Szerintem a JF találkozó elég távol áll a buli fogalmától, szóval ez ne tartson vissza :). Lehet hogy én vagyok tudatlan, de olyanról nem hallottam, hogy bőjt idején nem illik beszélgetni.
Jogi Fórum - találkozó
alkoholt lehet inni, de mivel a nagyböjt nem bulizós időszak, és a péntek a kiemelt böjti nap, lehetőség szerint nem éppen pénteken akarok iszogatni
Igazából csak 4 nap maradt, nem 6 - hétvégén nem "szokott" lenni.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Eltűnt a válaszom...
Imp: értem én, de te magad írtad, hogy alkoholt lehet inni. Amúgy én csak megállapítottam, hogy neked nem jó a második időpont. Javasolj kérlek akkor egy harmadikat.
Érteni értem, csak megállapítottam, hogy a böjtöd miatt nem jó neked a második időpont, javasolj újat.
Egyébként meg pont te írtad, hogy alkoholt szabad inni.
Amúgy nekem mindegy, hogy mikor hol ki mit fogyaszt.
Szóval akkor még egyszer: javasolj időpontot!
pazs,
azt értsd meg, hogy iszogatni sem akarok pénteken, szerintem eléggé könnyen lehet másik napot is találni, pénteken kívül egy héten még rendelkezésre áll további 6 nap. :D
ja így értem, és megértem
de marhapörkölt előtt egy unikumot azért még lehet inni, nem?:)
Akkor április 1. nem, mert Leg Győrben van (Impossible: az is péntek, aznap nincs szigorú böjt amúgy?); április 8. nem, mert Imp böjtöl (bár az eddigi tapaszatalataim szerint a jelenlévő 6-8 emberből maximum 2-4 eszik a találkozón, abból is néhányan csak desszertet).
Újabb javaslat?
A nagyböjtben a péntekek a szigorú böjti napok, ezeken a napokon hústilalom van, alkoholt lehet inni, de a nagyböjt nem bulizós időszak, ezért helyesebbnek tartom, hogy ha más lehetőség is van, ne éppen péntekenként legyen iszogatós-eszegetős összejövetel.
Mert nem ihat alkoholt, aki böjtöl. Meg húst sem ehet, de azt mondják, azt könnyebb kibírni :)
és miért baj hogy böjt van?
Április 1-jén, pénteken (az első felvetett időpont) még nem lett volna böjt?
A nagyböjtben nem csak pénteken van böjt.
a péntekek nem jók, nagyböjt van
nekem nem jó, az péntek
Kiváló!
Sunshine after the rain.
Nekem jó!
Április 8., péntek?
Sunshine after the rain.
Legislator: javasolj egyet, ha már április 1-jén nem tudsz megjelenni - hacsak nem mi megyünk Győrbe a kedvedért :)
Srácok, nem lehetne pihenni kicsit, túl vagytok pörögve. Inkább az időpontot feszegetnők...
Sunshine after the rain.
Ez baráti évődés. :) Ilyet az ember csak azzal szemben enged meg magának, akivel nagyon jóban van. (Megjegyzem, ezeket korábban nem olvastam.)
kbs,
akkor az alábbi megnyilvánulásait minek neveznéd?
"kurva gyorsan álljál le, és szálljál magadba!"
"mondtam már, hogy szarok az elméleteidre"
Én szeretem kácsát (is), éppen ezért nehezen viselem ezeket a beszólásokat.
Rexor,
"Imp, azt hiszem most már – talán Legislatoron kívül- mindenkit irritálsz. De engem mindenképpen :)."
szerinted érdekel? :D
Ser,
április elseje volt belőve, de az Leg.-nek nem jó, új időpont pedig még nem született.
Ha valaki nem szereti Kacsát, akkor az én vagyok, de hogy tapló lenne vagy akár csak goromba... Ez a valóságtól teljesen elszakadt állítás.
Sorry, hogy nem a main témához szólok hozzá; de akkor most mi az időpont? :)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
engem is
For God and Ulster

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02