TIGÁZ kötbér


C a s a b l a n c a # 2012.08.24. 09:45

Szükségetelen, aránytalan és értelmetlen volt...

septem signis obsignatum # 2012.08.24. 08:07

Azért, ha kérhetném az én kerítésemen ne ugrálgasson át egy gázszerelő se.

Ha mégis megteszi ne háborogjon a következményein.

Talán, ha lenne szíves betartani a szóvje által is említett jogi utat.

Igaz, hogy hosszadalmasabb, de jogszerű és nem sérül sem a jogellenesen behatoló gázszerelő sem a családját védő tulajdonos.

Egyjogász # 2012.08.23. 13:31

Egy mondatot elfelejtettél idézni:

"Én ekkor az előzőleg tisztított, működésképtelen, töltetlen airsoft légfegyveremet kezembe véve elindultam kifelé, hogy megkérdezzem az illetéktelen behatolót, mit keres a portánkon."

Ezeknek az airsoft légfegyvereknek van egy olyan tulajdonsága, hogy baromira hasonlítanak az "igazi" fegyverekre, és aki elé odatartják, az nem tudhatja sem azt, hogy légfegyver, sem, hogy működésképtelen, sem hogy töltetlen....

csemegebene # 2012.08.23. 13:13

"két gyanús alak szakadt ruhában a ház körül ólálkodik"

"az egyik „úriember” beugrik az udvarra egy csőkulccsal a kezében"

"én mondtam, hogy akkor sem ez a módja a bejutásnak"

"Vigyázz, hogy veled ne történjen meg ugyanez"

"A hasonló mentalitású szerelő „úriembereket” kérném, hogy használják a csengőt, vagy dudáljanak a kocsival, így talán nem teszik tönkre más emberek életét."

"Száraz Gábor szerint „tízezres nagyságrendű” – mi más forrásból úgy értesültünk, hogy 11 ezer forintról van szó..."

"Amikor az egyenruhások elfoglalták a helyüket, hangszórón utasították a házban lakókat, hogy jöjjenek elő feltartott kézzel, majd a – négy és hatéves forma – gyerekeket beültették egy kocsiba, akik ott zokogtak, hogy a rendőrök ne bántsák a testvérüket és a szüleiket."

A tizenegyezer forint tartozással összefüggő TEK akcióról, rendezett körülmények között élő család két tagjának a letartóztatásról, 4 és 6 éves gyermekek rendőrségi autóba történő beültetéséről -csak mert a pusztán műanyaggolyó kilövésére alkalmas játékfegyvertől megrémült a gázszerelő
a következő két linken, illetve az alábbi TIGÁZ-os fórumon lehet részletesen olvasni.

http://www.civilera.hu/…8/remtettek/ és a Borsodonline oldalán

http://www.boon.hu/…bely/2040882

http://forum.index.hu/…/showArticle?…
Index.hu fórum Tigáz, a rémálom 202. bejegyzés

Dr.Attika # 2012.08.21. 18:16

Tisztelt Zuzuapu!
Nem jogszerű a "kikötés". Ha nincs pénze a perre, akkor nem igen fog kapni hatékony jogvédelmet.

zuzuapu # 2012.08.21. 18:04

Tisztelt Fórumozók.

Kötbér tartozás miatt jött a levél a kikötési időpontokról a TIGÁZtól. A kikötés az most jogilag szabályos vagy nem. Bírósági perre nincs pénzem. A gázt csak főzésre és fürdésre használjuk. Bírósági peren kívül van még valami megoldás? Vagy engedjem kikötni?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Dr.Attika # 2012.08.18. 17:47

Ha amerikai tudományos újságban olvastad, akkor ezt így is kell tényként elfogadni.
Áramszolgáltatónak egy a dolga, hogy Bangó Zsigmondnak vigyen havonta egy ilyen varnyút, hogy töltse le belőle a szükséges elektromos áramot.

Egyjogász # 2012.08.18. 14:15

"Lehet, hogy a madarak, akik az oszlopra szállnak, loptak el ennyi áramot – mondja Bangó Zsigmond, a családfő."

Igen, olvastam egy amerikai tudományos újságban, hogy felfedeztek egy új varjúfajt, a magyar elektromos varjút (tudományos nevén a varnyu bangoisensis hungaritis), amelyik minden reggel kb. 100-150 ezer forint árú árammal tölti fel magát...:)

Dr.Attika # 2012.08.18. 13:53

Lehet, hogy mégsem a gázszolgáltatót kell hibáztatni.
Az alábbi cikk szerinti panaszos szerint a villanyvezetékre rászálló madarak lopják az áramot. Lehet, hogy van olyan állat amelyik a gázóra és a készülékek közé lopakodva zabálja a gázt?
http://www.heol.hu/…zsgal-456719

eutektikum # 2012.08.15. 16:19

gabeesz112

A szolgáltató éppen erre 8azaz az elfáradásra) játszik és ezért tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat az, amit csinál.

Pócs János Jászapáti polgármestere, a TIGÁZ módszerei miatt a minisztert is interpelláló országgyűlési képviselő TV adásban kifejtette, hogy azért tisztességtelen a szolgáltató gyakorlata, mert pl. a vidéken, kistelepülésen élő inkább befizeti az alaptalanul kiszabott kötbért, minthogy a falu a szájára vegye.

Hiába van tehát jogi lehetőség a koncepciós módszert vitatni, bírósághoz fordulni a vidéki kisember nemcsak azért nem fog ezzel a lehetőséggel élni, mert a jogban járatlan, az ügyvéd meg drága, illetve az eljárás időigényes, hanem azért sem, mert fél, hogy a falu a szájára veszi.

Így aztán könnyű kis ráfordítással, tetemes extraprofithoz jutni.

epwqhg a http://www.pertarskereso.hu/…el-vadolnak/ lapon ezzel kapcsolatban így ír:

2012. augusztus 13. 11:48

Amíg nem képesek a fogyasztók valódi, működő pertársaságot alapítani és egységesen, közösen fellépni a kötbérezési túlkapások ellen, addig számottevő eredmény nem várható.

Az egyedi erőlködéseknek nem sok eredménye van, illetve ilyen esetekben az eredményesség nagy mértékben függ az eljáró bíróságtól, az eljáró bíró személyétől, ügyhöz való hozzáállásától. Nagyon sok fogyasztót érint ez a probléma, nagy részük a NET-en is jelzi ezeket, addig azonban mégsem jutottak el, hogy egy egységesen fellépő közösséget alakítottak volna. E nélkül pedig nagyon gyér az eredmény és rendkivül hosszú az átfutási idő is, amíg ez az egy-egy eseti eredmény (kedvező ítélet) megszületik.

És igaza van.

Összefogás és nyilvánosság nélkül nem fog menni.

Zentai Mihály demonstrációt szervezett, újságcikkeket írt, a TIGÁZ rögtön visszakozott.

Dr.Attika # 2012.08.15. 10:15

Mert a kérdező nem tudja ezen Avexo félék jogi helyzetét.
De majd megtudja, ha egyezkedni fog velük.

Dödölle1 # 2012.08.15. 10:12

bejuli 2012.08.14. 18:45 Tisztelt fórumozók!
A minap kézhez kaptunk egy levelet a Tigáztól,hogy a Magyar Energia Hivatal kezdeményezte a szabálytalan gázvételezéssel kapcsolatos panaszának közigazgatási hatósági eljárás keretében való vizsgálatát.Érdemben nem kívánunk jelen levélben foglaltakra válaszolni,tekintettel arra,hogy panaszügyének kivizsgálása jelenleg folyamatban van.A hivatal a határozatról írásban tájékoztatja.
Valaki tudja hogy mi következik ezek után?Végre majdnem 1 év után már azt is elértük hogy utána néznek az ügyünknek.....

További fél, egy év múlva, ha az égiek is úgy akarják és a Magyar Energia Hivatal dolgozói úgy látják jónak kérelme tárgyában érdemi döntés, elsőfokú közigazgatási határozat születik.

A rendelkező részben döntenek a kérelme tárgyában, majd ezt követően az indokolásban részletesen kifejtik, hogy miért, milyen okmányok, bizonyítékok, nyilatkozatok stb. alapján hozták meg ezt a döntést, ill. jutottak erre a következtetésre.

Tekintettel arra, hogy a MEH országos hatáskörű közigazgatási szerv közigazgatási úton fellebbezésnek helye nincs, viszont a döntés -jogszabálysértés esetén- bíróság előtt megtámadható.

Ebben az a csavar, hogy a quasi közigazgatási bíróság csak azt vizsgálja, vizsgálhatja, hogy történt-e a MEH eljárásában jogszabálysértés. Ha igen él a kasszációs jogkörével és új eljárásra utasítja a hivatalt.

Közigazgatási határozat bírósági felülvizsgálata során azt vizsgálják, hogy történt-e anyagi jogszabálysértés. Eljárásjogi jogszabálysértésre eredményesen csak akkor lehet hivatkozni, ha az az ügy érdemére kihatott.

Itt tehát csak azt fogják vizsgálni, hogy a MEH döntése jogszerű-e.

Amennyiben a szabálytalan vételezést továbbra is vitatja -a MEH döntésétől függetlenül- még ha azt a quasi közigazgatási bíróság jogszerűnek is minősíti polgári perben vitathatja (sőt javasolt is vitatnia) a szolgáltató állítását.

gabeesz112 # 2012.08.15. 09:17

Elfáradtunk.

Zsolti8 # 2012.08.15. 09:02

Miért egyezkednél az Avexoval, ha a Tigázzal nem tetted?

gabeesz112 # 2012.08.15. 06:05

Tisztelt Fórumozók.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudott-e egyezkedni az Avexo-val, hogy egyösszegű befizetés esetén adjon valamilyen mértékű kedvezményt. Pl. olyat amit korábban a TIGÁZ is feljánlott.

Kenderice # 2012.08.14. 20:33

Benne van a tigáz üzletszabályzatában, hogy miért mindig 540 a kötbér...

Dr.Attika # 2012.08.14. 17:38

A cikk szerint 250 ezer kára keletkezett a gázszolgáltatónak egy pizzéria szabálytalan vételezése miatt.
Hogyan is lehet 540 ezehttp://www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/lopott-gazzal-sutottek-a-pizzat-456552r egy átlagos házban, lakásban nyáron?

Dr.Attika # 2012.08.14. 17:24

Tisztelt bejuli!
Semmi nem fog érdemben történni.

bejuli # 2012.08.14. 16:45

Tisztelt fórumozók!
A minap kézhez kaptunk egy levelet a Tigáztól,hogy a Magyar Energia Hivatal kezdeményezte a szabálytalan gázvételezéssel kapcsolatos panaszának közigazgatási hatósági eljárás keretében való vizsgálatát.Érdemben nem kívánunk jelen levélben foglaltakra válaszolni,tekintettel arra,hogy panaszügyének kivizsgálása jelenleg folyamatban van.A hivatal a határozatról írásban tájékoztatja.
Valaki tudja hogy mi következik ezek után?Végre majdnem 1 év után már azt is elértük hogy utána néznek az ügyünknek.....

Dr.Attika # 2012.08.14. 09:38

Nem kapcsolhatja ki a szolgáltató. Jogvita esetén egyébként sem korlátozhatja vagy szüntetheti meg a szolgáltatást, annak jogerős fogyasztót marasztaló határozat végrehajthatóságáig.

kozkrisz # 2012.08.14. 06:46

Szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy a kötbér tartozás miatt kikapcsolhatják-e a szolgáltatást. Ha igen, erre vonatkozó pontos leírást hol találok?
Köszönöm és szép napot mindenkinek!

szafika # 2012.08.14. 02:27

Bigdady ! Hatalmas mázlid volt , itt , akik leírták a gondjukat bármelyik gázszolgáltatóval , többnyire 99.9 % -a járhatott volna jól is , ha nem akarná szívatni őket a szolgáltató ! semmiért !! Mázlid volt !!!

bigdady # 2012.08.13. 20:01

Gondoltam leírom: nekem megállt az órám ,bejelentettem, kijöttek bedobozolták, szakértői vizsgálatra behivtak, nem mentem el, küldték hogy valóban elromlott, kaptam új órát, ennyi.

Dr.Attika # 2012.08.13. 16:48

Áfaalanynak minősülő adózók lekérdezése: szűrőfeltételek megadása
Az adatbázis 1698926 db áfaalanyt tartalmaz.
Az adatbázis utolsó frissítésének dátuma: 2012.08.13.
Az alkalmazotti adatok utolsó (havi) frissítésének dátuma: 2012.07.13.

Törzsszám* Név (elnevezés)

A képernyő egy lapján megjelenítendő sorok maximális száma:

  • - Az adószám 11 számjegyből álló azonosító szám, amelynek első nyolc számjegye a törzsszám, 9. számjegye az áfakód, utolsó két számjegye az illetékes adóhatóságot jelzi.

    Találatok száma: 1

Adószám, csoport azonosító szám Név (elnevezés) Székhely Alkalmazottak száma
14565674214 AVEXO INFORMÁCIÓS GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI TANÁCSADÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 7400 KAPOSVÁR BAJCSY-ZS. UTCA 38/B. 7

Dr.Attika # 2012.08.13. 16:45

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.

------------------------------------------------------------------------------
Tárolt Cégkivonat A Cg.14-09-308728 cégjegyzékszámú AVEXO Információs, Gazdasági és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (7400 Kaposvár, Bajcsy-Zs utca 38/B.) cég 2011. november 22. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok

1. Általános adatok
Cégjegyzékszám: 14-09-308728
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve: 2008/12/04

2. A cég elnevezése
2/1. AVEXO Információs, Gazdasági és Pénzügyi Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

3. A cég rövidített elnevezése
3/1. AVEXO Kft.
Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

5. A cég székhelye
5/1. 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zs utca 38/B.
Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

7. A cég fióktelepe(i)
7/1. HU-1119 Budapest, Petzvál József utca 31-33. C. ép. 4. em.
Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

8. A létesítő okirat kelte
8/1. 2008. december 2.
Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

8/2. 2009. január 16.
A változás időpontja: 2009/01/16
Bejegyzés kelte: 2009/02/17 Közzétéve: 2009/03/05
Hatályos: 2009/01/16 ...

8/3. 2009. február 9.
A változás időpontja: 2009/02/09
Bejegyzés kelte: 2009/02/26 Közzétéve: 2009/03/19
Hatályos: 2009/02/09 ...

8/4. 2009. május 29.
A változás időpontja: 2009/05/29
Bejegyzés kelte: 2009/06/22
Hatályos: 2009/05/29 ...

8/5. 2009. október 30.
A változás időpontja: 2009/10/30
Bejegyzés kelte: 2009/11/12 Közzétéve: 2009/12/03
Hatályos: 2009/10/30 ...

8/6. 2010. szeptember 10.
A változás időpontja: 2010/09/10
Bejegyzés kelte: 2010/10/05 Közzétéve: 2010/10/21
Hatályos: 2010/09/10 ...

8/7. 2010. december 20.
A változás időpontja: 2010/12/20
Bejegyzés kelte: 2010/12/23
Hatályos: 2010/12/20 ...

8/8. 2011. január 15.
A változás időpontja: 2011/01/15
Bejegyzés kelte: 2011/04/01 Közzétéve: 2011/04/14
Hatályos: 2011/01/15 ...

902. A cég tevékenysége
9/23. Egyéb szoftverkiadás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/24. Számítógépes programozás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/25. Információ-technológiai szaktanácsadás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/26. Számítógép-üzemeltetés
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/27. Adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/28. Világháló-portál szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/29. M.n.s. egyéb információs szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/30. Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/31. M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/32. Immateriális javak kölcsönzése
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/33. Munkaerőkölcsönzés
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/34. Egyéb emberierőforrás-ellátás, -gazdálkodás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/35. Összetett adminisztratív szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/36. Fénymásolás, egyéb irodai szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/37. Telefoninformáció
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/38. Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/39. Csomagolás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/40. M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/41. M.n.s. egyéb oktatás
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/42. Oktatást kiegészítő tevékenység
Bejegyzés kelte: 2009/02/28
Hatályos: 2009/02/28 ...

9/43. Követelésbehajtás
A változás időpontja: 2010/09/10
Bejegyzés kelte: 2010/10/05 Közzétéve: 2010/10/21
Hatályos: 2010/09/10 ...

11. A cég jegyzett tőkéje
11/2. Megnevezés Összeg Pénznem
Összesen 10000000 HUF
azaz tízmillió HUF.
A változás időpontja: 2009/01/16
Bejegyzés kelte: 2009/02/17 Közzétéve: 2009/03/05
Hatályos: 2009/01/16 ...

13. A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/4. Simóka Nóra ügyvezető (vezető tisztségviselő) (an.: Pfeffer Edit)
1141 Budapest, Szugló utca 113.
Adóazonosító jel: 8416160716
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2011/01/15

A változás időpontja: 2011/01/15
Bejegyzés kelte: 2011/04/01 Közzétéve: 2011/04/14
Hatályos: 2011/01/15 ...

20. A cég statisztikai számjele
20/1. 14565674-8291-113-14.
Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

21. A cég adószáma
21/4. Adószám: 14565674-2-14.
Közösségi adószám: HU14565674.
Adószám státusza: érvényes adószám
Státusz kezdete: 2010/11/09
A változás időpontja: 2010/11/09
Bejegyzés kelte: 2011/11/19
Hatályos: 2010/11/09 ...

32. A cég pénzforgalmi jelzőszáma
32/1. 12010886-01117011-00100009
A számla megnyitásának dátuma: 2008/12/15.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2008/12/22
Hatályos: 2008/12/22 ...

32/2. 12010886-01117011-00200006
A számla megnyitásának dátuma: 2009/01/26.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/02/20 Közzétéve: 2009/03/12
Hatályos: 2009/02/20 ...

32/3. 12010886-01117011-00400000
A számla megnyitásának dátuma: 2009/01/26.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/02/20 Közzétéve: 2009/03/12
Hatályos: 2009/02/20 ...

32/4. 12010886-01117011-00500007
A számla megnyitásának dátuma: 2009/01/26.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/02/20 Közzétéve: 2009/03/12
Hatályos: 2009/02/20 ...

32/5. 12010886-01117011-00600004
A számla megnyitásának dátuma: 2009/01/26.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/02/20 Közzétéve: 2009/03/12
Hatályos: 2009/02/20 ...

32/6. 12010886-01117011-00300003
A számla megnyitásának dátuma: 2009/01/26.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/02/20 Közzétéve: 2009/03/12
Hatályos: 2009/02/20 ...

32/7. 12010886-01117011-00700001
A számla megnyitásának dátuma: 2009/05/08.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/05/13
Hatályos: 2009/05/13 ...

32/8. 12010886-01117011-00800008
A számla megnyitásának dátuma: 2009/05/08.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/05/13
Hatályos: 2009/05/13 ...

32/9. 12010886-01117011-01000005
A számla megnyitásának dátuma: 2009/05/08.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/05/13
Hatályos: 2009/05/13 ...

32/10. 12010886-01117011-01100002
A számla megnyitásának dátuma: 2009/05/08.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/05/13
Hatályos: 2009/05/13 ...

32/11. 12010886-01117011-00900005
A számla megnyitásának dátuma: 2009/05/08.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/05/13
Hatályos: 2009/05/13 ...

32/12. 12010886-01117011-01200009
A számla megnyitásának dátuma: 2009/07/03.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/07/08 Közzétéve: 2009/07/30
Hatályos: 2009/07/08 ...

32/13. 12010886-01117011-01600007
A számla megnyitásának dátuma: 2009/08/06.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/08/12
Hatályos: 2009/08/12 ...

32/14. 12010886-01117011-01300006
A számla megnyitásának dátuma: 2009/08/06.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/08/12
Hatályos: 2009/08/12 ...

32/15. 12010886-01117011-01500000
A számla megnyitásának dátuma: 2009/08/06.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/08/12 Közzétéve: 2009/09/03
Hatályos: 2009/08/12 ...

32/16. 12010886-01117011-01400003
A számla megnyitásának dátuma: 2009/08/06.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/08/12
Hatályos: 2009/08/12 ...

32/17. 12010886-01117011-01700004
A számla megnyitásának dátuma: 2009/08/06.
A pénzforgalmi jelzőszámot a Raiffeisen Bank Rt. (1088 Budapest Rákóczi út 1.) kezeli.
Cégjegyzékszám:
Bejegyzés kelte: 2009/08/12
Hatályos: 2009/08/12 ...

45. A cég elektronikus elérhetősége
45/1. A cég e-mail címe: info@avexo.hu

Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

49. A cég cégjegyzékszámai
49/1. Cégjegyzékszám:

Vezetve a Somogy Megyei Bíróság mint Cégbíróság-nál.
Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

50. A cég központi ügyintézésének helye
50/1. 1119 Budapest, Petzvál József utca 31-33. C. ép. 4. em.
Bejegyzés kelte: 2008/12/04
Hatályos: 2008/12/04 ...

II. Cégformától függő adatok

1. A tag(ok) adatai
1/6. dr. Bellák Tamás (an.: dr. Vezér Veronika)
1038 Budapest, Flóra utca 8. I. em. 2/a.
A tagsági jogviszony kezdete: 2009/05/29

A változás időpontja: 2009/05/29
Bejegyzés kelte: 2009/06/22
Hatályos: 2009/05/29 ...

1/8. Mester Zoltán (an.: Rapaich Judit)
1028 Budapest, Várhegy utca 62.
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/12/17

A változás időpontja: 2010/12/17
Bejegyzés kelte: 2010/12/23
Hatályos: 2010/12/17 ...

1/9. MONTEN Enterprises Limited
PC-1105 Nicosia, Cyprus, Aglou Pavlou Street, Ledra House, Agios Andreas 15.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: HE233186
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Company Register of Cyprus
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/12/17

A változás időpontja: 2010/12/17
Bejegyzés kelte: 2010/12/23
Hatályos: 2010/12/17 ...

1/10. dr. Simóka Beáta (an.: Pfeffer Edit)
1162 Budapest, Erdős utca 6. A. ép.
A szavazati jog mértéke meghaladja az 50%-ot.
A tagsági jogviszony kezdete: 2011/01/15

A változás időpontja: 2011/01/15
Bejegyzés kelte: 2011/04/01 Közzétéve: 2011/04/14
Hatályos: 2011/01/15 ...

------------------------------------------------------------------------------

Készült: 2011/11/22 13:25:37.
Microsec Céginformációs szolgáltató