szabálysértés?


gábor00001 # 2005.07.27. 10:42

kérem valaki segitsen hogy hova fordulhatnék, hova tudnék telefonálni hogy megtudjam hogy mi történt és hogy van e ellenem vmi szabálysértési eljárás vagy akármi vagy egyáltálán hogy mért vittek be és hogy hova! köszönöm

gábor00001 # 2005.07.27. 07:15

Köszönöm a gyors reagálást! Ilyen még tényleg nem történt velem és teszek róla hogy ne is történjen.Az biztos hogy rendörök elvittek majd még éjjel -még sötét volt- elengedtek. Pénz az nem volt nálam reggel pedig kellet volna hogy legyen már amennyire emlékszem. Szóval tényleg nem tudom hogy akkor mért vittek Budafokra.Kapitányságra? Mindegy remélem semmiféle papir nem jön. Vagy ilyenkor még mi lehet a legrosszabb? Egyáltálán ennek valahogy utána lehet járni hova lehet telefonálni ez ügyben?

the big cat # 2005.07.27. 07:09

Részegnek lenni önmagában semmiféle szabáélyt nem szeg. Az is érthetetlen miért vittek el egyáltalán bárhová, mert a detoxikálóba is mentő kellett volna vigyen, amit mondjuk kihívhatnak. Viszont ah ott jártál volna, azt ki is kellett volna fizetned.

gábor00001 # 2005.07.27. 06:42

Üdv. Mindenkinek!

Nekem egy elég fura kérdésem lenne, de nagyon aggódok, hogy mi lesz. A nagy probléma hogy erősen ittas voltam és alig emlékszem valamire. Annyi rémlik hogy a rendőrökkel találkoztam és mondták bevisznek ez mind a Petőfi híd budai hidfőjénél. Következő emlék hogy elengednek, kérdezik haza tudok e menni aztán gúnyosan nevetnek rajtam. Aztán kiderült hogy Budafokon vagyok nem tudom hol, és vhogy sikerült hazamennem. Na most a kérdésem a következő lenne: Ilyenkor most mi lehet a legrosszabb szabálysértés, vagy feljelentés és küldik majd a papirt a lakcimemre?

Tudom ez a kérdés nem szokványos de nagyon félek mi lesz ilyen még nem volt velem. Vagy estetleg elvittek a kijózanítóba mert a dél-pest kórház az ott van és a 11.kerület az nekik a vonzáskörzete, más reális indokot nem tudok hogy hogy kerültem Budafokra. Mire számíthatok kérem valaki segitsen!