Közlekedési szabálysértés!


ObudaFan # 2007.04.14. 19:01

Hát azért minimum a kár mértéke kérdés lehet, ha itt csak magától esett el az öregúr, akkor olyan nagy kára csak nem származott az esetből.

FearLess # 2007.04.14. 09:19

Köszönöm a hozzászólást!

Kovács_Béla_Sándor # 2007.04.14. 06:54

A polgári perben ítélkező bíróságot nem köti a szabálysértési hatóság döntése. Ettől függetlenül a fogadóirodákban jó odsszal lehetne fogadni a pernyertességedre. (Figyelem: odszot mondtam - nem esélyt!)

FearLess # 2007.04.13. 22:18

Sziasztok/Jóestét...:]!Rá is térnék egyből a lényegre!Megpróbálom csak a lényeget...Egy nap munkából hazajövet, autózgattam, mire arra lettem figyelmes,h a mögöttem levő autós idegesítően közel került hozzám(ez eléggé lekötötte a figyelmem)...Mikor visszanéztem az útra megláttam 1 öreg embert a zebrán...Azonnal fékeztem végül vészfékezéssel sikerült megállnom még időben, de az öreg ember megrémülve elesett...Azonnal kiszálltam a kocsiból, és megkérdeztem hívjunk-e mentőt stb...Erre csak 1 mogorva választ kaptam.Mondtam neki ha nem tud normálisan beszélni akkor itthagyom...Így is lett....Elmentem a helyszínről...Fél óra múlva nálam vannak a rendőrök,h feljelentés érkezett stb stb....Ez az egész ügy le is zárult azzal,h én vagyok a hibás, mert végülis megadtam a gyalogosnak az elsőbbséget, de nem voltam elővigyázatos!Szval X hónap jogosítvány elvétel, és X ezer forint pénzbírság lett a vége...Na most!Sajnos emberünk még nem adta fel itt a dolgot és úgy döntött,h kártérítést követel...És ebben szeretnék segítséget kérni,h mit is lehetne erre vagy ez ellen lépni ?! :[Ha vmi nem világos leírom még1x!A válaszokat előre is köszönöm!