Most néztem, hogy amit belinkeltél az nem az én kommentem, hanem "szg69" nicknevű felhasználóé volt.
Szemezsoka belerondít a Fórumba
- 1
- 2
Szóval egy más személynek adott, számára valamiért sérelmesnek tartott hozzászólást felhozni példának, úgy feltüntetni, hogy soha nem adtam még érdemi választ, hogy is mondjam, eléggé gyenge...
Én ritkán adok a fórumon tanácsot (azért szoktam, de főleg a GYiK-en teszem), de az itt emberkedők azt nem értik meg, hogy a jófej jogász a saját nem számlázható szabadidejéből ad jogi tanácsot az errejáróknak (ami amúgy pénzbe kerülne).
Igen dühítő tud lenni, ha idióták szétszpemmelik a topikot, leugatják a hozzáértőket, stb.
Szemezsóka, ha jogász lennél, akkor tudnád, hogy a szólásszabadság nem azt jelenti (Amerikában sem), hogy berontasz a házamba és ordibálsz, mert akkor egész gyorsan kirakhatlak. Remélem a fórum moderátorai is hamarosan ezt teszik.
For God and Ulster
ogangeman
pontosan fogalmaztál:)
Szemezsóka, hogy ki a szakember? Aki ért hozzá, az ezt tanulta és gyakorolta is, te a jog esetében nem vagy az.
Legközelebb az autód fékrendszerét javítsd meg, aztán indulj útnak, hiszen szerinted mivel járkálsz bíróságra a párod családi ügye miatt, ezért értesz hozzá, tehát mivel már többször is fékeztél autóval, vagy legalábbis ültél fékező buszon, ezért biztos értesz egy autó fékéhez is.
Szemezsóka: Eddig is és eztán is sajnálom akinek te adsz tanácsot. irigyellek a rengeteg idődért és további örömeket a kétes sikereidhez.
„"De hát ugye itt nem is ez történik: nem a házadba rontottam be, hanem egy téren vagyunk, ahol más is, én is mondom a mondandómat, nem én ordibálok, hanem mások, és nem rakhatsz ki, mert a tér nem a tulajdonod, hanem közös. Ezektől a hibáktól eltekintve jó az analógiád.”"
De én soha sem mondtam, hogy ez az én házam. De nem is közös tér, hanem a moderátorok háza, akik remélem hamarosan kiteszik a szűröd.
For God and Ulster
„Na igen. Amikor a "házam" nem a "házam"-at jelenti. Lehet, hogy itt az eljárásjogi értelemben vett házadra utaltál, én meg az anyagi jogi házaddal kevertem? :)”
A mondandóm fő része az volt, hogy remélem, hamarosan kiteszik innen a szűröd.
For God and Ulster
Vajon neked mi-érdeked fűződik ahhoz, hogy SzemeZsokát kitiltsák innen ?!
Úgy hét-nyolc évvel ezelőtt azon munkálkodtál te és az "osztály" társaid KBS tűnjön el a fórumról.
Teljesen mindegy ki, mit akar, ezen a fórumon moderáció már elég régóta nem működik.
Dehogynem,éppen mostanában avatkozott be és tüntetett el végleg egy "jogász-nőt....
Meg ha jól látom a Strassburgos topikomat is kivágta valaki :)
Mea Culpa, előkerült a topic.
(hogy honnan az egy jó kérdés)
Most már csak egy hozzászólásomat hiányolom, az "ajánlott Szemezsókáknak" topicból, de az már mindegy.
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02