Sokan gondolják úgy, hogy a jakuzzik megfizethetetlenek, és ezért meg sem nézik a kínálatot. A jó hír az, hogy ma már elérhető áron is lehet prémiumminőséget képviselő masszázsmedencéket találni. Ezáltal mindenki számára adott a lehetőség, hogy otthoni körülmények között élvezze a hidroterápiás masszázs nyújtotta élményt. (X)

Nem kell többé drága wellness-szállodákra költeni, ki sem kell mozdulni otthonról. Akár minden egyes nap élvezni lehet a jakuzzi nyújtotta élményt. Például kiváló választás a masszázsmedencék forgalmazásával foglalkozó Caldera Spas Vacanza sorozata. Ezeket a jakuzzikat úgy tervezték, hogy a legjobb ár-érték arányt biztosítsák, valamint garantálják a legszélesebb körű terápiás funkciókat. 

Az egészségre is pozitív hatással van

A jakuzzihasználat az egészségre is pozitív hatással van. A hidromasszázs során a meleg víznek köszönhetően fokozódik a vérkeringés, és így gyorsabban eljutnak a tápanyagok a sejtekhez és a szövetekhez. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy az izmok ereje megőrizhető legyen, és az izomfájdalmak természetes módon csökkenjenek. Ráadásul rendszeres jakuzzihasználattal elérhető, hogy rövidebb idő kelljen a regenerálódáshoz.

Köztudott, hogy a stressz negatív hatással van az egészségre. Többek között koncentrációs zavarokat, ingerlékenységet, alvászavart, fejfájást, emésztési panaszokat és izommerevséget okoz. Szerencsére a hidromasszázs ezen a téren is segítséget nyújt. A meleg víz és a masszázs jótékony hatásainak egyesítésével segít csökkenteni a stresszt.

A tervezők a test egészének működését figyelembe vették

A prémiumminőséget képviselő masszázsmedencék esetében az ülőhelyek és a befúvók körültekintően lettek kialakítva. A folyamat során a tervezők a test egészének működését szem előtt tartották. A masszázspontok mindig egy adott izomcsoport megdolgozására fókuszálnak, ezáltal mindig azt az izomcsoportot lehet masszíroztatni, amelynek a leginkább szüksége van rá. 

Az ülőhelyek változtatásával lehet elérni a teljes testmasszázst, a nyaktól egészen a talpig. Ráadásul a kiváló minőséget képviselő masszázsmedencék esetében a vízsugarak erősségét is lehet állítani. Ennek köszönhetően egyéni igényekre szabható, lehet erőteljes a hidromasszázs, és lehet finom és nyugtató. Egyes jakuzzik esetében a befúvók lüktető és forgó vízsugár kibocsátására is alkalmasak.

Kiegészítőkkel egyedivé tehető a jakuzzi

Ha sikerült megtalálni az ideális jakuzzit, akkor érdemes testre szabni néhány kiegészítővel. Ezek segítenek az élmény fokozásában, a használat egyszerűbbé tételében, valamint a költséghatékony működtetésben.

Például javasolt beszerezni thermotetőt, amely az egyik legfontosabb kiegészítő, ugyanis segít megakadályozni, hogy a víz hamar kihűljön, és emiatt több energiára legyen szükség a felmelegítéséhez. Természetesen ahhoz, hogy jól ellássa a feladatát, fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen.