Hiányzik a "Törvénytár", de nagyon!
Csini lett
Üdv
Én az IE 5 és 6 ot használom, és teljesen másképp látszik a kettőn.
Az 5 ön ez a beirás ablak azonnal ott van a monitoron a hozzászólások felett mig a 6 nál egy felirat van csak és arra kattintva jön elő.
De abban közös mindkettő, hogy csak az "idézet" és a "rendben " gomb van.
B
Helyes a bőgés, oroszlán....
Sunshine after the rain.
Nekem hiányzik a fontosabb hatályos jogszabályok gyűjteménye felülről. Vagy csak én nem találom?
Explorer? Csak bátraknak: kaland, veszély, nyitottság!
Tetszik. Ékes magyarsággal: pretty cool.
Sunshine after the rain.
Frissíts rá. Hátha.
6.0....
Hmmm. Akkor nem értem.
Milyen Explorer? 7.0?
Ja, és Explorerrel is ugyanazt látom.
Elmondanám, hogy az Avant Browser az Explorer motorját használja. (Csak kulturáltabb a megjelenése, jobb a védelme.
Explorerrel semmi gond. Bizonyára arra optimalizálták.
Ti meg különcködtök. :)
Az is érdekes, hogy ha megnyitok egy topicot, akkor egy néhány másodpercre betöltődik a hozzászólás ablak.
Te bootmaker milyen böbgészőt használsz?
http://kepfeltoltes.hu/…ltes.hu_.jpg
Ezt látom.
Üdv
Nálam is csak ez a 2 gomb látszik.
B
Milyen böngészőt használsz?
Lehet, hogy itt a gond, mert én Avant Browsert és kizárólag az "idézet" és a "rendben" gombokat látom.
Gitron, ott van minden az ablak alatt: "vastag, próba,"
Ha jól látom, csak a külalak lett más, nincs új fórummotor, ugye?
Ja, és hiányzik a hozzászólás előnézete, vagyis a "próba".
Lehetne az "idézet"-en kívül még egy-két eszközt biztosítani? Pl. félkövér kiemelés, dőlt betű, link kezelés.
Szerintem sokkal szebb, letisztultabb lett, a régi már olyan "kopott" / szürke volt. Megszokjuk hamar a változásokat. A fórum friss fül tényleg lassú. Minden más tetszik!
Ûdv
Hát elég szokatlan.
Miért van az ha változtatnak valamit egy ilyen honlapon az mindig csak "rosszabb" lesz, lehet hogy csak a megszokás mondatja?
Ezt megfigyeltem más forumoknál is, szinte mindig nehezeb, nagyobb és lassabb lett.
Valahogy én is ugy vagyok vele, hogy a régi jobb volt , na jó leszámitva a leállásokat.
A forum frisst pl. alig találtam meg.
B
Nekem a régi jobban tettszett!
Szerintem semmi szükség nem volt a változtatásra. Ez a mostani portál teljesen feleslegesen lett kialakítva.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02