Sokan kezdik az új évet nagy elhatározásokkal. A legtöbben önfejlesztésbe fognak: vagy egy új szakmát szeretnének kitanulni vagy egy új hobbit elsajátítani, de olyanok is vannak, akik a nyelvtanulásra fordítanák idejüket. (X)

Mind nagyon jó ötlet! Cikkünkkel segítünk is most neked, hogy közelebb juss céljaidhoz!

Tanulj németül online!

Amennyiben a nyelvtanulás a cél az idei évre, a The Bright Academy kezdő német tanfolyamát neked találták ki! Ez a képzés online elvégezhető, így nem is kell kimozdulnod otthonról, akár már a januári hideg estéken megkezdheted a tanulást – bekuckózva a jó meleg szobában.

Ez azért is jó, mert a saját tempódban haladhatsz, nem fog senki hajtani, hanem egyéni ritmusban dolgozhatod fel a tananyagot. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kapsz meg minden segítséget, ugyanis már a bevezetőben rögtön hasznos tippeket adnak a nyelvtanuláshoz. Megismertetnek pár hasznos linkkel és applikációval is, amelyek szintén a haladást szolgálják.

A Kezdő német online nyelvtanfolyam elvégzéséhez csupán laptopra, stabil internetkapcsolatra lesz szükséged, valamint egy füzetre és tollra, hogy feljegyezd magadnak a legfontosabb tudnivalókat.

Képek, videók és szöveges tananyagok vannak fent az oldalon, és ezek bármikor hozzáférhetők, így ha nem emlékszel pontosan valamire, később is vissza tudod keresni az információt.

Milyen témaköröket érintenek a kezdő német tanfolyamon?

A képzés valóban az alapoktól indul, így egyáltalán nem gond, ha még egy kukkot sem tudsz németül. A tanfolyam első anyaga a nyelvtani alapokat tekinti át, az igeragozással kezd. Ha ezek után sem rettensz el a német nyelv tanulásától – ne is tedd, nagyon hasznos kis nyelvről van szó! –, akkor jönnek a főnevek és a szórend.

Ezt követően a mindennapi szituációk gyakorlásával folytatódik a képzés: olyan eseteket tekinthetsz át, amelyekkel később a nyelvvizsgán is találkozhatsz. Például:

  • Hogyan tudunk rendelni egy étteremben?
  • Hogyan kérdezzük meg, hány óra van?
  • Mit feleljünk, ha az időjárásról kérdeznek?
  • Melyik testrészünk fáj? Kommunikáció az orvosi rendelőben

A kezdő nyelvtanfolyamon is sok-sok német kifejezést elsajátíthatsz, bővül a szókincsed. De emellett a szövegértésre és a mondatalkotásra is nagy hangsúlyt fektetnek a tanfolyam készítői.

Kinek javasolható a képzés?

Annak mindenképp, aki szeretne elsajátítani egy új nyelvet és kezdő vagy újrakezdő szinten van. Persze itt csak az alapokat kapod meg, később bizonyára még további lehetőségeket is igénybe veszel a tanuláshoz.

Ha azt a célt tűzted ki az új évre, hogy fejleszted képességeidet, akkor is bátran javasoljuk a The Bright Academy kezdő német online nyelvtanfolyamát. Idősebbek is bátran nekikezdhetnek, nincs életkorhoz kötve a képzés elvégzése! 

Ha tervezed, hogy a közeljövőben német nyelvterületre utazol, akkor is hasznos lehet az itt szerzett tudás: az egyik modulban még kulturális kitekintő is szerepel!

A kedvező áron elérhető tanfolyam mindenki számára nyitott, a fent említett oldalon lehet érdeklődni a részletek felől.