Jóvanna, csak már kezdtem magam vénnek érezni a 31évemmel meg a kispolgári "férj-gyerek-kocsi" felállással :-)
Jogi Fórum - találkozó
Leg 30 feletti, de 35 alatti dolgozó vénseg(g).
Ser: láttalak már kigyúrva?:-D. Ryan egyébként egy rendes naturál-testépítő, aki azért a sokéves átlaghoz képest is intelligens, és jelen állás szerint jó polgári jogász lesz. Ugyanott tanul, ahol te.
Sunshine after the rain.
Hogyne jönnének - de mi a baj a dolgozó majdnemharmincasokkal?
Dolgozó harmincas-negyvenes vénségek nem jönnek?
Á, új arcok :)
Leg: kigyúrtabb, mint én, mikor ki vagyok gyúrva? :D
Én is ott leszek a mai állás szerint.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Pazs: Ryan/Softly, a /leg:-)/kigyúrt/abb/ joghallgató, és egy PhD hallgató kollégám, aki nem szokott ide írni, de lelkes olvasója a JF-nek.
Sunshine after the rain.
No, még mindig úgy tűnik, hogy én is ott leszek.
Üdv.
Csipke
Én megyek sztem, ha addig nem vesznek fel évi 160 ezer dolláros fizuért egy washingtoni céghez...
Én sajnos nem tudok menni, de mindenkinek jó szórakozást kívánok előre is.
Legislator: és kik ők? nagyon kíváncsi vagyok.
Kacs,
Legyen 11. Az egyik srác szeretne jönni, a másik nem jelzett vissza, de meggyőzöm:-D.
Sunshine after the rain.
Nem édes mindegy, mennyi pontosan? Ha több szék van, az nem probléma. Ha nem tudok leülni, az probléma. :D
Szóval elvi plusz 2 fő felmerülhet.
Sunshine after the rain.
Két jogászsrácot kapacitálok. Az egyik anno sokat pörgött itt, a másik csendes olvasója a JF soap opera-nak.
Sunshine after the rain.
Szia Kacs!
Szerintem nem kockáztatsz nagyot egy 9 fős foglalással, ha véletlenül csak heten vagy nyolcan leszünk, sem fognak minket kipofozni a különteremből! :-) Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Szerintem kezdjük el összeszedni a létszámot, és akkor 14.-ére foglalok asztalt.
mit szóltok?
én még ott tartok, hogy 9 főre foglalok asztalt 14.-e kedd 19:00 órára.
holnap este foglalom az asztalt, addig lehet sikítani:)
Kacsa11
"K" az akire mondják, de az ágyban ez a magatartás azért nem szégyen! Ma már a nagybetűs celeb-közéletben ez az előrejutás egyik fontos alapfeltétele!
Másfelől srácok, biztosra veszem, hogy akaratuktól függetlenül ezt már sokan mégiscsak kipróbálták, legfeljebb nem tudnak róla. :-) És még az is lehet, hogy utóbb tényleg jó feleségnek bizonyulnak, én csak azt mondtam, hogy nem biztos, hogy tudatosan megreszkíroznám a dolgot. :-) A fentieket sokban alátámasztja az a viszonylag kevéssé köztudott tény, hogy a házasságban született gyermekek nagyjából 20%-ának nem a férj a biológiai apja. És nem a lumpenekről beszélek, hanem az átlagpopulációról! Persze ettől még az érintett feleségek nem lesznek "kurvák", nekem is volt olyan - minden téren fantasztikus - barátnőm, aki nagyon nem volt benne biztos, hogy a férjétől született-e a gyermeke...
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Ser,
a történetekből világosan látható, hogy nem turisztikai célokról van szó. Nade ez nem a megfelelő fórum ennek a tárgyalására, úgyhogy be is fejeztem.
Nem is jó az, ha másnak a helyén van!
Hogy őszinte legyek, ezt a kurvás kontextust én nem éreztem(most sem érzem) teljesen helyénvalónak - nem a "csúnya szó" miatt. :)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Emberevő férj szerint:
"kurvából lesz a legjobb eleség"
Marci neeee:-D.
Sunshine after the rain.
Leg!
Nincs itt összekeverve semmi csak egyesek fejében!
Márai-Mária az egyiknek a művei néha tényleg többször megjelentek, a másikat sokan szeretnék ha bizonyos helyeken megjelenne!

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02