Guba,
Gyere te is:-D.
Sunshine after the rain.
Guba,
Gyere te is:-D.
Sunshine after the rain.
Mosza, annyi válzoztatást kellene eszközölni a versben, hogy:
Szomjam oltom rendesen,
be is rúgok csendesen.
helyett
Szomjam oltom csendesen,
be is rúgok rendesen.
Amúgy oké:)
Tkp. nekem is jó mindkét nap...ne nélkülözzük Impet, ha Pazsnak is jó az időpont:-).
Sunshine after the rain.
ÁÁÁÁÁÁ, bocs, most látom, hogy a 13-a nekem mégis ugrik, de a 14-e már jó.
Sunshine after the rain.
Sziasztok!
Csakhogy könnyen eldőljön a kérdés, akkor én is a 14.-ére szavazok.
Imp.,
most fixen menni fogok - ebben csak az égből potyogó cigánygyerekek akadályozhatnak meg -, úgyhogy tedd magad szabaddá 14-ére, ha találkozni akarsz velem... :)
Üdv.:
Csipke
Jövök én is, milyen nem és kor arányokra köll számítani?
Kedves kfgabri!
A lányok örök tizennyolcak, a fiúk meg nyilván megragadtak a kamaszkorban... :)
No, viccet félretéve, korosztályban leszel - (harminc környéke). A Tanár Úr egy korosztállyal feljebb van, de csak a születési dátuma alapján. :)
Az a zseniális, hogy mindenki teljesen eltérő személyiség, mégis nagyon jó beszélgetések kerekednek az asztalnál.
Üdv.:
Csipke
„milyen nem és kor arányokra köll számítani?”
Én 85 éves vagyok.
For God and Ulster
Én 25/C :)
Ójesz, akkor 14? Eldőlt?
De azért a nemek aránya kérdésre senki se válaszolt... ;)
Csipke
Kedves bandeeraz!
Úgy tűnik, de a szavazás lezárását Kacsára bízzuk... :)
Csipke
Csip,
"[...]mindenki teljesen eltérő személyiség[...]" (Csip)
Kácsa szerint hasonlítunk egy kicsit. :D
Nem tudom, hogy 14-én elmegyek-e, éppen este hétre szoktam járni egy csoportba, majd még meggondolom ezt, és az összes körülmény figyelembevételével fogok dönteni. :D Az biztos, hogy sajnálnám, ha nem találkoznánk.
Kedves Impossible,
„Kácsa szerint hasonlítunk egy kicsit. :D”
én erre úgy emlékszem, hogy ezt pazs mondta, én meg elfelejtettem kikérni magamnak...:)
ráadásul csak a külsőről beszélt.
Kedves Csipke,
kamaszkor? köszönöm a megelőlegezett bizalmat...:)))
a szavazást, akkor a Csipke által rámruházott hatalmamnál fogva lezártnak tekintem.
Save the date: december 14. 19óra. Kaledónia
eddig jelentkeztek (csak, hogy tudjam hány főre foglaljak asztalt):
bandeeraz(?)
Csipke
kfgabri
Grád András (derill? kisérő(k)?):)
Impossible(?)
Legislator
orangeman (az Ulster témát majd megvitatjuk:) )
pazs
Sherlock
ez eddig velem együtt 9.
Rexor jön?
Kacsa11
"ez eddig velem együtt 9."
szerintem inkább 10 :DDD
Remek. Beírtam a naptárba. :)
Csipke
Én megyek és eliszom a nyugdíjamat!
csodálom, hogy arra senki sem gondolt, hogy esetleg lehetne egy másik hétfői napon is, és nem feltétlenül kell kettő nap között dillemázni
Kedves Impossible,
a biztosan jelenlévők száma 8.
mivel van pár kérdőjeles is, ezért bízva abban, hogy kettő közül egy megjelenik: 9.
tehát jelen állás szerint 9 főre foglalok asztalt.
Kacsa11
meg abban bízva, hogy a kérdőjelesek közül nem én leszek az, aki megjelenik, mi? :DDD
(ja és ha már belémkötsz, nem felejtem el megemlíteni, hogy akkor én meg a külsőnk hasonlóságára utaló megjegyzést kérem ki magamnak :D )
Figyusz, Impy, okoskodás helyett gyere inkább! Szokásomtól eltérően ezúttal tök komolyan mondom, hogy nekem személy szerint hiányoznál! Kfgabri! Ez egy nagyon jópofa laza társaság, zömmel korodbéliek, én vagyok csak a veterán a csapatban! :-) Ivararányok? Nagyjából kiegyenlített, de ez ott valahogy különben sem a lényeg, inkább azt mondanám, hogy egy jó kis csapat, mindig más összetételben, jókat eszünk, iszunk, beszélgetünk, és sokat nevetünk egymáson, önmagunkon, meg a hülye világon. Néha kell egy ilyen este, nekem hiányozna... Örülök, hogy eljössz.
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Köszi, András, kedves Tőled! :)
nem okoskodtam, hülyéskedtem :)
kfgabri, szerintem is menj/gyere, meghívlak egy sörre, ha engem vesztek fel, sőt meghívlak egy 16 éves Lagavulin-ra is, amit kácsával fizettetsz ki, remélem, ez így elég meggyőző ajánlat :D
Kedves kfgabri,
ha már András mindig kiemeli, hogy valamelyest idősebb, mint a többiek, én megjegyzem, hogy még nem is olyan régóta szolgálnak ki szeszes itallal... :D - ez így elég PC
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
tőlem meg elkérik a személyit
Sziasztok!
Nos akkor fix a 14.-e vagy nem?
Csipke

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02