Mai délelött egyik kerületnél -ahol évek óta magasztalom a Fővárosi Önkormányzatot és példálozok vele- tettem tiszteletem.
Itt az elmúlt hetekben az egekig magasztaltam a Fővárosi Önkormányzatot, hiszen nemcsak hogy segítőkészen áltak hozzá az ügyekhez, hanem egyéb nem jellemző kéréseimet is kedvesen teljesítették!
Vagyonleltárt kértem, de az elmúlt évektől eltérően CD-n, hogy ne kelljen begépelnem egy betűt sem. CD-t vittem, de mondták, hogy nem kell! Van itt, csak a főváros címere van rajta. Közgyűlési jegyzőkönyveket és előterjesztéseket, valamint Tulajdonosi Bizottsági Határozatokat és jegyzőkönyveket kaptam -Persze csak ami nyílvános és érdekelt-!!!
Szóval az elmúlt hetek erőteljes "vérszívásai" után, ma közöltem, hogy lám itt is előfordulnak visszásságok!
Természetesen kértem joganyagot és utána időpontot beszéltem meg egy itteni Ügyosztályvezető Úrral -Fel akart iratni a portán, hogy Hétfőn reggel félfogadási időn kívűl rendezhessük dolgainkat, de mondtam, hogy elég, ha int a portásnak, Õ évek óta itt van és ismeri a dörgést!-, mert ügye itt sem mennek zökkenőmentesen a dolgok!