t fórumozok nagyobbik fiam 23 éves dolgozik középső 19 éves 18 évesen otthagyta az iskolát gyerektartás megszüntetése a bíróság által jogerősen megtörtént .Kisebbik fiamra rendszeresen banki átutalással fizetem a törvény által kiszabott 17000 ft ot. Ma mégis kaptam egy levelet 198000 t gyerektartás kifizetéséről végrehajtásban..semmit nem értek mert semmit nem tartalmaz a levél csak hogy letiltás kilakoltatás stb. Budapesten voltam bíróságon a gyerektartás megszüntetésével. De ez Kecskemétről jött...
Mi lehet ez ????
gyerektartás de mire
mostmivan73
2017.10.06. 16:10
ObudaFan
#
2017.10.06. 16:35
Látni kellene ezeket az iratokat, mert ha megtörtént a megszüntetés, akkor nyilván nem lehet az alapján végrehajtani. Persze, más eset, ha még a megszüntetés előttről hátralékod merül fel.
mamaszita70
#
2017.10.08. 04:45
Tisztelt uram a gyerektáras megszüntetésére a férjem el se jött ,igy a határozatot jogerősre emelték fellebbezés ez ellen nem volt.Tehát ha lett volt tartozásom a férjem pénzéhsége miatt nem maradt volna távol semmiféleképp.Egyébként meg 2 évre visszamenöleg megvan minden banki átutalés a gyerektartésokról
Burn Out
#
2017.10.08. 06:20
:))))
ObudaFan
#
2017.10.08. 18:47
Látni kellene az ügy iratait.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék