Kedves Impossible!
Igen, leugattalak, mert nem érveltél, csak LOL-oztál. (Kacsa mondta, hogy Imp érvelésből elégtelen, keress csak vissza.) És ha nem volt igazam, akkor is voltak legalább érveim. (Én megkérdeztem egy oktatótól az egyetemen, ő első blikkre azt mondta, hogy lehet kötbér, és az esetnek több megoldása is lehet.) És nem tojók a tanár úr véleményére, de csak azért, mert ő mondja nem fogom szentírásnak venni, de ha jó érvekkel alátámasztja, akkor el fogom fogadni neki. (Ahogy elismertem, és elismerem Kacsa álláspontját is, azzal a fenntartással, hogy az én megoldásom is helyes, és nagyban az eset körülményeitől függ, ami viszont banderaaz jogesetében nem tiszta. De a te álláspontodat nem ismerem el, mert olyan nem volt.)
Azt hiszed egyébként, hogy a tanár úr kockáztatná a renoméját azzal, hogy ha semmit nem tanulok elintézi nekem, hogy átmenjek? Vagy azt hiszed, hogy én ezt elvárom tőle?
Jó, akkor szerinted nem volt vicces, nekem tetszett, voltak már rosszabb viccek is itt.
Miért tartod pofátlannak? Azért mert leírtam, hogy eltés vagyok? Ez aztán tényleg nagy pofátlanság!
For God and Ulster