Igen Tisztelt Főszerkesztő Úr és Szerkesztőasszonyok!
Az előbb találtam rá erre a pár hozzászólással lejebb erre a tendenciózusan aljas, és személyemet lejáratni igyekvő hozzászólásra. A korábbi "Fotoriporter" nicknévvel írogató, sokban az előző időkben Ksstomi és sok egyéb néven (pl. magát nudistának álcázó módon)beírogató, elmekórtanilag sajátos jeleket mutató fórumtársunkkal azonosnak vélhető személy írta a lentebbieket, Mohos doktornak címzett megjegyzést úgy állítja be, mintha én azt a szegény Dr. Petznek írtam volna. Ellentétben ezzel, ez láthatóan Mohos doktor egy itt nem lévő megjegyzésére volt válasz. Ez személyem, tevékenységem lejáratására alkalmas, ezért:
- Kérem mind az idézett hozzászólás,
- mind ezen kérés törlését, mivel én soha nem tettem olyat, hogy mulattam volna a lakásmaffia áldozatainak tragédiáján.
Köszönettel:
Legislator
Fotoriporter írta:
"Befejezésképpen a fórumos pályafutásomat iléletően engedjetek meg ismét egy gyöngyszemet, és máris érthető, hog yakkro bbizonyos embereknek miért nem tetszebne az értékelősdi megoldás:
„"Legislator # e-mail 2008.12.04. 19:08 Mohos doktor,
lolz
„Choose life.“
Dr.Petz # e-mail 2008.12.03. 16:27 Sziasztok!
Dr.Petz vagyok!
Lakásmaffia áldozat!
Én úgy gondolom, ha fórum, akit sérelem ért , írhat.
SEGÍTSÉGET kérnék, mint áldozatok!
Meggid kell tűrnünk, nyomorognunk, kuncsorognunk a SAJÁT PÉNZÜKKÉRT??????”"
Nos ennyi választ kapott szerencsétlen a tekintélyes úrtól.
Ehhez nem kell comment,. Szerintetek ez hány % -os szakmai válasz, mármint jogász-szemmel?
Na jó, hülyeséget másol is találok bőven, ehhez nem kell ide jönnöm, tehát érzékeny búcsú még egyzser mindenkitől, ődv:
(volt) Fotoriporter"
Sunshine after the rain.