Leg,
miért, ő hogy nyomja? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Leg,
miért, ő hogy nyomja? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
majd megkérem a moderátorokat, hogy ezt töröljék ki :D
szeretném ezúton jelezni egyébként, hogy lehet, hogy nem fogom tudni tiszteletemet tenni a jeles napon :D ez majd még kiderül
Impi: keményen nyomja:-D.
Sunshine after the rain.
Imp: neked a moderátorok törlik ki?:-D
Sunshine after the rain.
nyalják lolz
Remélem, élvezedXD.
Sunshine after the rain.
És néha talán fel is nyalják:-D.
Sunshine after the rain.
Ki nyal kit vagy mit? Lemaradtam :-)
Olvass vissza:-D.
Sunshine after the rain.
Ha neked jó, akkor nekem is jó :-)
No, de kollégák!
"Hagyjuk csak meg a szexualitást a hanyatló nyugati világ ópiumának!"
Csipke
"Bobolák elvtársnő, ez a szoknya kurta" :)
Nem "Gogolák" volt véletlenül?
De az a film egy csúcs!
Az élet nem habostorta.
http://kritikustomeg.org/szereplo.php?…
Utálom magamat, sokszor kiszúrom, ha nem stimmel valami és szóvá teszem, aztán nem mindig kéne.
No látom, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik! :)
Csipke
Gyerekek, ha ilyeneket írtok, szegény új jövevények gumióvszer nélkül nem fognak merni eljönni a fórumos találkozóra! :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Az óvszert mindig a pasi hozza!
Te Gabri, Te nekem gyanús vagy! :-) De ezt majd inkább személyesen a Kaledóniában!
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
A gyanúst bóknak veszem, a külföldi főnököm boszorkánynak tart :-)
A bók stimmel. És ami a bosziságot illeti, ahogy elnézlek, lehet a dologban valami! :-) Másfelől viszont emlékeztetnélek a boszorkányok előmeneteli rendszerének végén található sanyarú pályaképre a középkorban. :-)
...sanyarú pályakép... - ez nagyon tetszik, megjegyzem... :)
Csipke
asztal foglalva:
dec 14 kedd 19:00
10 fő
különterem.
Kacsa11
de lehet, hogy megyek, szal nehogy ne legyen helyem :P
András, én olyan idióta helyen dolgozom, hogy vagy boszorkány leszek, vagy elmeháborodott :-)
Tegnapi pl. Ügyvezetői utasításba kapok egy stratégiai feladatot (amihez csak 3 külföldit kéne levadásznom) dec. 8-án este 7-kor, dec. 9-én reggel 10-kor megkérdi a T. Főnök, hogy készen van-e, mondom, 2-őt levadásztam, nyilatkozno 5munkanapon belül fognak, harmadikat vadászom, erre azt mondja, hogy többet várt tőlem, mondtam, legközelebb pucér képet küldök a partnereknek, hogy még gyorsabban jelentkezzenek vissza...

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02