Meghosszabbította szerződését New York városának imázsépítéssel és védjegyoltalommal foglalkozó hivatala, az NYC & Company az OpSec Security-vel. Az együttműködés elsődleges célja, hogy biztosítsa a New York-i védjegyek hamisítás elleni védelmét – írja a Fort Mills Times.

Három évvel hosszabbította meg szerződését az OpSec Security nemzetközi márka- és hamisítás elleni védelemmel foglalkozó vállalkozással az NYC & Company. A város imázsépítéssel és védjegyoltalommal foglalkozó testülete 2005-ben hirdette meg hamisítás elleni programját, amelynek célja, hogy New York szellemi tulajdonjogaival, valamint az olyan világszerte ismert védjegyekkel, mint az NYC, az NYPD vagy az FDNY való visszaéléseket megakadályozza.

Az NYC & Company a gyakori jogsértésekre válaszul kezdeményezett hamisítás elleni programjának elindításakor választotta ki az OpSec Security-t partnercégnek, hogy segítségével a hamis termékek piaci arányát visszaszorítsa. Az elmúlt években alkalmazott közös stratégiájuk a termékeredetiség azonosítására fókuszált, amelynek során egyedileg sorszámozott címkéket valamint holografikus matricákat vezettek be a védjegyoltalommal rendelkező termékeknél.

Az együttműködés sikerességén alapuló szerződéshosszabbítással kapcsolatban mindkét fél elégedettségét fejezte ki. Lloyd Haymes, az NYC & Company alelnöke hangsúlyozta, hogy céljaik eléréséhez rendkívül hasznos segítségnek bizonyult az OpSec szakértelme, a vállalat korábbi tapasztalataiból pedig rengeteget profitáltak. Jeffrey Unger, az OpSec elnöke kiemelte, a cég büszke arra, hogy a kezdetektől részt vehet a New York világszerte elismert védjegyeinek védelmét célzó programban. Mint mondta, a következő három évben a már megkezdett stratégia folytatása mellett új, innovatív márkavédelmi mechanizmusok kifejlesztésére fognak koncentrálni.