Hozzászólások értékelése

Legislator # 2010.01.21. 17:54

Igen Tisztelt Főszerkesztő Úr és Szerkesztőasszonyok!

Az előbb találtam rá erre a pár hozzászólással lejebb erre a tendenciózusan aljas, és személyemet lejáratni igyekvő hozzászólásra. A korábbi "Fotoriporter" nicknévvel írogató, sokban az előző időkben Ksstomi és sok egyéb néven (pl. magát nudistának álcázó módon)beírogató, elmekórtanilag sajátos jeleket mutató fórumtársunkkal azonosnak vélhető személy írta a lentebbieket, Mohos doktornak címzett megjegyzést úgy állítja be, mintha én azt a szegény Dr. Petznek írtam volna. Ellentétben ezzel, ez láthatóan Mohos doktor egy itt nem lévő megjegyzésére volt válasz. Ez személyem, tevékenységem lejáratására alkalmas, ezért:

• Kérem mind az idézett hozzászólás,
  • mind ezen kérés törlését, mivel én soha nem tettem olyat, hogy mulattam volna a lakásmaffia áldozatainak tragédiáján.

Köszönettel:

Legislator

Fotoriporter írta:

"Befejezésképpen a fórumos pályafutásomat iléletően engedjetek meg ismét egy gyöngyszemet, és máris érthető, hog yakkro bbizonyos embereknek miért nem tetszebne az értékelősdi megoldás:

„"Legislator # e-mail 2008.12.04. 19:08 Mohos doktor,

lolz

„Choose life.“

Dr.Petz # e-mail 2008.12.03. 16:27 Sziasztok!
Dr.Petz vagyok!
Lakásmaffia áldozat!
Én úgy gondolom, ha fórum, akit sérelem ért , írhat.
SEGÍTSÉGET kérnék, mint áldozatok!
Meggid kell tűrnünk, nyomorognunk, kuncsorognunk a SAJÁT PÉNZÜKKÉRT??????”"

Nos ennyi választ kapott szerencsétlen a tekintélyes úrtól.
Ehhez nem kell comment,. Szerintetek ez hány % -os szakmai válasz, mármint jogász-szemmel?

Na jó, hülyeséget másol is találok bőven, ehhez nem kell ide jönnöm, tehát érzékeny búcsú még egyzser mindenkitől, ődv:
(volt) Fotoriporter"

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.01.21. 18:24

Ksesnaur, Benccce, ezek a nickek mind ugyanazt a személyt takarták.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.01.21. 18:27

KrisztiánBp. is...

Sunshine after the rain.

véső (törölt felhasználó) # 2010.01.21. 19:15

Erre szokás mondani: "jobb a tisztességet négyfalközött elveszteni, mint nyilvánosa megvédeni."

Egyébként szánalmas ez a nyafogás, ne felejtsd el töröltetni !

Legislator # 2010.01.21. 21:07

Véső is:-D. Szerintem keress fel valakit, aki megtanít szöveget értelmezni, kisfiam; mert ostobaságokat beszélsz.

Sunshine after the rain.

Németh Mária # 2010.01.22. 07:17

Kedves Legislator!

A hozzászólást töröltük.

Legislator # 2010.01.22. 14:37

Tisztelt Moderátor!

Köszönöm a segítségét.

Üdvözlettel:

Leg

Sunshine after the rain.

Dr.Attika # 2013.01.08. 17:38

Tisztelt Szerkesztőség!
Én azt szeretném megkérdezni, hogyan kerülnek elő friss hozzászólásként több hónapos bejegyzések. Ez technikai probléma?

tothvili # 2013.01.27. 14:40

Van ezen a fórumon egy érdekes jelenség, mely más fórumokra is jellemző, de egy ilyen szakmai portálon nem volna helye.
Ez a következő: egy, vagy néhány "véleményformáló" eluralja a fórumot, ezen azt kell érteni, hogy a kollégái megnyilatkozásait egy bizonyos irányba tereli.
Ez a fő irány pedig az, ha az ügyfél olyan kérdéssel érkezik, amelyben megkérdőjelezi egy hatóság döntésének jogszerűségét, akkor az ki lesz kiálltva semmirekellő amatőr pervesztesnek, aki a legalja népség...és ezt a nyáj tagjai egyöntetű bégetésükkel ki is fejezik...
Ebben a tevékenységben leginkább élenjáró jogász KBS, aki pökhendi modorával és érvelő képessége hiányával leginkább trollként jelenik meg az ilyen esetekben.

Felismerhető az a csendesebb jelenség is, amikor a nyája tagjai bozony-bizony igazodnak hozzá, ha kell, akár egyfajta öncenzúrát alkalmaznak...

Sőt KBS ebbéli tevékenysége során olyan messzire is képes elmenni, amivel már a tisztességtelenségét is megmutatja, hogy képes rászólni nyája egyik tagjára azért, mert az túl jó tanácsot adot a beíró számára.

olgica # 2013.11.04. 07:43

Szeretnék tanácsot kérni .A férjem hat hónapja meghalt.Az örökösök a gyermekeim.A férjem bankszámlája Ausztriában van.Hat hónapja az osztrák bíróságon keresztül próbálunk hozzájutni az örökséghez. A bankos mindig valami újabb dolgot talál ki ,hogy még ez ,meg az kell neki.Most már a hagyatéki papír is le van fordítattva németre .El lett küldve a bíróságra ,mert ez kérte a bankos.Ez után mikor fogja az örökséget kifizetni.Mennyi százalékot vonhat le euroról forintátutalással az örörkösöknek./Ausztriából -Magyarországra/ Mit csináljunk ,ha a bankos még mindig halasztja a kifizetést?Kérhetük-e tőle pénzforgalmi adatokat egy évre visszamenőleg férjem bankszámláját illetően..Válaszukat várom.

Társasházi tulajdonos # 2013.11.17. 20:40

Fórum →ingatlanügyekrégebbi elöl új hozzászólás

Közös képviselő felelősségre vonása és egyéb problémák!
• 1
• 2
• 3
• ...
• 52
• 53
• 54
• →
• »

MajorDomus#e-mail 2013.11.16. 20:40
az ügyeletes társasházi hülye, mindenhol jelen van, ezért a fejlesztéseket ,,feles törvények, , hatálya alatt valósitjuk meg,

Az ilyen alpári kifejezések nem valók ebbe a fórumba.

Társasházi tulajdonos # 2013.11.18. 10:40

Felháborító, hogy egyesek, nevelési hiányosságaikból fakadó, kulturálatlanságukat, primitívségüket, ezen a helyen is bemutathatják.

Társasházi tulajdonos # 2013.11.18. 10:51

Pedig már egyszer, meg próbálták helyretenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mufurc_nagyon# 2013.10.10. 12:56
Kedves Hivatásosok!
Nem szép dolog a képzetlenséggel így visszaélni.
Itt illik elmagyarázni és nem verdiktet hirdetni.

bettimama # 2015.03.31. 17:31

Tisztelt Címzet.

1953 születtem 2OO9-ben halt meg férjem.Én 5O%-ban megváltozott munka képességű vagyok.Igényeltem a nyugdij feléledést,azt a választ kaptam hogy el kell mennem ahhoz bizotság elé.A kettőnek miköze egy máshoz.Köszönöm a válaszát.bettimama.