A Fővárosi Bíróság Cégbírósága közreműködésével, konzultációval egybekötött gyakorlati oktatás szeptember 12-én. Augusztus 22-ig jelentős kedvezménnyel jelentkezhet!

Rendezvényünkön a Fővárosi Bíróság Cégbírósága szakembereinek közreműködésével részletes áttekintést biztosítunk az elektronikus cégeljárással kapcsolatos szabályozásra vonatkozóan, ezt követően pedig számítógépes bemutató keretében ismertetjük vendégeinkkel az elektronikus cégeljárás gyakorlati tudnivalóit.
A bemutatón szó lesz az elektronikus aláírási eszközökről, az irodai számítógépről és kellékeiről, a szoftverek telepítéséről, az illeték és költségtérítés elektronikus úton történő megfizetéséről, a nyomtatványok és szerződés minták kitöltéséről, az elektronikus akta fogalmáról és kezeléséről, az okiratok digitalizálásáról, valamint az elektronikus iratok és akta aláírásáról, elküldéséről.

ELŐADÓK, TÉMÁK:

Dr. Rácz Krisztina bíró, a Fővárosi Bíróság Cégbíróságának megbízott elnöki
bírája
: Az elektronikus cégeljárás időszerű kérdései, eddigi gyakorlati tapasztalatai a Fővárosi Bíróság Cégbíróságának ügymenetében (9:30-10:30)

Lénártné Kraut Andrea, a Fővárosi Bíróság Cégbírósága Cégirodájának csoportvezetője: Az elektronikus cégügyintézés, a leggyakrabban felmerülő problémák az e-akták érkeztetése során – konzultációs lehetőség (10:45-11:45)

Dr. Szilágyi Károly jogász (Az elektronikus cégeljárás gyakorlati kézikönyve): Elektronikus cégeljárás a gyakorlatban – számítógépes bemutató, oktatás az alapoktól a kész kérelem benyújtásáig (13:00-16:00)

  • Az elektronikus cégeljárás gyakorlati szempontú áttekintése
  • Elektronikus aláírási eszközök beszerzése
  • Irodai számítógép felkészítése, szoftverek telepítése
  • Illeték és költségtérítés megfizetése elektronikus úton
  • Nyomtatványok és szerződésminták kitöltése
  • Szerződésminták, egyéb okiratok
  • Elektronikus akta fogalma és kezelése
  • Okiratok digitalizálása
  • Elektronikus iratok és akta aláírása, benyújtása

További információkat a konferencia honlapján talál:
konferencia.jogiforum.hu/e-cegeljaras

Részvételi díj: 15.120 Ft + áfa (2008. augusztus 22-ig beérkező regisztrációja esetén, 20% kedvezménnyel, ezt követően 18.900 Ft + áfa)
Helyszín: Corner Rendezvényközpont (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.)

JELENTKEZÉS:

Online: konferencia.jogiforum.hu
Telefonon: 06 40 200 686
Faxon: jogiforum_konferencia_2008.pdf