Diákhitel visszafizetés béna bankon át!!!!


mojac # 2005.09.06. 10:56

Kösz Sücy a hozzászólást.
Pont az előbb hívtak fel a banktól, hogy ó igen bocsi a mi sarunk, rendszerhiba történt.
Persze, ehhez előbb nekem el kellett faxolnom az iratokat. De megvan, ez a lényeg. A két elmaradtat ingyen átutalják kártérítés gyanánt. A hátralékkal kapcsolatban meg panaszt tehetek, aminek az átfutási ideje egy hónap... vagy forduljak a DHK-hoz, hogy a 22 Ft-jukért forduljanak a bankhoz. De hogy a hangvétel hogy megváltozott! Amikor előszőr fölhívtam őket kissé kimérten beszéltek velem. Mostmeg mint a nem is tudom mi. De, hogy a telefonálgatásom, az idegeskedésem nem térül meg az tuti. Még jó, hogy nem utazgattam fel hozzájuk.

Sücy # 2005.09.06. 08:46

Ha bebizonyosodik, hogy ők tolták el, és késedelmi kamatot számított fel a DHK, kérj a banktól kártérítést (anyagilag a késedelmi kamatot...)

mojac # 2005.09.06. 08:39

Állandó átutalási megbízást adtam az Erstének, de eltolta. Nézzetek utánna, ha innen fizetitek, hogy tényleg utalja-e!!!! Nem tudom felfogni, hogy lehet elrontani egy ilyen egyszerű szerződés teljesítését, egy állítólag profi banknál. Kaptam a dörgedelmet a DHK-tól, hogy nem fizetek, és ezt telefonon is megerősítették. A bank szerint, még nekem kellene beutaznom az irodájukhoz ahol kötöttem a szerződést, hogy tisztázzuk a dolgot. Már bocs, de az nekem idő, pénz. Mit kell ezen különben is tisztázni?! Kötöttünk egy szerződést, amit ők nem teljesítettek. Legszívesebben beléjük rúgnék. De, ha túl leszek a vizsgámon tényleg bemegyek személyesen, de abban nem lesz köszönet. Bár tudom, én a kis senki nem tudok egy ekkora dög cég ellen fellépni értelmesen, de legalább jól kiüvöltöm majd magam. Nem fogok késedelmi kamatot fizetni, azért mert az Erste-bank alkalmatlan.