Kedves Fórum!
A segítségüket szeretném kérni, hogy mit tudok tenni az ügyembe..
2001-ben vettem fel a nevembe hitelt, amit nem a saját célra, hanem "kényszerítettek". Mindegy, ebbe most nem folynék bele..400 ezer Ft az a hitel amit igényeltem és a napokban a végrehajtó megtalált és közel 2 M Ft-ot követel. Nagyon bonyult most leírnom, hogy miért kellett felvennem a hitelt, de ebből én egy fillért nem használtam fel, mert ahogy említettem kényszerítettek és megfenyegettek és a családomat is..
Nagy nehezen sikerült megszabadulnom az illetőtől és örültem hogy nem talál meg és nem fenyeget tovább..
A BANK felé szeretném rendezni az összeget amit felvettem és szeretnék megegyezni hogy 3 év alatt fizessem ki az összeget, de természetesen nem a 2 M Ft-ot, hanem maximum
800 ezer Ft.ot..A fizetésem nettó 60 ezer Ft- A végrehajtó a zárolta a számlámat, arra megy a fizum ami 60 ezer Ft. A Bíróságnak holnap írok, hogy függesszék fel és szeretnék a bankkal megállapodni..Mit javasolnak, mit tegyek? Kérném a segítségüket! Sajnos ügyvédet nem tudok fogadni a mostani helyzetem miatt..Várom válaszukat. Köszönettel.
Segítséget szeretnék kérni! Digivel kötettem szerz?dést 2004.11. 01 hónaptól. 2005-ben lemondtam a szolgáltatást telefonon és e-mailen is! Ahová k