koncepciós eljárás


farkassz # 2007.07.31. 18:40

Természetesen megtörtént de a víz nem folyik el, mivel a szomszéd (Önkormányzati) útban lévő beton áteresz be van szakadva és eltömíti a csövet egyik írányban. Csakhogy ez már nem a mi tulajdonunk, nem a mi épületünk előtt van. És az Önkormányzatot viszont nem hívták fel az állapot megszüntetésére. Vagyis ha olyan baromira körültekintőek lettek volna az eljárás során rá kellett volna jönniük, hogy nem a mi előttünk lévő szakasz miatt nem folyik el a víz. Viszont a felszólítást csak mi kapjuk.

Kovács_Béla_Sándor # 2007.07.31. 18:21

Nu. De megtörtént? Nem?

farkassz # 2007.07.31. 14:22

van egy parkoló, amit örököltünk a korábbi tulajtól. A levél tárgya a parkoló vizelvezetése - felszólítás. amiben felszólítanak minket , hogy idézem " az átereszt a csapadékvíz átfolyása érdekében tisztítsuk ki". Ez megtörtént. Ugyanakkor fenyegetésként elhangzik, hogy, ha ez nem történik meg a csőáteresz, illetve a parkoló megszüntetése iránt intézkedni fognak.

Kovács_Béla_Sándor # 2007.07.31. 13:16

Parkolót? Nem a vízelvezető árkot kell kitisztítani?

farkassz # 2007.07.31. 13:07

valóban nem, de a lényeg az, hogy csak minket találtak meg, a szomszédot és még sok más lakos, akiknél ugyanaz a probléma fennáll, őket nem. Ez akkor mi?
A lényeg, hogy helyben van valaki, akinek a rokona ott fejes és helyben mindenképp ki akarnak csinálni, így felnyomtak, ráadásul a felszólításnak már korábban eleget tettünk, de most ennek címén új parkolót akarnak velünk csináltatni.

Kovács_Béla_Sándor # 2007.07.31. 11:05

Te nem tudod, mi az a koncepciós eljárás...

farkassz # 2007.07.31. 10:42

Sziasztok

Az érdekelne, milyen jogi lehetőségeim vannak, akkor ha azt gyanítom, hogy koncepciós eljárás folyik ellenem. Mit értek ezalatt? Kaptam egy levelet a közút Kht-tól, hogy egy község viztelenítési problémájának felülvizsgálatát kérték és minket felszólítanak a vízelvetés tisztítására, amit véleményünk szerint megtisztítottunk. Ugyanakkor senki mást a községben mondjuk nem hívtak fel ilyenre, pedig a szomszéd telken sincs minden rendben és máshol is találhatók szabálytalanságok. Viszont minket rendszeresen cse..getnek. De csak minket.
Szóval van-e lehetőségünk az ilyen eljárásokkal szemben? Kihez forduljunk?

köszi