Sziasztok!
Megpróbálom röviden leírni a gondom,de elég nehéz!Anno,hoztam 1 rossz döntésts mostanra elég nagy gondom lett belőle!Egyedül 2gyerekkel állásnélkül,albérletben család és barátok nélkül nagy gondban voltam,1 gyámos ismerősöm azt tanácsolta amíg össze szedem magam a lányaimat ideiglenesen elhelyezik max3 hó!De aztán nem kaptam őket vissza és mivel nem akartam nevelő szülőkhöz kerüljenek,bele mentem,hogy anyám legyen a gyámjuk,de ez volt életem legrosszabb döntése!Ma ott tartunk,h anyám a legnagyobb akadája,h vissza kapjam a lányokat mert folyton alám tesz,de a legfőbb gond,h lelki terrorba tartja a lányaimat!Most is elvittük a jelenlegi párommal őket pár napra a kicsi nem tudott jönni,mert edzése és versenye volt a nagy viszont közölte a nagyival,h elakar jönni velünk a nagyi ezért szembe köpte!!!???Állítólag már töbször fontolgatták,h elszöknek 10és11évesek!Meg veri őket minden apró dologért és,ha rákérdezünk letagadja...2színű,mert előttünk kedves,de ha elmegyünk a lányokat bántja...Nem tudom mi tévő legyek,mert amíg lezajlik az eljárás,h magunkhoz vegyük őket addig is rettegésben vele élnek a lányok és már teljesen ki vagyok én is készülve,mert minden percben az jár a fejemben,h mikor miért bántja őket és a lányok is tiszta ideg roncsok főleg a nagy....MINDEN tanácsot és ötletet szívesen veszek KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!
Jogi Fórum - találkozó
nono97
2008.10.27. 09:06

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog