. a levélben van olyan írva hogy kifogással élhetünk illetve részletfiztést kaphatnak de már a bíróságnak kell két héten belül beadni. kérdésem van még valamilyen megoldás amivel megmenthetjük az ingatlanukat? illetve hogy mit kell írjak a levélben? válaszát előre is köszönöm
Sziasztok! Nem tudom mennyire tartozik ide, de az lenne a kérdésem, hogy vállalati kölcsönszerződés alatt mit kell érteni? Amikor a munkáltató kölcsönt ad a munkavállalónak (munkáltatói kölcsön), vagy amikor egy bank ad egy vállalkozásnak/vállalatnak hitelt? bocs a lame kérdésért, de egy ilyen szerződést kell megírnom beadandóként.
Szeretném megtudni, ha egy Bank eladja a követelését egy Követeléskezelőnek, az eredeti tőke és az addig felhalmozódott késedelmi díjon felül tehet e még rá Ő is késedelmi kamatot?Konkrétan:A Bank eladta a hitelemet egy Díjbeszedő háznak.Megállapodtam velük egy részletfizetésben, mely 2 évig tart.Amikor a részletes kimutatást elküldték akkor döbbentem meg, mert az eredeti kb.910.000 Ft tőke és a késedelmi kamatokon felül Ők még a futamidő végéig plusz késedelmi kamatokat számítottak fel, így az erdeti kb, 1.100.000
adósságból lett több százezer forinttal több.Sajnos most nincs itt a pontos elszámolás.Szóval tehetnek e még rá kamatot?Ha nem hol reklamáljak?Egy másik Faktoring cég ügyintézője olyan hangnemben beszél velem,hogy a bicska kinyílik a zsebemben és azzal fenyegetőzik, hogy a rendörségen feljelent hitelsértésért.Pedig fizetek rendesen csak néha pár napot kések.lEHET E PANASSZAL ÉLNI A HANGNEM
ELLEN, HISZEN éN CSAK ADÓS VAGYOK ÉS NEM BŰNÖZŐ!
Valami nem stimmel.
Olyan nyilatkozat született a jelzáloghitelnél, amelyben kinyilvánítod, hogy nemfizetés esetén levonhatják az aktuális elmaradást a jövedelmedből? (pontosabban: kérhetik a munkáltatódat egy bizonyos összeg visszatartására éppen a nyilatkozatod okán)
A 33, ill. az 50% vh-ra vonatkozik. Ha ebben a szakaszban jársz, akkor sem kerek a történet.
Tehát?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02