Kilakoltathat e az anyám a közös önkormányzati lakásunkból bármilyen jogalapra hivatkozva?Nagykorú már elmúltam.Muter semmit se ad a rezsibe igy a testvéreimmel 3man fizetünk mindent.De muter ennek ellenére akar tölem még lakbért kérni...És azzal fenyegetözik hogy kirak ha nem adok neki.Mit lehet csinálni?Hajtsam a fejem az akarata alá mert el menni nem tudok sehova.A lakás az ö nevén van.Hozzá kell tenni hogy a lakást éppen mi miattunk kapta még anno tizenakárhány éve.Elöre is köszönöm a válaszokat
kilakoltatás lehetséges?
Nagykorú vagy, az édesanyád már nem köteles eltartani, még ingyenes lakhatás biztosításával sem. nem egyszerűen, de kilakoltathat. A szivességi lakáshasználati státuszodat megszüntetheti akármikor.
hm köszönöm.Ezek szerint kénytelen leszek fejet hajtani :X
Adj be lakásigénylést ahhoz az Önkormányzathoz, ahol laktok!
Baj nem lehet belőle!
Édesanyád pedig kérdezd meg, hogy miből fizeti, ha eddig sem fizette!
Próbálj hatni rá ész érvekkel!
Szeretném valalahogy kilakoltatni testvéremet akit már nem bírok elviselni.
Többször is bántalmazott már és skrizofréniás betegségéről papirja van, de nem tudom kitenni a házamból.A ház az én nevemen van, testvéremért semmilyen felelősséget nem vállaltam. Testvérem rendszeresen azzal érvel, hogy rokkant nyugdíjas és nincs hova mennie.Én már nem birom az állandó fenyegetést amit testvérem jelent számomra.
Kérem segitsenek!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02